Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Davul zurna benim babamda istememis.Dua ile çıkarırlar.Tekbir konvoy ama ben seviyorum davul zurnayi.

Tam olarak 2.paragrafiniz yuzunden kizmadim ona. Verdigi sinavin sebebi kendi zihniyeti
Aslında gözlemlediğim kadarıyla nazik insanları çokta kıramayan biri
Ama varoş basit olayların çokta farkına varamayan bir tarafı var
Bunları düzeltmediği sürece hataları olacaktır

Zamanı geriye al ama.Hic evlenmemiş ol ki.Seyinin bir değeri olsun.
Off cahillik akıyor bu nasıl bir üslup bu nasıl bir akıl tutulması hiç mi utanmadın şu cümleleri yazarken. Senin şeyinin çok değeri oldu mu ki aynı eve girmeden adam seni bıraktı. Çevren sana cahil cahil yakıştırmalar yaparken sorgularken burada insanlar sana destek oldu. Utan ya azıcık ar olsun

Üstteki yorumlara imzamı atarım. Şu an gelenek adı altında yapılan çoğu şeyi de saçma buluyorum. Ama çevrede herkes o kadar kanıksamış ki bu durumu yapmayana tuhaf gözüyle bakıldığı için kendimi bu şeyleri düşünürken bulduğum zamanlar da olmuştu çok kısa bir zaman önce.

Yani konu sahibi severek evleniyorsunuz. Ben de sevgilimi seviyorum. Durumları da pek iyi değil. Öyle tutup altın vs isteme gibi bir şeyim zaten yok ve yatak odasını şu alır oturma odasını şu alır işinden de anlamam pek. Erkek arkadaşımla birlikte yapmaya çalışırız diye anlaştık. Aileler de ufak tefek yardım eder. Benim ailemin durumu onlara göre daha iyi. Ama bizimkiler de memur yani. Tutup zar zor biriktirdikleri ve emek vererek çalıştıkları üç kuruş paraya da o kadar kıyamıyorum ya. Sırf bir iki günlük düğün benim ailemin iki senelik birikimine eşit olmamalı bence. Kalıplara takılmadan güzel bir yuva kurmak istiyorum inşallah ben. Şu an gördüğüm kadarıyla bu şekilde davranmak evliliğinize baştan ekside başlamak olur sadece. Para kolay kazanılmıyor. 350 gr istemek size kolay geliyor ama o insanlar bunu çıkartabilecek mi acaba?

Ve cidden bırakın kayınvalidenizi ben de görümce olarak karışırdım. Zaten düğündür eşyadır pahalıyken üstüne gram istenmesi çok insafsızlık. Yine kardeşime saygı duyarız tabi ama o aileye karşı hepimiz inanılmaz dolarak başlarız. Bunlar da kolayca unutulmuyor sonradan.

Ay bilmiyorum ya bu şekilde altın isteme muhabbeti cidden hoş değil be. Ülkemizde evlenmek niye bu kadar zorlaştırılıyorsa saçma sapan

Bu hangi Ankara? Kac yıllık Ankara liyim annemi bırak babaannem ,ananem bile kayinvailde ile birlikte oturmamis. Bahsettiğiniz adetlerin hiç biri benim çevremde yok

Ben bile karisirim.
Benim biraz gram biriktirme hayalim var.
Bu gramı hesaplarima göre 10 yılda anca biriktiririm
10 yıllık emeği oğlumun karısına al bozdur bozdur ye demek için biriktirmiyorumdur inşallah

Eski konularınızı biliyorum, nişanlınızın yerinde olsam bir bileziği zor takardım heralde, temas ile ilgili sorunlarınız vardı. Bana dokunmaya imtina edecek eşe çok bile yani.

Zamanı geriye al ama.Hic evlenmemiş ol ki.Seyinin bir değeri olsun.
Nurcum kukunun kıymeti olsa sana gelin arabasını çok görmezlerdi, hala ders almış değilsin bir şeylerden, bu kafayla çok yıpranırsın.

Ne örf müş beee niye 400 degil de 350 yada 300.
Alyans aldılar diye kendimi birşey sanmışım. O aklıma geldi.
Konuya gelirsek gitsin altını kiralasın düğünden sonra geri versin hem örf hem adet mutlu olsun.
Ana kuzusu sorununa çözümüm büyüyünce evlenin ozaman

Başlık parası yani bayağı..
Siz ayrı tuhaf, anneci bebe ayrı tuhaf.

Sağılacak inek mi bu adamlar?

Artık susmalısın. Batırdın ortalığı hala devam ediyorsun. fikrinde zikrinde çok berbat

Annesi olmasa size altınları kaptıracakmış yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…