Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Önyargı değil istisnalar kaideyi bozmaz diyelim. Hem başkalarından geleceğinizin yatırımını bekleyeceğinize kendiniz yatırım yapın hep armut piş ağzıma düş değil. Ya da kendi ana babanızdan bekleyin kolaysa 600 binlik yatırım yapsınlar. Anne baba değiller mi?

Vallahi hiçte öyle durmuyor yazdıklarınızdan
İnanın fazlasıyla öyle.
Madem çocuklara yatırımdan bahsediyoruz, babanız taksın size 350 gr altını, elin ana babasından yatırım beklemeyin.
Elin babasından değil, kocam olmak isteyen, çocukların babası olmak isteyen adamdan talep ettim altını ileri de alacağımız eve şimdiden katkısı olsun, birikim için başlangıç olsun diye. Kendi birikimlerimi de kendim yapıyorum ve ona dile getiriyorum.
Kardeşim bu kafayla gidersen evlenemezsin.
Evlenmek ilk hedefim değil, olursa olur olmasa hayırlısı olsun.

Bizim burada ki erkekler çalışmaya başladıktan itibaren altın biriktirmeye başlarlar, ailelerde katkıda bulunur kız istemeye gidildiğinde bu miktar hazır olur, borç vs ile alınmaz.
Ee siz o zaman kültür, gelenek, görenek, ananeleriniz gereği bütün aileye bakıp, hizmetlerini eksiksiz görüp aynı zamanda damat ailesiyle bir konakta yaşayacaksınız o zaman?

Ayakları üzerinden durmayan adamla da evlenenem
nE? 550 bin tlcik takı takamıyorsa o kişi ayaklarının üstünde durmuyor mu demek yani?

Sürekli soruluyor kaçıyorsunuz. Sizden ne katkı olacak evliliğinize, evinize? Çocuklarınızın anası yani

Ne saçma bi açıklama haklı çıkmak için saçmalamışsınız,bir erkek lise bitirse 18 yaşında çalışmaya başlasa her ay kendinden kesip 2 gr altın alsa 33 yaşında anca evlenir,yani ailesnşndurumu yoksa yandı

Kızı baksın diyecek ahahaah. Evlenirken Antepli, sonra İzmirli. Kolayı bulmuşlar.

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama

Peki merak ediyorum ileride alacağımız ev araba için diyorsunuz ya,adamın evi arabası güzel bir işi varsa o zaman altın istemiyor musunuz

35 gr dan 10 bilezik

Yurtdisinda yasiyorum
Bazi yoreler var taki talep ediyolar ama suan 350 gr gelinmedi daha
Siz level atlamisiniz
En son 30 grdan 10 bilezik duydum ama dedigim gibi yurt disindayiz alim gucu var, tabi yinede agir gelebilir ama yok ben sizinkini aklim almadi
Turkiye sartlarinda 350 gr
No no ben daha fazla konusmayim cikim en iyisi

Kusura bakmayın ama okutmuş, meslek sahibi etmişler mi? Etmişler. Bu yatırımdır.
Evleneceği kadına bilezik takmak evlendirmek değildir. Ev eşyası almalarına yardım edecekse bu da evlendirmekte.
Oğlumun eğitimine dünya para döküyorum. Dökeceğim. En iyi yere gelmed için uğraşacağım. Ama evleneceği kadın yüz yıl önceki adetlerden bir gıdım ilerlemedi diye de kuyumcuya yüzlerce lira vermem.

Evlenme o zaman

Evleneceği kadın babasının gözünün içine bakamayıp utanmadan benden tonla altın isterse o an gülmekten öleceğim için çok konuşamam heralde ahahah.

Konu açıyorsanız sorulucak sorularıda yanıtlamanız gerek. Galiba cevabımı aldım bi bilezik takarlar işte hiç şaşmaz
Taş çatlasın bin tl verip bir saat takacaklar.
Kız tarafı blender, mikser bir de saat alır her şeyin en iyisini yaptık olur.
Oğlan tarafı çamaşır makinesi buzdolabı, mobilya 100 gr bilezik takar cimri olur.
Şu zamanda 500 bin istemeye insan utanır be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…