altın topu olmayanlar...

bendede tam tersi olmuştu ilk kinde bende hata var sanıyorlardı vız vız konuşmalar düşünün kendi aileniz bile herifi bırakıcam arsızın tembelin teki annem aman kızım bak çocuğun olmuyor bi düşün istersen demezmi bi sinir bi sinir çalışıyorum okumuşum.. ama yok eksik bir tarafların.ayrılıyorum hayatıma evlendiğim adam giriyor önceden korunmaya dikkat ediyordum sonra bir bıraktık ilk ay hamile kaldım evlendik 4 yaşında oğlum var şimdi gene olmuyor.. ee ne yapalım şimdi hani diyorum şu insanlar varya konuşacak illaki bişi bulurlar.

Evet çok şükür Allahım bir kişi oldugu gibi anladı.
hatta ben cok kısa zaman önce engelli biriyle arkadaslık etmeye calıstım o kadar kaba ve kırıcıydıki sanırım kendini korumayı öğrenmişti.
hani ben onunla arkadaslık etmeye calıstım fakat kendısı benım morelımı alt ust edıp benı gunlerce aglattı.
Yoksa benim lafım yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan kişilere değil.
kesinlikle

Beni en iyi sen anlarsın canım bu konuyu niye açtıgımı anlamışsındır zaten...

haklısın...
bizde yok altın top.
olmasını da istemediğimiz için her sorduklarında boğazlayasım geliyor soranı.
sana ne be kardeşim belki olmuyo yani çocuğum, sorarken hiç düşünmüyolar yani!

anladım canım ne demek istediğini, arkadaşımız yanlış anladı seni.

insanlarımız maalesef çok densiz .Üzerlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmaya bayılıyorlar .

insanlarımız maalesef çok densiz .Üzerlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmaya bayılıyorlar .

Sor geç daha neler var ah bir anne olsan o duyguyu yaşasan bugüne kadar doğurmadıgına pişman olursun olmuyorsa doktora git vs vs var mı doktora gidecek parası bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…