demek ki her yer öyle canim sendemi yaptirdin kucagina alabildin mi canim..............
canim ya senin icin cok sevindim sonunda emeginin karsiligini almissin ins kucaginada almayi nasip eder allahim...evet cok yavas gidiyor tedavi burada..benim esimin spermlerinde yapisiklik vardi.cok sükür bende bise cikmadi.2 kere asilama yaptik orda.ama terminleri 2 ay 3 ay sonrasina verdikleri icin cok zaman kaybettik.tabiki negatifti 2side.ama her defasinda doktor kesin olur kesin olur diyodu.sonra gecen yaz istanbula geldik ve alman hastanesine gittik.deneme amacli.bakalim burda ne diycekler dedik yani.asilamayla kesinlikle olmiycak biseymis bizimki.mikro yaptik negatif sonuc aldik.8 tane embriyo dondurulmustu zaten.su an istanbuldayim ve dondurulmuslardan 2.denemeyi yaptik pozitif sonuc aldim cok sükür:)yani daha almanyada olsaydik baslamamistik bile.pek anlamiyolar gibi gelio bana almanyada.sen naptin?ne durumdasin suan?
canim ya senin icin cok sevindim sonunda emeginin karsiligini almissin ins kucaginada almayi nasip eder allahim...evet cok yavas gidiyor tedavi burada..
bende su an adetimin gelmesini bekliyorum 6 tane donmus embriyom var onlari deniyecegim olmazsa eger ki ins olur bende tr de denemeyi düsünüyorum artik cok zaman kaybettik zaten daha da kaybediyoruz bizler icinde dua etmeyi unutma canim ihtiyacimiz cok su anda........
slm canim tutupda düsmesi daha zor ne kadar zor olmustur senin icin.benim tutmadi diye cok kötü oldum yeni toparlandim.bize dr ilac vermedi burdan okudum iyi geldigini o yüzden bizde basladik ama bu ayin sonunda urologa gidecek bakalim kecibonuzu haplar iyi geldimi diye....ona göre mikro yaptiralim diyoruz.fiyatlar nasil sigorta ödüyormu....bizimki 1.de ödedi tabi ilaclar falan 2000 eura buldu.kac kere ödüyormus biliyormusun bize 3 kere dedilerhic bir zaman ümidimizi kaybetmemeliyiz canim bir gün elbetteki gelecek bende ilkte tutmayinca umudumu yitirmistim snraki tuttu ama düsünce tekrar umtsuz oldum keske tutmasaydi dedim düsünce psikoljisi bozuluyor insanin simdi tekrar deniyecegim inanki tutmamasindan degilde düsmesinden korkuyorum ona alismisken kaybetmek cok büyük aci allahim hic kimseye yasatmasin...
sende cok mücadele etmissin ins bu sefer son olur bebisimizi aliriz kucagimiza
bende ocak sonunda deniyecegim kisetse ikimizinki si ayni anda olacak muhtemelen
ama embriyolar dölleniyor dime niye tutmuyor acaba onu arastirin önce...bizde keci boynuzu kürünü deniyoruz ama simdilik bir sonuc elde etms degiliz folic astide baslatacagim icmeye...dr ilac felan vermedi bize....size verdimi peki...ben normal yolla olacagina hic inanmiyorum artik ya hic umudum yokkkkkkkkkkkk...ins 2009 da bebislerimize kavusuruz,.......
canim senin adina cok sevindim insallah allah bizlerede nasip eder türkiyede fiyatlar nasil ilaclarla beraber kac para oldu canimbenim esimin spermlerinde yapisiklik vardi.cok sükür bende bise cikmadi.2 kere asilama yaptik orda.ama terminleri 2 ay 3 ay sonrasina verdikleri icin cok zaman kaybettik.tabiki negatifti 2side.ama her defasinda doktor kesin olur kesin olur diyodu.sonra gecen yaz istanbula geldik ve alman hastanesine gittik.deneme amacli.bakalim burda ne diycekler dedik yani.asilamayla kesinlikle olmiycak biseymis bizimki.mikro yaptik negatif sonuc aldik.8 tane embriyo dondurulmustu zaten.su an istanbuldayim ve dondurulmuslardan 2.denemeyi yaptik pozitif sonuc aldim cok sükür:)yani daha almanyada olsaydik baslamamistik bile.pek anlamiyolar gibi gelio bana almanyada.sen naptin?ne durumdasin suan?
