- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Velhasıl garip bir ailesiniz. Düşman başına.İki erkek kardeşim var, abim 10 yıldır mesleğini eline almış fakat dediğim miktar altını anca cikartabildi bu sebeple daha yeni yeni evlilik düşünüyor. Kardeşim üç dil biliyor, ODTÜ mezunu henüz evlilik planları yapamıyor bile.
Görgüsüzlük.Kendi ailenizin gözüne bakamazken elin ana babasından nasıl da çekinmeden istiyorsunuz? Anlayamayacağım bu cesareti. Aile terbiyeme aykırı.
Tamam iste neymis sizinde kendiniz gibi birini bulmaniz gerek antepli birisiyle evleninİki erkek kardeşim var, abim 10 yıldır mesleğini eline almış fakat dediğim miktar altını anca cikartabildi bu sebeple daha yeni yeni evlilik düşünüyor. Kardeşim üç dil biliyor, ODTÜ mezunu henüz evlilik planları yapamıyor bile.
Kimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.Kendi ailenizin gözüne bakamazken elin ana babasından nasıl da çekinmeden istiyorsunuz? Anlayamayacağım bu cesareti. Aile terbiyeme aykırı.
Sorumluluk altınla mı alınıyormuşKimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.
Çok ayıp be. Babam evlatlıktan falan reddederdi bizi ahahah. 35 yıl önce dedem de anamı verirken bişey istememiş, elektrikli eşyalarını hep kendi almış hatta. Babam sonraki zamanlarda her şeyin en iyisini aldı hep, bi şeyden kısmadı.Görgüsüzlük.
Siz kimsiniz elin ailesini ölçüyorsunuz ya?Kimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.
Daha gecen gun esimle konusuyoruz.Kimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.
Altın takmayan boynuzlamiyor mu kız ayol? aksine sana takmadığı altınları boynuzlarken başkasına takıyorSorumluluk altınla mı alınıyormuşAltınları dizip boynuzlarsa ya da başka bir şey o zaman ne diyeceksiniz olsun en azından altın taktı dersiniz artık
Bakış açın çok çirkin biliyon muAltın takmayan boynuzlamiyor mu kız ayol? aksine sana takmadığı altınları boynuzlarken başkasına takıyor
ee istemissiniz iste 350 gram altin .bari istiyorum diyip gecin yani olcuyorum falan nedir yaKimseden birşey istemiyorum hanımefendi, evlilik planı yapan erkeğin ne kadar sorumluluk aldığını, ne kadar hazırlıklı olduğunu ölçüyorum. Siz sıfır birikimsiz biriyle dilediğiniz gibi evlenip pekala terbiyenizi korumayı tercih edebilirsiniz.
İki erkek kardeşim var, abim 10 yıldır mesleğini eline almış fakat dediğim miktar altını anca cikartabildi bu sebeple daha yeni yeni evlilik düşünüyor. Kardeşim üç dil biliyor, ODTÜ mezunu henüz evlilik planları yapamıyor bile.
Annesi oğlunun mantıklı kararlar veremediğini anlamış bence. Bu konuda kaynana haklıYani karşıdaki insanın durumu müsaitse o altını zaten alır.
Ama açıkça söylemiş 100 Gr diye ki o da fena bir miktar değil günümüz şartlarında.
Ha altın meselesini bı kenara bırakalım bu tek çocuk olma mevzusu ve her şeyi anneye danışma olayı sıkıntılı bir durum.
Yani her konuda en sonunda annesi ne derse o mu oluyor ?
Yoksa sadece danışıyor mu ?
Bise dicemBakış açın çok çirkin biliyon mu
Siz kimsiniz elin ailesini ölçüyorsunuz ya?Sizi de bi ölçmeye kalkarlar sonra öğrenirsiniz ebatlarınızı.
Anasına soruyor demek ki anneciiii. Allahım ya rabbim ya ahahahah anasından isteyeceği için anasına soracak mecbur sana soracak hali yok.Annesi oğlunun mantıklı kararlar veremediğini anlamış bence. Bu konuda kaynana haklı
Hahahahah ya ben baya güldümMerhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
Aman yine de evlenirse müstehak ama. Bu kız bu oğlanı çiğ çiğ yer. Taktığı altının üstüne de bir bardak soğuk su içer. Yatırımlık diye bahane sunuyor ama bu uyanıklıkta kız bu takılan altınlardan bir çeyrek koklatmaz bu çocuğa.Anasına soruyor demek ki anneciiii. Allahım ya rabbim ya ahahahah anasından isteyeceği için anasına soracak mecbur sana soracak hali yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?