Altın meselesi ve anne kuzusu eş?

Velhasıl garip bir ailesiniz. Düşman başına.

Tamam iste neymis sizinde kendiniz gibi birini bulmaniz gerek antepli birisiyle evlenin

Kalkip taaa sinoptaki adamdan adetlerinize uymasini bekliyosunuz e hos guzel adam yapti diyelim onlardada sabah namazinda kalkip kv abdest almasini kv evini temizleme yemegini yapma yegenlerine bakma adetse napacaksiniz yapmiyacakmisiniz?
Zorla direterek 350 gr ne kadar cirkin bise farkindamisiniz.

Kendi ailenizin gözüne bakamazken elin ana babasından nasıl da çekinmeden istiyorsunuz? Anlayamayacağım bu cesareti. Aile terbiyeme aykırı.
Kimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.

Sorumluluk altınla mı alınıyormuş Altınları dizip boynuzlarsa ya da başka bir şey o zaman ne diyeceksiniz olsun en azından altın taktı dersiniz artık

Görgüsüzlük.
Çok ayıp be. Babam evlatlıktan falan reddederdi bizi ahahah. 35 yıl önce dedem de anamı verirken bişey istememiş, elektrikli eşyalarını hep kendi almış hatta. Babam sonraki zamanlarda her şeyin en iyisini aldı hep, bi şeyden kısmadı.

Siz kimsiniz elin ailesini ölçüyorsunuz ya? Sizi de bi ölçmeye kalkarlar sonra öğrenirsiniz ebatlarınızı.

Daha gecen gun esimle konusuyoruz.

Esimde ben su taki bu taki demedim gucun neye yetiyosa dedim borc istemiyorum dedim. Farzetki hic biseyim yoktu evlenirmiydin dedi.

Tabikide sirf takisi evi icin evlenmedim ama 29 yasinda ben kendim birikim yapip ev alabildiysem.araba alabildiysem bi zahmet erkekde benimle esit degerde yapmis olsun. Aksi takdirde olsaydi gununu gun etmis yemis icmis gezmis derdim dedim

Ama bunu derken benim birikimim olan koskoca ev araba var arkam saglam. Yuzsuz yuzsuz beni ilgilendirmez yapacaktin demedim

Sizin damat adayindan istediginiz miktarda sizde varmi?

Sorumluluk altınla mı alınıyormuş Altınları dizip boynuzlarsa ya da başka bir şey o zaman ne diyeceksiniz olsun en azından altın taktı dersiniz artık
Altın takmayan boynuzlamiyor mu kız ayol? aksine sana takmadığı altınları boynuzlarken başkasına takıyor

ee istemissiniz iste 350 gram altin .bari istiyorum diyip gecin yani olcuyorum falan nedir ya

erkek kardeşleriniz antepli kızlarla evlenmek zorunda mı?
ne saçma sapan bir argüman bu böyle.

Annesi oğlunun mantıklı kararlar veremediğini anlamış bence. Bu konuda kaynana haklı

Bakış açın çok çirkin biliyon mu
Bise dicem
Siz turkler ne diyor cahile soz anlatmak deveye hendek atlatmaktan guctur.

Sayfalardir konusma uzerine hala kendinin hakli oldugunu dusunuyor.
Oyuzden algilamiyor soylenilenleri Bari 300e baglasaydi isi oda yok 350 sart anam

Annesi oğlunun mantıklı kararlar veremediğini anlamış bence. Bu konuda kaynana haklı
Anasına soruyor demek ki anneciiii. Allahım ya rabbim ya ahahahah anasından isteyeceği için anasına soracak mecbur sana soracak hali yok.

Hahahahah ya ben baya güldüm biz insan değilmiydik ne adeti ya Allah aşkına 350 gr altın istemişsiniz adam annesine soruyor diye sıkıntı ediyorsun. Altının gramı kaç haberin var mı?

Anasına soruyor demek ki anneciiii. Allahım ya rabbim ya ahahahah anasından isteyeceği için anasına soracak mecbur sana soracak hali yok.
Aman yine de evlenirse müstehak ama. Bu kız bu oğlanı çiğ çiğ yer. Taktığı altının üstüne de bir bardak soğuk su içer. Yatırımlık diye bahane sunuyor ama bu uyanıklıkta kız bu takılan altınlardan bir çeyrek koklatmaz bu çocuğa.

Konu sahibi iyi niyetli olarak yazıyorum evlendigimde küçüktüm görece 24 yaşında eşimle ikimiz aynı okuldan mezun olduk . Eşim tutturdu ya zaten iş bulacağız kira veriyorum ben evlenelim ne olacak diye. Ailesi de muhafazakar olduğu için arkadan onlar da istiyorlarmış biz senin masraflarını yapacağız söz yeter ki evlen diye. Bende geldim gaza aileleri tanistirdik . İyi güzel evet bizde çalıştık bir yıl biriktirdik ailelerde destekledi ev kuruldu ama inanır mısın o süreçte ağzımıza tukuruldu. Benim psikolojim bozuldu.

Kimse birikitrdigimiz paraları önemsemedi. Sanki figüran olduk . Demem o ki şu an ki aklım olsa assssla böyle şeyler yapmazdım ki bizim aileler bizden gönüllüydu bizi ikna ettiler düşünün . İstediğiniz o altınlar burnunuzdan fitiiil fitil gelir . Yaşınız kaç bilmiyorum ama tecrubesizce yaklaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…