altın topu olmayanlar...

bence bu konu hiç açılmamalı kadın sohbetlerinde. kesinlikle kaçınırım bu tarz sorulardan

Hayatımda sormadım neden çocuğun olmuyor sorusunu. Bana sorulması da hiç hoşuma gitmiyor.
Kimin ne üstüne vazife yani?
Dediğin gibi belki olmuyor, o an o insanın yaşadığı duyguları bilemeyiz.
Hiç de merak etmem çocuk sahibi olmayan çiftlerin neden çocuk sahibi olmadığını...

Sor geç daha neler var ah bir anne olsan o duyguyu yaşasan bugüne kadar doğurmadıgına pişman olursun olmuyorsa doktora git vs vs var mı doktora gidecek parası bakalım...
sizi çok iyi anlıyorum.Oturdukları yerde ahkam keserler .Yahu çocuğumun olup olmaması da şart değil .Belki kocamla problemim var .Mecbur muyuz anlatmaya izah etmeye .İnce düşünceden yoksunlar maalesef .

Şahsen ben önceden yapıyordum şuan daha dikkatli olmaya çalışıyorumm

nette araştır bulursun
bende ilk defa senden duydum açıkçası
bu arada Rab' bim isteyen herkese nasip eylesin hayırlı sağlıklı evlat
kimisi sadece can yakmak için sorar çocuk olaylarını kimi tamamen saflıkla
ister istemez gayri ihtiyari sorarız bebek var mı diye
dikkatli olmak lazım.. önemli bir konu

çok çok hassas olduğum gib konu..kimsenin ne dediği beni çok ilgilendirmiyor ama..zaman zaman üzüldüğüm oluyor....daha sabah abim aradı ve bebeklerinin cinsiyetlerini öğrendiğini müjdeledi....ben günüm geçmiş kan tahlilim negatif çıkmış ve düşüncelerle başbaşa kalmışken..Ama o bana Allah sizede nasip etsin kardeşim dedi..Yani bu nasip meleselesi..Önemli olan bunu kavraya bilmek...tedavi görüyorum...dört ay öncede kürtaj oldum....insanlar az ötede oynasınlar yeter bana.....

Herşey gönlünce olur inşallah..bazen unutuyoruz hata ediyoruz...birimiz sevinirken birimiz üzülüyoruz hayat böyle bişi işte...

Soralım ama akıl vermeyelim diyorum bende canım gerçekten çok hassas...

Benimde uzun uğraşlar sonunda ikizlerim oldu ilaç tedavisi ve çatlatma iğnesiyle. Çok şükür. Ama Öncesinde gerçekten hassas oluyor insan iyi niyetle söylemen yada sorulan soru bile üzebiliyor insanı. Ben hala çocuksuz Arkadaşlarıma soramam ama bize eşimin ailesi olmak üzer bir Sürü arkadaşımız neyi bekliyorsunuz çocuk yapın Baskısı yaptı. Sanki biz istemiyormuşuz gibi kısmet diyip yada düşünmüyoruz diyerek geçiştirdik. Hatta kv doktora görün bile Demişti bana bende sorunun bende değil oğlunda demiştim. Ama ozaman gerçekten düşünmüyorduk :) neyse Rabbim gerçekten isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Evleri altın toplarla neşelendirsin. Âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…