Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehehehe... çok hoş yaa....sevdim seni kızz...bebegının adı ne bakiiim :))
eşlerin aynı işyerınde çalışmasını uygun bulmuyorum.
siz de tedavi olmazsan artık boşanmak istiyorum deyin oğlundan ayrı yaşamayı göze alamaz heralde tabii siz gerçekten boşanmak istiyorsanız...
canımbenim eşimde öyleydi.Ben sürekli eçim ehli olmaya çalıştıkça eşim kimseye yapmadığı eziyetleri bana yapardı.Ama şimdi değişti.Nasıl mı yaptım ?
Öncelikle ona kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğimi ona ihtiyacım olmadığını hissettirdim. Kızdığı zamanlarda onu aşağılar bakışlarla yüzü bile sarkıtmadan çektim gittim.Onunla fazla ilgilenmedim ve evde vaktimi onun yarine ev işleriyle uğraşarak geçirdim.Bu arada havalı davran .Erişlemez biri gibi ol.Çünki herkes kaçanı kovalar.Fazla yüz verme ,salla gitsin bacım. Biliyorum gönlün razı olmaz ama gerekirse oğlumdanda vazgeçerim sana katlanacağıma de.Benim gibi birini arayan çok var sana mı kaldım mesajını hareketlerinle ver.Çok zoruna giden bir şey olsa bie asla gülmeyi ihmal etme mutlu davran.
ben böyle eşimi yola getirdim.Şimdi bensiz hiç bir yere gitmez, 2 dk gözünün önünden ayrılsam peşimden gelir.Umarım çok mutlu olursun.
ÖĞLE ARASI GELDİ...
Bak tıkandım kaldım...
Nereye gitsem ki,
yanına gitsem gene laf söyler diye korkuyorum
kendinden soğutuyor...![]()
yüreğime su serptin.....
Bide eşimin bir sağlık problemi var galiba...
Ya nasıl denir totosu kanıyor.
Karnı şişiyor ve bu dönemler agresif oluyor
Akşam dedim toton ne zaman kanasa bambaşka bir adam oluyorsun...
Doktora git diyorum gidecek gibi ama hala faaliyet yok..
Geçen akşam bana dedi ki;
Ben ölünce ne yapacaksın
bende dedim bizi bırakıp nereye gidiyorsun
Sana ihtiyacımız var..![]()
Bu sabah bir umutla başlayayım güne dedim;
Sabah neşeli kalktım;
Havada da güneş vardı;İçim kıpır kıpırdı;
Neyse hazırlandım arabaya bindim eşimle işe gidicez;
Eşimin iş yerinin önüne geldik müşteriler kapıda bekliyor;
Bana dedi ki;
AYGIR GİBİ YATIYORSUN SABAHLARI İŞE GEÇ KALIYORUM..
Oysa bu sabah duş alıp traş olan kendisi..
Bende bunu söylediğimde cevap verme bana dedi...
Sabah boğazım düğümlenerek işe geldim..Gözlerim kıpkırmızı...
Neden bu kadar vicdansız oldu bu adam..Para bir insanı bu kadar mı değiştirir...
Eşimi üzülerek Allaha havale ediyorum artık....UMUDU KESTİM...![]()
canımbenim eşimde öyleydi.Ben sürekli eçim ehli olmaya çalıştıkça eşim kimseye yapmadığı eziyetleri bana yapardı.Ama şimdi değişti.Nasıl mı yaptım ?
Öncelikle ona kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğimi ona ihtiyacım olmadığını hissettirdim. Kızdığı zamanlarda onu aşağılar bakışlarla yüzü bile sarkıtmadan çektim gittim.Onunla fazla ilgilenmedim ve evde vaktimi onun yarine ev işleriyle uğraşarak geçirdim.Bu arada havalı davran .Erişlemez biri gibi ol.Çünki herkes kaçanı kovalar.Fazla yüz verme ,salla gitsin bacım. Biliyorum gönlün razı olmaz ama gerekirse oğlumdanda vazgeçerim sana katlanacağıma de.Benim gibi birini arayan çok var sana mı kaldım mesajını hareketlerinle ver.Çok zoruna giden bir şey olsa bie asla gülmeyi ihmal etme mutlu davran.
ben böyle eşimi yola getirdim.Şimdi bensiz hiç bir yere gitmez, 2 dk gözünün önünden ayrılsam peşimden gelir.Umarım çok mutlu olursun.
gerçekten erkeğe fazla yüz verirsen kendini bir şey sanıyor, hiç gözünün yaşına bile bakmadım .Paran varmı diye sormadım şunu istiyorum al dedim.Ha bir de beim kocam hem yapardı hem üstüne birde küserdi ben gelip onun gönlünü alana kadar barışmazdı birde.Tabi sonunda karşılıklı oturduk konuştuk ve mesele tatlıya bağlandı.
gitme o zaman takil kafana göre....
o laftan sonra bi de kalkıp yanına mı gideceksin daha neler
gitme......
bi zahmet o arasın.
evden aynı anda mı çıkmak zorundasınız. madem senin yüzünden geç kalıyormuş seni beklemesin vaktinde çıksın zaten senin işin daha geç başlıyor anladığım kadarıyla.
onun biraz kendine gelmesi gerek.
bir arkadaş güzel tavsiyeler yazmış aynen uygula bence de. kendini vazgeçilmez zannetmesin.
öncelikle hemoroid deyip geçiştirmeyin.
hemoroid, fissür, kolon kanseri bile olabilir sürekli kanıyormuş
acil doktora görünsün
ayrıca eşiniz size aygır demiş ama asıl aygır olan kendisi
biraz para kazanınca poposu kalkmış anlaşılan
bence iyice sürtün o burnunu
kişilik bozukluğu var galiba
GİTMEDİM..
Yediremedim kendime..
kendini birşey zannettiği doğru