En cok üzüldügüm ne yazık ki sizin gibi düsünce besleyen kadınlar erkek evlat sahibi olup bu düşünceler ile cocuk yetiştirmektedir, dul olan bile altın isterseki dul olan bile kelimesindeki gizli hınc ve ötekilestirmeyi cok iyi görün arkadaşlar, ve aklınıza sunu getirin kadına siddet uygulamaktan asla cekinmeyen adamlar da bu uslüp ile konusur! Benzerliğe dikkat edinBence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Dul olanlar bile yazmanizdan zihniyetiniz belli zaten. Bizde de dul bekar farketmez dilenci gibi para altın istenmez herkes layikini yaparBence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Bu aileden aileye değişiyo biz öyle bi şart koşmadık ama erkek tarafı zaten yapmıştı altın o yüzden istemelik bişey olmadı ama isteyen akrabalarım olduArkadaslar merhaba. Aslında sorum cok net kiz tarafının damat tarafindan altin istemesi yanlış mi? Yani ben cok karşıyım böyle bir şeye. Cok utanıyorum. Annem isteyeceğim bu konuda bana asla karışamazsın diyor dehşet kavga ediyoruz. Gercekten cok mutsuzum stres yapıyorum. Nisanlim askerde gelsin ailesi annemi arayacak bu konuda konuşacaklar. Annrme isteme diyorum ama zerre dinlemiyor. Canim cok sıkkın. Yani paragöz biri de degil. Ablamda istemedi ablamlar boşandı bir daha kimseye oyle rahat kiz vermek yok diyor. Ha tutturacak degolim ama isteyeceğim de bana degil ya sana yapılıyor. Yarin o altınların ev sahibi oluyorsunuz karışma bana diyor.
Ben ne yapabilirim? Aramiz açılır diye korkuyorum. Utanmak istemiyorum. Yani bunlar olan şeyler mi yoksa cok ayıp olan şeyler mi? Bana ayıp geliyor ama annemi nasil durdurabilirim dinlemiyor beni
Başlık parası olarak kendine iatemiyor ya.Arkadaslar merhaba. Aslında sorum cok net kiz tarafının damat tarafindan altin istemesi yanlış mi? Yani ben cok karşıyım böyle bir şeye. Cok utanıyorum. Annem isteyeceğim bu konuda bana asla karışamazsın diyor dehşet kavga ediyoruz. Gercekten cok mutsuzum stres yapıyorum. Nisanlim askerde gelsin ailesi annemi arayacak bu konuda konuşacaklar. Annrme isteme diyorum ama zerre dinlemiyor. Canim cok sıkkın. Yani paragöz biri de degil. Ablamda istemedi ablamlar boşandı bir daha kimseye oyle rahat kiz vermek yok diyor. Ha tutturacak degolim ama isteyeceğim de bana degil ya sana yapılıyor. Yarin o altınların ev sahibi oluyorsunuz karışma bana diyor.
Ben ne yapabilirim? Aramiz açılır diye korkuyorum. Utanmak istemiyorum. Yani bunlar olan şeyler mi yoksa cok ayıp olan şeyler mi? Bana ayıp geliyor ama annemi nasil durdurabilirim dinlemiyor beni
Altın abartı olmadığı sürece istenmeli bence.Arkadaslar merhaba. Aslında sorum cok net kiz tarafının damat tarafindan altin istemesi yanlış mi? Yani ben cok karşıyım böyle bir şeye. Cok utanıyorum. Annem isteyeceğim bu konuda bana asla karışamazsın diyor dehşet kavga ediyoruz. Gercekten cok mutsuzum stres yapıyorum. Nisanlim askerde gelsin ailesi annemi arayacak bu konuda konuşacaklar. Annrme isteme diyorum ama zerre dinlemiyor. Canim cok sıkkın. Yani paragöz biri de degil. Ablamda istemedi ablamlar boşandı bir daha kimseye oyle rahat kiz vermek yok diyor. Ha tutturacak degolim ama isteyeceğim de bana degil ya sana yapılıyor. Yarin o altınların ev sahibi oluyorsunuz karışma bana diyor.
Bence diye başlayan cümle daha sonra genelleme yapıyor yetmiyor "dul olanlar bile"diyerek aşağılamaya gidiyor!!!Hemcinsim olduğunuz için,sizin adınıza ben utandım!!Ne zavallı bir zihniyet ki altınla kendine ve toplumdaki diğer bayanlara değer biçiyor!!!Bence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Bende çok sinirlendim dul bayan bile ne demek onun ve onun gibiler için kadının değeri kendini ilk erkeğine eşine sunmakla oluyor heralde, çok yazık Allah akıl fikir versinBence diye başlayan cümle daha sonra genelleme yapıyor yetmiyor "dul olanlar bile"diyerek aşağılamaya gidiyor!!!Hemcinsim olduğunuz için,sizin adınıza ben utandım!!Ne zavallı bir zihniyet ki altınla kendine ve toplumdaki diğer bayanlara değer biçiyor!!!
Cnm benim mehir evlilik aktinde kadına helaldir ve istenmelidir istemezsen basit görürler emin ol , kesinlikle anneni dinlemelisinArkadaslar merhaba. Aslında sorum cok net kiz tarafının damat tarafindan altin istemesi yanlış mi? Yani ben cok karşıyım böyle bir şeye. Cok utanıyorum. Annem isteyeceğim bu konuda bana asla karışamazsın diyor dehşet kavga ediyoruz. Gercekten cok mutsuzum stres yapıyorum. Nisanlim askerde gelsin ailesi annemi arayacak bu konuda konuşacaklar. Annrme isteme diyorum ama zerre dinlemiyor. Canim cok sıkkın. Yani paragöz biri de degil. Ablamda istemedi ablamlar boşandı bir daha kimseye oyle rahat kiz vermek yok diyor. Ha tutturacak degolim ama isteyeceğim de bana degil ya sana yapılıyor. Yarin o altınların ev sahibi oluyorsunuz karışma bana diyor.
İşte bu zihniyet ileride gelinleriyle uğraşan,erkektir benim oğlum diyerek oğluna herşeyi(şiddet,aldatma vs.)hak görüp kızınada kocandır ne yaparsa hakkıdır deyip kızını altın para eşya vs karşılığında köleleştiren zihniyettir!!!Bende çok sinirlendim dul bayan bile ne demek onun ve onun gibiler için kadının değeri kendini ilk erkeğine eşine sunmakla oluyor heralde, çok yazık Allah akıl fikir versin
Dul olanlar BİLEBence istenir kiii ben etrafımda hic altinsiz gelin gormedim ozellikle bizde altin falan olmadan asla kız vermezlerrr dul olanlar bile altın ister tabi bu bizim gelenek ve goreneklerimiz.. hic durumu olmayan bir aile bile ne yapr ne eder altinlari almaya calısır bizde
Cahil, sulak alanda bile susuzdur. (E. Goblot)İşte bu zihniyet ileride gelinleriyle uğraşan,erkektir benim oğlum diyerek oğluna herşeyi(şiddet,aldatma vs.)hak görüp kızınada kocandır ne yaparsa hakkıdır deyip kızını altın para eşya vs karşılığında köleleştiren zihniyettir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?