- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Hayır bir de utanıp susması gerekirken sayfalarca "engin bilgilerini" anlatmaya devam etmişSonra nurankanın yorumları neden dislike alıyor derler. İşte bundan.
Aynen şaka yapmışHayır bir de utanıp susması gerekirken sayfalarca "engin bilgilerini" anlatmaya devam etmiş
Zamanı geriye al ama.Hic evlenmemiş ol ki.Seyinin bir değeri olsun.
Ne iğrenç hallere sokuyorlar kendilerini dünyalık için ya, tamam fena haldeyiz ama hala da gururumuz var, o bari bizde kalsın.Antepliler bu altın adetinden çok çekti aslında,neden hala vazgeçmiş değiller anlayamıyorum.
Eskiden nişanda kıza araba hediye ederlerdi, nişan da bozulunca kız arabayı vermezdi. Erkek tarafı da “araba karşılığında oğğğğlumuz gezdi dolaştı sizinle oohhhhg sefası olsun” diye belaltı vururlardı. Mal mülkle evlilik bu kadar oluyor işte.
Bu arada siz Antepliyseniz anca Antepliyle evlenirseniz yaparlar onca altını. Elin Sinoplusunu alırsanız olmaz o iştecrübeli 7 göbek Antepli benim annem. Gülüyoruz böyle gerzek adetlere ancak.
Saçmalardan seçmeler işte katibim. Memleketlerini böyle tanıtıyorlar.Ne iğrenç hallere sokuyorlar kendilerini dünyalık için ya, tamam fena haldeyiz ama hala da gururumuz var, o bari bizde kalsın.
nasıl bir hesaplama yapıyorlar acaba
65 kilo ortalama x*y/100=1648915sdsljs654654dvdd sonuç 350 gram altın
peki sen 350 gram altın eder misin bi aynaya falan baktın mı bari ederin bu muymuş piyasası nasıl öğrendin mi?Merhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
tamam işte ev alınınca ortaya konulur para şimdi lazım değil kiBu kadar linçleyeceğinizi bilmiyordum. Altın adedi çok eski bir gelenek, zamanında 800 gr isteyen çok arkadaşım oldu şimdi altın yükseldiği için bu grda. Sebebi de ileride ev alacak bir yatırım olsun diye. Zaten evlenildiğinde altınlarla araba vs alınıyor.
Ayril bacım aklı başında bi erkek örf de örf diyen tutturan örf kuzusu kızların isteklerini çekemez.. o ana kuzusu sen örf adet kuzusu .. bugün 350 gr altin der yarın amca oğluma tam takacaz yengemin kaynina çeyrek takacaz örf de böyle söyle başlarsinizMerhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
Zorla elimi tuttu, taciz mi bu diye konusu var.Eski konularınızı biliyorum, nişanlınızın yerinde olsam bir bileziği zor takardım heralde, temas ile ilgili sorunlarınız vardı. Bana dokunmaya imtina edecek eşe çok bile yani.
Adam tehlikenin farkında değil, saf gibi bayılacak altınları ahahahhahah.Zorla elimi tuttu, taciz mi bu diye konusu var.
Nasıl evlenmeye kadar gelmişler, anlamadım. Malum evlilik el tutmaktan çok daha ötesini içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?