Tüp Bebek Merkezleri Almanya da tüp bebek yaptıranlar bızde burada sorunlarımızı paylasalım

aysegül86, zaman varya öyle bir güzel ilac ki, insan esine bile daha cok baglaniyor...zaman sabir sabir belkide rabbim bizi bunlan imtihan ediyor,,,, insallah yasiycaz buna gercekten inan!!! elinde sonunda olcak allahin izniyle belkide 10 sefer yaptircaz ama olcak....allahin izniyle tabiki.....

canim yaaa sende benim gibi olmussun bende 1kez pozitif sonucu aldim ama kaybettim sonrakierde tutmadi nedense...tr de yaptirdiginda burada bizlerle de paylasmani isterim canim ins gerek kalmaz da kendilignden oluverir...birde almanyada hangi sehirde yaptirdin canim.....

insallah canim allah herkese nasip etsin.ilk denememize 4000ytl tuttu.ilaclarla 5000 diyebiliriz.dondurulmuslarla da 1000 euro ödedik canim.sigorta olmadigi icin burda pahali oldu biraz ama napalim...

merhaba karanfil28,
olsun olumlu sonuc aldinya... adina cok sevindim, allah yardimcin olsun insallah bundan sonrada hersey yolunda gider canim. bende trde yaptircam busefer yani 4 icsi denememi simdiye kadar tutmadi malisef. subat sonu martta basliycaz kismet olursa. Sen toplam 5000ytl mi verdin yani 2500€? bakalim bizde nekadar tutcak esim kafana sen onu takma diyor ama nebilim ister istemez insan merak ediyor.. ben kadiköy acibademde yaptirmak istiyorum oralarda nasil geciyor ben biraz korkuyorum nebilim hastanelerde hic bulunmadim simdiye kadar....

canim bende wiesbadende yaptirdim 2 kere tutmadi:1no2:

canim walla ben türk doktorlarina daha cok güveniyorum ve kendimi rahat hissediyorum.yani bizi anladiklarini hissediyorum.genelde almanyada önem vermedikleri icin cocuklara biraz umursamazlarmis gibi gelio bana.alman hastanesinde yaptirdim ben cokta memnunum.insallah seninde olur canim yaaa..ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum.hem esin takma diyosa maddi olarak takma.insan psikolojik olarak daha etkileniyo yaaa...probleminiz ne tam olarak?sende bi sorun yoksa sansin daha yüksek bence..ama allahtan hayirlisi olur insallah.ve hayirlisiyla iyi haberlerini aliriz senden.:Saruboceq:

insallah, negüzel yazdin tsk, insana öyle umut veriyorki!!! dogrudur, hayirlisi olur insallah. bende bir problem yok cok sükür. esimde cok az sperm var onda sadece icsi oluyor...

canim bende wiesbadende yaptirdim 2 kere tutmadi:1no2:

hayirlisi olsun, ama gercekten cok modern bir merkez ama biseyler eksik dimi... tecrübe oldu bizim icin. neyapalim hayat devam ediyor..... pes etmek yok!!!! am bunu tabi negativ haber alinca birdaha yapmam istemiyorum felan diyordum simdi toparlandim ondan diyebiliyorm cok zor allah yardimcimiz olsun.....

insallah, negüzel yazdin tsk, insana öyle umut veriyorki!!! dogrudur, hayirlisi olur insallah. bende bir problem yok cok sükür. esimde cok az sperm var onda sadece icsi oluyor...

yok canim benim ya sakin negatif düsünme.heleki senden yana bi problem yoksa....benimde esimde sorun vardi.spermlerinde yapisiklik vardi.ama sana tavsiyem transferin olduktan sonra özellikle 3 gün cok dikkat et kendine.mesela ben sadece yemek yemek icin ve tuvalet icin kalktim yerimden.ilk denememizde öyle degildim.bende nasilsa sorun yok diye rahattim.nasilsa olur diye düsünmüstüm ama öyle degilmis.ilk 3 günden sonrada dikkat etcen tabi.ve kabizlik yapmiycak seyler tüket.mesela ben asitli icecekler,baharatli yemekler,özellikle aci yiyecekler ve bitki caylari tüketmedim.bunlarada dikkat et.ve taze ananas yemenin tutunmaya yardimci oldugunu duymustum.insallah bu sefer olumlu sonuc alacagina inaniyorum.marttan önce tedaviye baslamana imkan yokmu?mesela bu ay?

tsk, bende iyiyim. kilo vermeye calisiyorum iste, eger tutursa zaten 100 kilo olsamda umrumda degil, ama ben 3 icsi oldum 58 le basladim simdi herseferinde 5-6 kilo aldim. sizdede öyle oldumu??

tsk, bende iyiyim. kilo vermeye calisiyorum iste, eger tutursa zaten 100 kilo olsamda umrumda degil, ama ben 3 icsi oldum 58 le basladim simdi herseferinde 5-6 kilo aldim. sizdede öyle oldumu??
slm canim evet bendede öyle oldu maalesef ki 51 kiloyla basladim ilk tedavime bu 4. denemem olacak ve ben 65 kiloyum suan dr kilo vermen lazim dedi ama nasil bilmiyorum...subat 3 te randevum var kizlar tedaviye basliyorum tekrardan dualarinizi ihtiyacim var ins bu sefer donmuslarimla gelecek bebisim ve 9 ay karnimda sonrada kollarimda olacak.....aminnn........

kizlar bende almanyada dortmuntda yaptirdim ikidfa fakat ikisndede dolenme olmadi esimde sperm zayifliligi disinda bir problemimiz yok birde devlet ten yardim aladan yaptik bayagi agir oldu bizimm icin simdi turkiyede deniyelim diyorum esim korkuyo ayni hayal kirikligini tekr yasamak istemiyorum diyo ben napcam bilemiyorum daha ikincinin taksitini bile odemege baslamadikki yaz icin nerden bulucam para kredi cekeriz diyoruz ama ne biliyim iste dusun dusun.... isin derlerya ani o hesap of of

selam kizlar bende almanyada tübingen kinderwunchpraxis de yaptiriyorum bugün transferim oldu ve transferden sonra birakin 1 saati 5 dakka bile dinlendirmediler dediginiz gibi burada biraz ilgisizlik var transfer oldu ve hemen kalkip eve geldik normal hayatima hemen dönebilirmisim pazarteside calismaya baslicam biraz tedirginim hala temizlik isinde calisiyorum doktorlar bi sorun yok diyor ama anlayamadim ben bu isi neden her yerde farkli bi metot. burada daha önce yaptiripta tutan var mi acaba? bir tavsiyesi yada bi fikri olan sölesin arkadaslar

kizlar almanyada yasiyorum tübingende kinderwunschpraxis de tüp bebek tedavisi görüyorum bu gün transferim oldu 2 emriyo. kafama bisi takildi transferden sonra doktorda hic 5 dakka bile kalmadim doktor hemen gidebilcegimi normal hayatima dönebilcegimi söledi. ayrica 3 gün sonra calisabilirmisim ben temizlik isi yapiyorum. kizlar bir fikriniz yada tavsiyeniz varmi yardimci olun kafami kurcaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…