slm canim tutupda düsmesi daha zor ne kadar zor olmustur senin icin.benim tutmadi diye cok kötü oldum yeni toparlandim.bize dr ilac vermedi burdan okudum iyi geldigini o yüzden bizde basladik ama bu ayin sonunda urologa gidecek bakalim kecibonuzu haplar iyi geldimi diye....ona göre mikro yaptiralim diyoruz.fiyatlar nasil sigorta ödüyormu....bizimki 1.de ödedi tabi ilaclar falan 2000 eura buldu.kac kere ödüyormus biliyormusun bize 3 kere dediler
aminnnnnnnnnnnnnnnn canim insallah 2009 da hepimiz de kavusuruz....insallah canim sagol.allah sanada nasip etsin insallah..bebegine bi an önce kavusursun canim..:Saruboceq:
meraba arkadaslar, bende almanyada yasiyorum ve 3 kere tüpbebek icsi yaptirdim. simdi kismet olursa mart ta türkiyede yaptircaz. burasini hep okurdum uzaktan simdi cesaret edip üye oldum artik daha positiv olmak lazim. Allah yardimcimiz olsun!!!![/QUOTE
slm canim sen hangi sehirde yaptiriyorsun 3 kez tutmadi mi dr lardan memnun degilmisin nicin tr de yaptirmayi düsünüyorsun
cok soru sordum kusuruma bakmazsin umarim ben dr lari biraz ilgisiz buldugum icin acaba sizin oradakilerdemi öyle diye soruyorum bunlari...
slm arkadaslar bende ikidefa dortmuntda yaptirdim fakat dollenme olmadi ilkte dedik normal oldu mikro degildi buyuzden dollenme olmadi mikroya karar verdik fakat bundada tutmadi dogru durust bir aciklamada vermiyolar neden oldugunu bilmiyoruz diyolar bizde allah izin ederse yazin izinde deniyecez ya antalyada deniyecez yada umut yada memoriali tercih edicem bakalim iki hafta oluyo tedavimi biteli okadar kotuyduki bide annem tvde gormus bir kadin dra tel acmis dollenme olmamis gibi biseyler anlatmis drda sen ugrasma git kibrisa demis bunuda duyunca bayagi bir uzulmustum cok kotu bir duygu allah kimseye yasatmasin bazen dusunuyorum da neden bu haldeyiz her seyimiz bir problem nisanlandik bir olayla evlendik yine bir olayla hic bisey istedigim gibi olmuyo herseyimiz bir ugrasla zor ser yoluna giriyo rabbime isyan etmek istemiyorum ama bazen nefsime engel olamiyorum benden kucuk eltimin cocugu oldu gelipde onu gorenler bir donup bakiyolar acir mis gibi onlara hic umruma gelmiyomus gibi davranmak millete dert anlatmak cok yordu beni ,bu 5 yil benim icin cok kotu gecti yasim 22 ama inanirmisiniz ruhum 45 gibi okadarki dusunmekten yoruldum tam diyorum busefer olucak bende muradima ericem ama hic bisey umdugum gibi olmuyo, kizlar ole bisey olmaz degilmi bana akil verin yoksa kafayi yiyecem artik yumurta var spermde var dollenmeme olamaz degilmi turkiyede yapilir degilmi onceden cocugum olucakmi diye dusunurken simdide dollenme oluru acaba benim cocugum olmazmi diye kafayi yormaya basladim kimseylede konusamiyorum neyse bugun cok duygusal oldum fazlaa kafanizi utulemeyim
canim senin adina cok sevindim insallah allah bizlerede nasip eder türkiyede fiyatlar nasil ilaclarla beraber kac para oldu canim
ya memnun degilim diyemem ama sonucta olmadi 2kere göttingende yaptirdim 3 sünü wiesbaden da yaptirdim. Wiesbaden daki almanyanin en büyük Tüpbebek merkezlerinden biri öyle duydum bizden tam 250 km uzaklikta oldugu halde orda yaptirdik. Augustos 2007 de yaptirmistim 3 tane gelismis embroylar koydular olmadi kismet degilmis yaaa, insan zor toparlaniyor ama simdide buna karar verdik, türkiyede birde olalim bakalim farkini ozaman diyebilirim ancak hic bir zaman büyük konusmamak lazim ama arastirdim acibademde yaptircam bakalim hayirlisi olcak insallah... birde biliyorsun simdi burda 3 cüsünden sonra sigorta ödemiyor sonucta bizden uzakta hepsi. Türkiyeye gideriz dedik dahada uygun, degisik ortam... hayirlisi... Allaha emanet..... Sen nerde yaptirdin?[/QUOT
insallah bu son denemen olur canim
evet 3 denemeden sonra ödemiyor sigortalar maalesef ki....
ben hannoverde yaptiriyorum canim donmuslarim olmasaydi ben de tr de denemeyi düsünüyordum ama donmuslarim var sükür ki tekrar burada deneyip eger olmazsa ins olur tr de deniyecegim ..cok zor yaaaa tedavi oluyorsun birde negatif sonuc insan yikiliyor bir anda...
