Allahtan reva mı bu bana..?

terrakota

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
4.606
7
0
İstanbul
Bu sabah bir umutla başlayayım güne dedim;
Sabah neşeli kalktım;
Havada da güneş vardı;İçim kıpır kıpırdı;
Neyse hazırlandım arabaya bindim eşimle işe gidicez;
Eşimin iş yerinin önüne geldik müşteriler kapıda bekliyor;

Bana dedi ki;

AYGIR GİBİ YATIYORSUN SABAHLARI İŞE GEÇ KALIYORUM..:53::53::53::53:

Oysa bu sabah duş alıp traş olan kendisi..

Bende bunu söylediğimde cevap verme bana dedi...:4:

Sabah boğazım düğümlenerek işe geldim..Gözlerim kıpkırmızı...

Neden bu kadar vicdansız oldu bu adam..Para bir insanı bu kadar mı değiştirir...

Eşimi üzülerek Allaha havale ediyorum artık....UMUDU KESTİM...:14::14::14::14::14::14:

Sabah neşeli kalktım;

Bana dedi ki;

Neden bu kadar vicdansız oldu bu adam..Para bir insanı bu kadar mı değiştirir...

Eşimi üzülerek Allaha havale ediyorum artık....UMUDU KESTİM...:14::14::14::14::14::14:

canım belki senin bilmediğin başka bi sıkıntısı vardır bence hemen umudu kesme her evde olur böyle şeyler bence bu ara biraz üstüne gitme bakalım zaman ne gösterecek...

canım belki senin bilmediğin başka bi sıkıntısı vardır bence hemen umudu kesme her evde olur böyle şeyler bence bu ara biraz üstüne gitme bakalım zaman ne gösterecek...

Zaten üstüne gitme gibi bir lüksüm yok ki...:26:

Yutkunmaktan bir hal oldum içim şişti çok fena...:50:

dilerim zaman güzel şeyler getirir..

ooowwww o nasıl bir laftır öyle.Ya şimdi eşini savunamicam ama genelde böyle mi yoksa o an ilk defa mı bu derece kırıcı oldu.Onu bilmek lazım.

ooowwww o nasıl bir laftır öyle.Ya şimdi eşini savunamicam ama genelde böyle mi yoksa o an ilk defa mı bu derece kırıcı oldu.Onu bilmek lazım.

Çoğunlukla böyle kabadır odun gibi pardon pardon kalas gibi...

Tabi baştan göstermedi bu yönünü..

Ekonomik anlamda güçlendi bambaşka bir adam oldu..

Çok def kırıldım yani ben....:14::14::14:

bir önceki konunu okudum şöyle bi eşin sana hakaret etmeyi baya bi alışkanlık edinmiş. seninde dediğin gibi baya bi öfgeli sinirli bi insan sanırım ama bunu hayatındaki herkese mi yansıtır yoksa sadece sanamı?eşinin bu tutumunun altında yatan sebebi anlamak çok önemli... flört dönemleriniz de de mi böyleydi örneğin, nasıl bi çocukluk geçirmiş falan... bence bi şekilde onu psikolojik yardım almaya ikna etmelisin. yada lafı sözü geçen bi aile büyüğünüzden yardım alabilirsin bu yardım konusunda... bide ona çok kırgın olduğunu belli etmelisin seni çantada keklik bilmesin. kırılabileceğini ve bu kırgınlığın birikerek bigün ilişkinizi bitirebileceği mesajını verin ona. sizin onu asla bırakamayağınızı bilir kendini vazgeçilmez hissederse eğer size eziyet etmeye devam edecektir

Ayy Allahım yarabbim ya para insanı bu derece kaba nasıl yapar:(
Canım ben sana daha öncede demiştim senden biraz uzk kalsın özler diye.
Annenlere falan gitsen bi kac günlügüne

Sabah neşeli kalktım;

Bana dedi ki;

yuh yani siz de çalışırken nerden bu hak cevap vermeden nasıl duruyorsun ..ben insanım elhamdülillah ...senin verdiğin sıfatları üstüme alınmıyorum de barii için soğusun...sustukça tepene çıkar daha çok...

