Altının fiyatı değişmiş diye nikahta fiyat farkını çıkarıp vermek???

benim ailem de de durumu olmayanlar 20 TL takıyorlar .. düğünümüz de eşimin arkadaşı durumu olmadığı için eşimin elini beş tl sıkıştırmış çok üzüldüm Hiç gocunmadık cunki elinde yoktu .. ama Buranın geneli varlikli paraları var ama söyle bi suZssen dilenci Zannedersin...

Durumu olmayana laf yok insan insani bilmeli elbet zaten taki merasimde anosna karşıyım kimin gucu neye yeterse takar ya ceyizine alir sormadan telafi eder bide çeyrek takip yarim altin çalan tipler var sahte takanlar da var .
Bizim bir akrabaya babamlar çeyrek takti yer cok uzak taksiyle gittiler taksici de para ustunu sahte vermis hem para gitti hem çeyrek benim düğüne gelmediler zarf gondermisler

Evet dikkat ediliyor kim ne takmis sonradan iade edilsin diye düğün video yok ama nasil hafiza varsa hatırlıyoruz ... ben iki kez düğün oldu esimim memleketin dekin de taki başladı önümde eltim gorumcem durdu gelen bisey atip gidiyor birdir ikidir bune ya seytan mi tasliyorlae dedim ... oysa orda genelde altin takilir kurdela yerine kağıda isim yazilirmis ki belli olsun diye altınları sayarken kağıtları çıkardık altınları bana verdiler kagitlari kv aldi bunlar benim borcum diye. Simdi bende oraya altin verince esimin ismini yazıyorum samimi isem kendi adımı da yazarim gulucuk kalp cicek falan da yapıyorum sakasina

Geri istemek degil ki bu. Kadinin gecen seneki yarim su fiyatti o yuzden o kadar para koydum demesi ayip bence.
Ayrica dugun sevmiyorsunuz gitmiyorsunuz o zamn kendi dugununuzde de kimseden para taki kabul etmeyecektiniz. Sizinde arkanizdan konusuluyordur emin olun.

Ayıp etmiş. Çok yakışıksız davranmış.

Ben bu kişiye artık arkadaşım demezdim. Ufak hesaplar peşinde koşan biri çünkü...
Çok ayıp etmiş. Düğünde verilen altınlar yeni evli çifte ufak bir yardımdır sadece.

altın altındır. sonuçta senin geçen sene taktıgın altın değer görümüş. bu yıl bozdursalar fazla fiyattan bozdururlar. o zaman sana canım sen geçen sene altını şu fiyattan takmıştın ama biz bu yıl bozdurduk daha yüksel fiyata. aradaki fark bizim hakkımız değil sen al mı dicekti?? sen de geçen sene yarım altınla alabileceğin şeylerle bu yıl yarım altınla alabileceğin şeyler aynı mı deseydin. sonuçta her şeye zam geliyor alım gücü düşüyor...görgüsüzmüş ama

Son düzenleme:
arkadaşınızın abisine YARIM ALTIN wuhuuuuuuu ne kadar bonkörsünüz. Ayol bizde dayılar takıyor yarım altını
arkadaşın tabi ki ayıp etmiş, yarım altın takılan yere yarım altın takılır. hadi takamadın diyelim o açıklamada neyin nesi.. Ne demek geçen senenin parası bilmemne.. ben senin gibi bonkör değilim arkadaş.. en fazla çeyrek takarım. onu da geri getirmezse küserim valla yok öyle ogünün parası bugünün parası.. o altın buraya gelecek arkadaş

işte noluyo biliyomusun.. bu tarz insanların çocuklarına bişey takılmıyo düğünlerinde. Benim arkadaşın başına geldi. bırak bişi takılmasını kimse gelmiyor bile. koca düğün salonu tutmuşlar baksan 30 kişi anca.. bir de buranın yerlisiler .. şaka gibiydi valla..

Hayatımda duyduğum en saçma şey. Siz geçen senenin yarım altınını takmışsınız artmış olabilir illa denk düşürecekse onun da yarım takması lazımdı. Size o parayı vermekle durumu eşitlemiyor yani. Kendini akıllı sanmış. Yanlış anlamayın durumu olmayabilir elinden geleni takar hiç önemli olmaz ama bu yaptığı çok ayıp. Keşke çeyrek takıp geçseymiş.

İlk defa duyuyorum .. bana ne verilirse her zaman daha fazlasını veririm ama hiç borç diye düşünmemiştim . Bence çok saçma ..hediye sonuçta ..

Daha ne okuyacaz burda merak ediyorum.. insanin aklina bole birsey nasil gelirki?

Bu arkadasla iliskimi keserdim net!

Bırak yarım altını, yeri geliyor ben çeyrek altın bile takamıyorum.

siz zaten yarım altın takarak şu zamanın pahasında bayağı bir abartmışsınız.

arkadaş kişisi herşeyde bu kadar ince detay hesap yapar mı ?

şahsen böyle arkadaş assla istemem hayatımda. Allah vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…