altın topu olmayanlar...

Herşey gönlünce olur inşallah..bazen unutuyoruz hata ediyoruz...birimiz sevinirken birimiz üzülüyoruz hayat böyle bişi işte...
amin cümlemize..konuyu açman güzel olmuş...çünkü aramızdan bazıları çıkıp aptal aptal sorular sorabiliyor bazen..kendilerine çeki düzen vermiş olurlar

Özür dilerim bende gülücük koydum , haklısınız önemli konu.Benimde sürekli aklımda anne olmak.İnsanların ne kadardır evlisin yok mu çocugunuz demesi beni bitiriyor.Yada ilk başta yapsaydınız olurdu diyorlar , allah size ceza veriyor gibisinden konuşuyorlar .

Herkes kendi hayatına, kendi işine gücüne bakıp, yaşasa ve baskalarının çoluğu, çocuğu ,evliliği, ıvırı kıvırı hakkında gereksiz yorum yapmasa zaten ortada sorun kalmaz ama gel görki meraklı, densiz milletiz olur mu illaki sorup, deşmek gerek, kanımızda var.

Takmayın öyle konuşana. Biz 5 yıllık evliyiz 3. Yılımızda çocuk düşünmeye başladık isteyerek. Ama kaynım eşime hacamat yaptır kısırlığa iyi geliyor Demişti eşimle ben şok. O konuşmadan 2 yıl sonra çocuğumuz oldu.
zamanı geldiğinde Rabbim gönderecek meleklerinizi inşallah.

Bence bizim toplumumuza genel anlamda gereken sey ceneyi kapali tutmak, insanlarin ozel hayatlariyla ilgili soru sormamak.

Biliyorum herkes birbirinin hayati hakkinda meraktan olup bitiyor ama en azindan burunlarini sokmayacak nezaketi gostermeliler.

aslında sadece konu bu da değil...kadın konu açıyor..eşimle birlikte olamıyoruz..pat cevap geliyor aa nasıl olur benim kocam dayanamz öyle her gece her gece tövbe tövbee..biri yine açmıştı bdv'ye koçişyle iyi geçinenlermi ne..yahu bu konuda hassa olan insan çok....başlıcam sizin çocuğunuza da koçişinize de evinize de mülkünüzede diyesi geliyor insanın

Ay Ağzına sağlık canım.

Canım helal olsun sana ayakta alkışlıyorum seni . belli başlı kendini bilmeyen hadsizler var ki sorma gitsin. eşimle bende şuan tedavi aşamasındayız ve burası ve ailemiz dışında kimseye söylemedik. kimseyi ilgilendirmez zaten. ama artık pes ettirdiler beni. sürekli çocuk yok mu? filanca hamile falanca hamile. insan sinir oluyor inanki. içine girmeden kimse bilemez anlayamaz....

Ben kendi adıma anladığım yönde alıntıladım mesajını
Benimle ilgili bir örneğin varsa verebilirsin ya da arzu edersen özelden yazabilirsin
Uzun zamandır forumda gördüğüm birisin, severim de görüşlerini
Ancak bu yorumunda gereksiz bir fevrilik var, herkes evlat için farklı mücadeleler veriyor; kimi doğurmak için kimi de büyütmek için, lakin verdiğin mücadele seni yormuş biraz sanırım, yoksa çocuk sahibi biri olarak bu kadar katı bir yorumlama olamaz diye düşünüyorum yine senin fikrine istinaden. Kal sağlıcakla derim, görüşmek üzere

Hadi yine iyisiniz yazıyorum hikayeyi.

Bi fakir aile varmış.
Bi de zengin aile.
Fakir ailenin evinden her gün gülme, eğlenme sesleri geliyormuş.
Zengin adam fakire sormuş, bizim paramız pulumuz var ama hiç mutlu değiliz. Siz ne güzel gülüyosunuz her akşam demiş (fakirle zengin nasıl yanyana evlerde oturuyosa o da bi muamma)
Neyse fakir demiş ki "Bizde 2 tane ALTIN TOP var. Ben hanıma atıyorum, o bana, gülüp eğleniyoruz.
Zengin hemen gitmiş 2 tane altından top yaptırıp akşama evde karısıyla oynarken karısının kafasını yarmış :)
Fakire demiş "biz de aldık altın top ama hiç eğlenmedik" diye.
Adam da biz altıntop derken "2 tane altın gibi evladımız var onu söylemek istemiştik" onlar bizim eğlencemiz. demişler
hikaye bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…