- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi farahnihal
-
bendede tam tersi olmuştu ilk kinde bende hata var sanıyorlardı vız vız konuşmalar düşünün kendi aileniz bile herifi bırakıcam arsızın tembelin teki annem aman kızım bak çocuğun olmuyor bi düşün istersen demezmi bi sinir bi sinir çalışıyorum okumuşum.. ama yok eksik bir tarafların.ayrılıyorum hayatıma evlendiğim adam giriyor önceden korunmaya dikkat ediyordum sonra bir bıraktık ilk ay hamile kaldım evlendik 4 yaşında oğlum var şimdi gene olmuyor.. ee ne yapalım şimdi hani diyorum şu insanlar varya konuşacak illaki bişi bulurlar.Bende 2. evliliğimi yaptım
benım oglum ilk evliliğimden , 2. evliliğimdende olmadı demiyim ama doguramadım .
insanların gözünde tescillendi kısırlığım galiba.
Ama üzülmüyorum elimden geleni genede yapıcam diyorum kendi kendime
Evet çok şükür Allahım bir kişi oldugu gibi anladı.Siz bence arkadaşımızı yanlış anladınız; evlat sahibi olmayan, olamayan insanlar (yüce rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.)bence de çok merhametli ve duygusal olurlar; ama bazı insanlar çok katı ve acımasız olurlar; hiç karşılaşmadınız sanırım. Bazı söylemler vardır; atıyorum .... hiç çocuğu yok, o nedenle çok kırıcı, acımasız, gaddardır derler. (onun bu olumsuz yönlerini çocuğu olmayışına bağlarlar, doğru ya da yanlış) Arkadaşımız onu demek istedi benim fikrimce. Tekrar yazıyorum her evlat sahibi olmayan insanlar değil, bazıları için bu tabir kullanılır. Çocuğu olan insanlarda bu olumsuz özelliklere sahip olabiliyor gayet tabi.
Siz bence arkadaşımızı yanlış anladınız; evlat sahibi olmayan, olamayan insanlar (yüce rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.)bence de çok merhametli ve duygusal olurlar; ama bazı insanlar çok katı ve acımasız olurlar; hiç karşılaşmadınız sanırım. Bazı söylemler vardır; atıyorum .... hiç çocuğu yok, o nedenle çok kırıcı, acımasız, gaddardır derler. (onun bu olumsuz yönlerini çocuğu olmayışına bağlarlar, doğru ya da yanlış) Arkadaşımız onu demek istedi benim fikrimce. Tekrar yazıyorum her evlat sahibi olmayan insanlar değil, bazıları için bu tabir kullanılır. Çocuğu olan insanlarda bu olumsuz özelliklere sahip olabiliyor gayet tabi.
Altın top ne ola ki?
Belki de hiç bir zaman onları anlamıcaz, kk gezinirken çocukları olmayan ciftlere söylenmemesi gereken sözler diye konu okudum..ne kadar yanlışlarım oldugu geldi aklıma..Bazen hani bebek yok mu diyoruz arkadaşımıza başlıyoruz akıl vermeye, belkide olmuyor belkide hiçbir zaman olmayacak..o biliyor ama biz bilmiyoruz belki söylemek istemiyor..ama bilmeden çoğumuz bu hatayı yapıyoruz..artık bdv de o kadar konu açılıyorki çok üzülüyorum çoğu kişi aynı dertten muzdarip ya tüp bebek ya bebekleri olmuyor..burdan ne tavsiyelerde bulunmalı bakıyorumda çoğunun ya evliliği tehlikede ya da amaçsız yaşamaya başlıyor..çocuzsuzluk hayata küstürmüş..çevrenizde örnekler nasıl çocugu olmayanlar nasıl davranıyor hayata küs mü tedaviyle mi uğraşıyorlar.. birilerine moral olalım destek olalım..dularınızı esirgemeyin...
hamit altıntop
anladım canım ne demek istediğini, arkadaşımız yanlış anladı seni.Evet çok şükür Allahım bir kişi oldugu gibi anladı.
hatta ben cok kısa zaman önce engelli biriyle arkadaslık etmeye calıstım o kadar kaba ve kırıcıydıki sanırım kendini korumayı öğrenmişti.
hani ben onunla arkadaslık etmeye calıstım fakat kendısı benım morelımı alt ust edıp benı gunlerce aglattı.
Yoksa benim lafım yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan kişilere değil.
kesinlikle
Basligi ilk gördugumde düğünde takilan bisey zannettimAltın top ne ola ki?
Basligi ilk gördugumde düğünde takilan bisey zannettim
benim çocuk doğurmam yasak hatta eşim bu yuzden benden boşandı
Eyvah kavga var
Konunun açılış amacına uymamış hanımlar hele Bi sakin olun .
insanlarımız maalesef çok densiz .Üzerlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmaya bayılıyorlar .
Bende bunu demek istiyorum evet daha geri kafalı insanlar var........
Neden ,lütfen başka yerde gülün..........
Altın top ne ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?