- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Neden ,
burasi cenaze evi mi
sizi çok iyi anlıyorum.Oturdukları yerde ahkam keserler .Yahu çocuğumun olup olmaması da şart değil .Belki kocamla problemim var .Mecbur muyuz anlatmaya izah etmeye .İnce düşünceden yoksunlar maalesef .Sor geç daha neler var ah bir anne olsan o duyguyu yaşasan bugüne kadar doğurmadıgına pişman olursun olmuyorsa doktora git vs vs var mı doktora gidecek parası bakalım...
benim çocuk doğurmam yasak hatta eşim bu yuzden benden boşandı
Eşinizde büyük bir rahatsızlık yoksa olur..Allah büyüktür geçmiş olsun
Hayatımda sormadım neden çocuğun olmuyor sorusunu. Bana sorulması da hiç hoşuma gitmiyor.
Kimin ne üstüne vazife yani?
Dediğin gibi belki olmuyor, o an oinsanın yaşadığı duyguları bilemeyiz.
Hiç de merak etmem çocuk sahibi olmayan çiftlerin neden çocuk sahibi olmadığını...
İnsan gibi soru sordum, keşke siz de öyle cevap verseydiniz.nette araştır bulursun
Çocukluğunda yapılan yanlış tedavi sonucu,
Tüp bebekle ancak çocuk sahibi olabilir
doğal yola ya da diğer yöntemlere yeterli değil .
Teşekkürederim .
bende ilk defa senden duydum açıkçasınette araştır bulursun
İnsan gibi soru sordum, keşke siz de öyle cevap verseydiniz.
çok çok hassas olduğum gib konu..kimsenin ne dediği beni çok ilgilendirmiyor ama..zaman zaman üzüldüğüm oluyor....daha sabah abi aradı ve bebeklerinin cinsiyetlerini öğrendiğini müjdeledi....ben günüm geçmiş kan tahlilim negatif çıkmış ve düşüncelerle başbaşa kalmışken..Ama o bana Allah sizede nasip etsin kardeşim dedi..Yani bu nasip meleselesi..Önemli olan bunu kavraya bilmek...tedavi görüyorum...dört ay öncede kürtaj oldum....insanlar az ötede oynasınlar yeter bana.....
neden yasak
Ben de merak ettim, nurtopu mu demek istemiş acaba konu sahibiAltın top ne ola ki?
Sonuçta imkansız değil bir şansınız varmış, buda güzel
kalbimden ameliyat oldum ayrıca kalbimde pil var doğuştan kalp hastasıyım doktorlar kesinlikle doğum vermiyor
bende ilk defa senden duydum açıkçası
bu arada Rab' bim isteyen herkese nasip eylesin hayırlı sağlıklı evlat
kimisi sadece can yakmak için sorar çocuk olaylarını kimi tamamen saflıkla
ister istemez gayri ihtiyari sorarız bebek var mı diye
dikkatli olmak lazım.. önemli bir konu
Amin canım teşekkür ederim.Ben tesekkür ederim canım, ne mutlu sana Allah nasip etmiş darısı diğer isteyenlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?