- 29 Aralık 2014
- 91
- 12
- 13
- 42
- Konu Sahibi farahnihal
-
Yalnız bu hikayeye göre çocuğu olmayan çiftler mutlu olamaz. Rencide edici değil mi ya? Okurken bir rahatsız oldum ben.
aynen...Yalnız bu hikayeye göre çocuğu olmayan çiftler mutlu olamaz. Rencide edici değil mi ya? Okurken bir rahatsız oldum ben.
Ben yazayım.Ben de merak ettim, nurtopu mu demek istemiş acaba konu sahibi
Yalnız bu hikayeye göre çocuğu olmayan çiftler mutlu olamaz. Rencide edici değil mi ya? Okurken bir rahatsız oldum ben.
aynen zaten genelde dönen muhabbetler aynı saçma sapan konuşmuş olmak için konuşulan şeyler.Bence bizim toplumumuza genel anlamda gereken sey ceneyi kapali tutmak, insanlarin ozel hayatlariyla ilgili soru sormamak.
Biliyorum herkes birbirinin hayati hakkinda meraktan olup bitiyor ama en azindan burunlarini sokmayacak nezaketi gostermeliler.
yalnız hikayeyi garipsedim okurken.....Hadi yine iyisiniz yazıyorum hikayeyi.
Bi fakir aile varmış.
Bi de zengin aile.
Fakir ailenin evinden her gün gülme, eğlenme sesleri geliyormuş.
Zengin adam fakire sormuş, bizim paramız pulumuz var ama hiç mutlu değiliz. Siz ne güzel gülüyosunuz her akşam demiş (fakirle zengin nasıl yanyana evlerde oturuyosa o da bi muamma)
Neyse fakir demiş ki "Bizde 2 tane ALTIN TOP var. Ben hanıma atıyorum, o bana, gülüp eğleniyoruz.
Zengin hemen gitmiş 2 tane altından top yaptırıp akşama evde karısıyla oynarken karısının kafasını yarmış :)
Fakire demiş "biz de aldık altın top ama hiç eğlenmedik" diye.
Adam da biz altıntop derken "2 tane altın gibi evladımız var onu söylemek istemiştik" onlar bizim eğlencemiz. demişler
hikaye bitti.
Teşekkür ederim, okudum şimdiBen yazayım.
İki komşu aile varmıs bir apartmanda.
Alt kattaki ailenin evinde şen kahkahalar duyulurmuş genelde ve cok mutlularmış.
Bir gün mutlu aileye gidip sormuşlar bu mutluluğun sırrı ne diye.
Onlarda Altın topumuz var demişler bu mutsuz ailede gidip altin top almis.
Baslamıslar oynamaya topla. Adam kadına atıyor, kadın adama, top ağır tabi canları yanıyor birbirlerine attıkça.
Sonra diyorlar ki bu iş böyle olmaz, gidelim soralım tekrar nerde yanlış yapiyoruz.
Gidip tekrar soruyorlar ve mutlu aile diyor ki Altın top derken çocuktan bahsetmiştik diye.
Kısaca böyle bir hikaye.
üzülecek bişey yok..bu hikaye gerçek değil...benimde henüz çocuğum olmadı ama çok şükür huzurluyum mutluyum eşimle...alakasız yanii....okumasam daha iyimiş hikayeyi..ne kadar saçma basit bi okadar iğrenç(( okudum ve çok üzüldüm çok doğru hiç bir zaman altın topum olamıyacak ama inanıyorum rabbim bununda mukafatını vericek
içim acıdı
Bu cümleniz pek hoş olmamış yalnız.burdan ne tavsiyelerde bulunmalı bakıyorumda çoğunun ya evliliği tehlikede ya da amaçsız yaşamaya başlıyor.
sus len bekar tirbiyesiz hadsiiiiizzzzzzzkendi sevişemiyorsa bunu demesi normal tabi canı çekmiştir belki de
ne sanıyor ki telepatiyle yapılacak hali yok herhalde
sen önce topiğine uğra başıboş patronsus len bekar tirbiyesiz hadsiiiiizzzzzzzsenin bu konular cısss annene söylerim bak
Anne baba olmak herkesin hakki ama herkese nasip olmuyor istemeyip bırakıp gidenler o kadar çok ki insan karnında 9 ay taşıdığı aci çekErek dünyaya getirdiği bebege nasil kiyar bunu hiç bi zaman anlamıycam kim istemez ki sevdi adamdan kadından bi parca bu dunyadan giderken arkada bıraktığı tek parça evladıdir insanın ...bi gün bana nasip olurmu bu dünyada anne olmak bilmiyorum ama herkesin bi sınavı olduğunu bu dünyada biliyorum sağlık la parayla evlat hasreti ile sinaniyoruz rabbim yardımcımız olsunBelki de hiç bir zaman onları anlamıcaz, kk gezinirken çocukları olmayan ciftlere söylenmemesi gereken sözler diye konu okudum..ne kadar yanlışlarım oldugu geldi aklıma..Bazen hani bebek yok mu diyoruz arkadaşımıza başlıyoruz akıl vermeye, belkide olmuyor belkide hiçbir zaman olmayacak..o biliyor ama biz bilmiyoruz belki söylemek istemiyor..ama bilmeden çoğumuz bu hatayı yapıyoruz..artık bdv de o kadar konu açılıyorki çok üzülüyorum çoğu kişi aynı dertten muzdarip ya tüp bebek ya bebekleri olmuyor..burdan ne tavsiyelerde bulunmalı bakıyorumda çoğunun ya evliliği tehlikede ya da amaçsız yaşamaya başlıyor..çocuzsuzluk hayata küstürmüş..çevrenizde örnekler nasıl çocugu olmayanlar nasıl davranıyor hayata küs mü tedaviyle mi uğraşıyorlar.. birilerine moral olalım destek olalım..dularınızı esirgemeyin...
Şu hikayeyi okuyunca hayatımda ilk defa isteyip de çocuğu olmayan insanlarla empati kurdum sanırım. Cidden çok kırıcı oluyormuş. Bu ve bunun gibilerini kaç defa duyuyorlar acaba. Zamanında bir reklam vardı bu tarz, bebek doğunca aile olduk gibisinden bir ifade vardı o da çok rahatsız ederdi beni, sonra kaldırdılar Allahtan.eskilerden rencide etmeyen ne var ki zaten?
Rica ederimTeşekkür ederim, okudum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?