bir önceki konunu okudum şöyle bi eşin sana hakaret etmeyi baya bi alışkanlık edinmiş. seninde dediğin gibi baya bi öfgeli sinirli bi insan sanırım ama bunu hayatındaki herkese mi yansıtır yoksa sadece sanamı?eşinin bu tutumunun altında yatan sebebi anlamak çok önemli... flört dönemleriniz de de mi böyleydi örneğin, nasıl bi çocukluk geçirmiş falan... bence bi şekilde onu psikolojik yardım almaya ikna etmelisin. yada lafı sözü geçen bi aile büyüğünüzden yardım alabilirsin bu yardım konusunda... bide ona çok kırgın olduğunu belli etmelisin seni çantada keklik bilmesin. kırılabileceğini ve bu kırgınlığın birikerek bigün ilişkinizi bitirebileceği mesajını verin ona. sizin onu asla bırakamayağınızı bilir kendini vazgeçilmez hissederse eğer size eziyet etmeye devam edecektir

Bana karşı genelde tavırlar...
psikolojik sorunu var ama tedaviye yanaşmaz..
Aileden kimseyi dinlemez
Bu hayatta :kkk: o ona göre....
Birden ayakları yerden kesildi....Yürüyüşü bile değişti ya...

Çok haklısın yazdıklarında....devam edicek gibi bu tavırlar...:14::14::14:

yuh yani siz de çalışırken nerden bu hak cevap vermeden nasıl duruyorsun ..ben insanım elhamdülillah ...senin verdiğin sıfatları üstüme alınmıyorum de barii için soğusun...sustukça tepene çıkar daha çok...

SAĞOL CANIM;

yuhhh ki ne yuhhhhhh...O kadar öfkeliyim ki ona anlatamam...tarifi yok...

Sevdiğim adam bu olamaz...:19:

Bu gidişle birşeyler olacak zaten..Sabır taşı olsa çatlar..:43:

Eşin anladgım kadarıyla kaba bi tabirle (seni cantada keklik) zannediyo resmen ne dersem deyim gitmez kızmaz küsmez sever o beni hep diye düsünüyo onu biraz kendi haline yalnız bırakmalısın senin degerini anlaması için:(

nası bir insan bu yaa.... hayret bişe... ben olsam sen nasıl konusuyorsun benımle böyle derdım.. terbıyesız.. cok sinirlendim..:47: tavrını koy canım... sabahları azcık uyucaz diye dedikleri seye bak ya....

Eşin anladgım kadarıyla kaba bi tabirle (seni cantada keklik) zannediyo resmen ne dersem deyim gitmez kızmaz küsmez sever o beni hep diye düsünüyo onu biraz kendi haline yalnız bırakmalısın senin degerini anlaması için:(

YOK POLLYAN;

Ondan vazgeçebileceğimi biliyor;
Ancak oğlum için katlandığımın farkında...

Daha önceki olaylarımızda oğlum için burda olduğumu üstüne basarak söyledim..

Bu olayların asıl altındaki neden psikolojik rahatsızlığı ve dengesizliği ve maddi olarak güçlenmesi...

Bir anda gel seveyim der..Bir anda git gözüm görmesin....

Maddi oalrak güçlenmesi sizinde güçlenmeniz anlamına geliyor
sonuçta evlilik süresince ne yapılırsa ortak
siz de ara sıra bunu hatırlatın eşinize:47:

Eşiniz daha çok sinirlenmesin tartışma olmasın
diye susuyırsunuz ama bu alttan almak değildir
siz sustukça devamı gelir izin vermeyin
bu kadar böyle konuşmasına
bırakın o düşünsün sizi üzdüğü için

YOK POLLYAN;

Bu olayların asıl altındaki neden psikolojik rahatsızlığı ve dengesizliği ve maddi olarak güçlenmesi...

allah allh... dengesız mı ne... terrakotam sen en ıyısı kendı halıen bak.ev işini yemegını temızlıgını ve oglunu ıhmal etme.kocana karsı görevlerını yap... sınırlı ınsanlar haksız olsalar da bagırıp cagırıp haklı olduklarını dillendirirler... sadece sus.... susmak cok basit. tavrını da koy ama.. sus ve yut demıyorum...

YOK POLLYAN;

Terrakota onun vazgecebilecegimi biliyor ama oglum için katlanacagımı biliyor demişsin yani adam oglunu bırakıp gidemeyecegini biliyor yani senin oğlun için katlanmak demek eşine her kosulda katlanman demek.
Ama bence özellikle oğlun için eşinin sıkı bi derse ihtiyacı var silkelenip kendisine gelmesi lazım.

Back
X