slm arkadaslar bende ikidefa dortmuntda yaptirdim fakat dollenme olmadi ilkte dedik normal oldu mikro degildi buyuzden dollenme olmadi mikroya karar verdik fakat bundada tutmadi dogru durust bir aciklamada vermiyolar neden oldugunu bilmiyoruz diyolar bizde allah izin ederse yazin izinde deniyecez ya antalyada deniyecez yada umut yada memoriali tercih edicem bakalim iki hafta oluyo tedavimi biteli okadar kotuyduki bide annem tvde gormus bir kadin dra tel acmis dollenme olmamis gibi biseyler anlatmis drda sen ugrasma git kibrisa demis bunuda duyunca bayagi bir uzulmustum cok kotu bir duygu allah kimseye yasatmasin bazen dusunuyorum da neden bu haldeyiz her seyimiz bir problem nisanlandik bir olayla evlendik yine bir olayla hic bisey istedigim gibi olmuyo herseyimiz bir ugrasla zor ser yoluna giriyo rabbime isyan etmek istemiyorum ama bazen nefsime engel olamiyorum benden kucuk eltimin cocugu oldu gelipde onu gorenler bir donup bakiyolar acir mis gibi onlara hic umruma gelmiyomus gibi davranmak millete dert anlatmak cok yordu beni ,bu 5 yil benim icin cok kotu gecti yasim 22 ama inanirmisiniz ruhum 45 gibi okadarki dusunmekten yoruldum tam diyorum busefer olucak bende muradima ericem ama hic bisey umdugum gibi olmuyo, kizlar ole bisey olmaz degilmi bana akil verin yoksa kafayi yiyecem artik yumurta var spermde var dollenmeme olamaz degilmi turkiyede yapilir degilmi onceden cocugum olucakmi diye dusunurken simdide dollenme oluru acaba benim cocugum olmazmi diye kafayi yormaya basladim kimseylede konusamiyorum neyse bugun cok duygusal oldum fazlaa kafanizi utulemeyim
merhaba arkadaslar bende köln de denedim pan klinik asamalrin süresince iyiler sana karsi benimde tutmadi sonuclari almaya gittigimde yüzüme bile bakmadan negatif dedi doktor sebeb neydir diye sordum hic bir cevap vermeden odadan cikardi bizi bende bi daha asla tüp bebek yaptirmayacam doktorumu aradim acik ameliyat istedim benim fallop borularim yapisik onlarin ameliyat ile acilmasini istedim insallah sonu hayirli olur acilir kanallarim bakalim insallah hepimiz bir gün anne olacagiz
ya memnun degilim diyemem ama sonucta olmadi 2kere göttingende yaptirdim 3 sünü wiesbaden da yaptirdim. Wiesbaden daki almanyanin en büyük Tüpbebek merkezlerinden biri öyle duydum bizden tam 250 km uzaklikta oldugu halde orda yaptirdik. Augustos 2007 de yaptirmistim 3 tane gelismis embroylar koydular olmadi kismet degilmis yaaa, insan zor toparlaniyor ama simdide buna karar verdik, türkiyede birde olalim bakalim farkini ozaman diyebilirim ancak hic bir zaman büyük konusmamak lazim ama arastirdim acibademde yaptircam bakalim hayirlisi olcak insallah... birde biliyorsun simdi burda 3 cüsünden sonra sigorta ödemiyor sonucta bizden uzakta hepsi. Türkiyeye gideriz dedik dahada uygun, degisik ortam... hayirlisi... Allaha emanet..... Sen nerde yaptirdin?[/QUOT
insallah bu son denemen olur canim
evet 3 denemeden sonra ödemiyor sigortalar maalesef ki....
ben hannoverde yaptiriyorum canim donmuslarim olmasaydi ben de tr de denemeyi düsünüyordum ama donmuslarim var sükür ki tekrar burada deneyip eger olmazsa ins olur tr de deniyecegim ..cok zor yaaaa tedavi oluyorsun birde negatif sonuc insan yikiliyor bir anda...
hayirlisi olsun hakkimizda canim, insallah hic gitmene gerek kalmaz.. bakalim trde nasil olcak. biraz korkmuyor degilim, allaha emanet hastane ve doktoru cok meth ediyorlar. Tüp bebek merkezi icin büyük konusmak istemiyorum gelen gideni aratirmis derler yaa,,,, sorma hemde nasil zor, yasayan bilir dedikleri nekadar dogru....ama iyiki böyle yerler var yanliz degiliz... tanimasakta birbiririmiz en özelimizi paylasip bir birimizden ders aliyoruz... cok süküt ama rabbim yardim ediyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?