- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi farahnihal
-
Valla netten bak diyor, google a yazıyorum fifa kupası çıkıyor. Bilmediğim bir şeyi öğreneyim dedim ama öğrenemedim. Her neyse.Ben de merak ettim, nurtopu mu demek istemiş acaba konu sahibi
çok geçmiş olsun Allahım şifa versinnn..
amin cümlemize..konuyu açman güzel olmuş...çünkü aramızdan bazıları çıkıp aptal aptal sorular sorabiliyor bazen..kendilerine çeki düzen vermiş olurlarHerşey gönlünce olur inşallah..bazen unutuyoruz hata ediyoruz...birimiz sevinirken birimiz üzülüyoruz hayat böyle bişi işte...
Konu nereye sapti ki?konuyu saptırma byy
ne olduğunu bende önce anlamadım ama konunun geneli okunduğunda anlaşılıyor ne kastedildiği...Valla netten bak diyor, google a yazıyorum fifa kupası çıkıyor. Bilmediğim bir şeyi öğreneyim dedim ama öğrenemedim. Her neyse.
Hikayesi varmış yazdılar şimdi ben onu merak etmiştim, öğrenelim ama değil mi fazla bilgiden zarar gelmez.ne olduğunu bende önce anlamadım ama konunun geneli okunduğunda anlaşılıyor ne kastedildiği...
ha hikayesimi varmış bilmiyordum bende bakayım...kesinlikleHikayesi varmış yazdılar şimdi ben onu merak etmiştim, öğrenelim ama değil mi fazla bilgiden zarar gelmez.
Takmayın öyle konuşana. Biz 5 yıllık evliyiz 3. Yılımızda çocuk düşünmeye başladık isteyerek. Ama kaynım eşime hacamat yaptır kısırlığa iyi geliyor Demişti eşimle ben şok. O konuşmadan 2 yıl sonra çocuğumuz oldu.Özür dilerim bende gülücük koydum , haklısınız önemli konu.Benimde sürekli aklımda anne olmak.İnsanların ne kadardır evlisin yok mu çocugunuz demesi beni bitiriyor.Yada ilk başta yapsaydınız olurdu diyorlar , allah size ceza veriyor gibisinden konuşuyorlar .
bence gerekli bir noktaya değinmişsiniz. insanlar düşünmeden olur olmaz konuşuyorlar bunu sadece çocuğu olmayan bayanlar için değil genel olarak hayatta patavatsız nerede nasıl konuşacağını bilmeyen insanlar için söylüyorum. örn. 30 larına gelmiş bayanlara evlenmeyi düşünmüyor musun yok sende evde kaldın bilmem ne kimse yok mu gibi sorular sorulması gibi.
Ay Ağzına sağlık canım.aslında sadece konu bu da değil...kadın konu açıyor..eşimle birlikte olamıyor..pat cevap geliyor aa nasıl olur benim kocam dayanamz öyle her gece her gece tövbe tövbee..biri yine açmıştı bdv'ye koçişyle iyi geçinenlermi ne..yahu bu konuda hassa olan insan çok....başlıcam sizin çocuğunuza da koçişinize de evinize de mülkünüzede diyesi geliyor insanın
Canım helal olsun sana ayakta alkışlıyorum seniBelki de hiç bir zaman onları anlamıcaz, kk gezinirken çocukları olmayan ciftlere söylenmemesi gereken sözler diye konu okudum..ne kadar yanlışlarım oldugu geldi aklıma..Bazen hani bebek yok mu diyoruz arkadaşımıza başlıyoruz akıl vermeye, belkide olmuyor belkide hiçbir zaman olmayacak..o biliyor ama biz bilmiyoruz belki söylemek istemiyor..ama bilmeden çoğumuz bu hatayı yapıyoruz..artık bdv de o kadar konu açılıyorki çok üzülüyorum çoğu kişi aynı dertten muzdarip ya tüp bebek ya bebekleri olmuyor..burdan ne tavsiyelerde bulunmalı bakıyorumda çoğunun ya evliliği tehlikede ya da amaçsız yaşamaya başlıyor..çocuzsuzluk hayata küstürmüş..çevrenizde örnekler nasıl çocugu olmayanlar nasıl davranıyor hayata küs mü tedaviyle mi uğraşıyorlar.. birilerine moral olalım destek olalım..dularınızı esirgemeyin...
Cevremde gozlemedıgım kadarıyla uzun zamandır cocuk sahıbı olmayan kısıler duyarsızlasırıyor, daha az merhamet duyuyorlar dedım. bır genelleme yapmadım.
boyle ketun ketun acıklama yapmak hosuma gıtmıyor . bır kac ornekte verebılırım ama eskı konuları aacmamak adına ornek vermek ıstemıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?