Altının fiyatı değişmiş diye nikahta fiyat farkını çıkarıp vermek???

Acaba 200 lira sanarak mı on lira verdi Renkleri benziyor

Çok ayıp ya.
Tamam hesaplamış etmiş koymus zarfa vermiş bari demeseydi hesapladım geçen seneki fiyattan nakit verdim diye. Sanki baaaak karşılığını tamı tamına verdim,ilerde düğün vs olursa aklında olsun der gibi.
Altın düşse üzerini mi tamamlayacaktı verirken?
Bu konularda niyet önemlidir.
Yarımsa yarım tak,imkanın yoksa imkanına göre yap ama bu kadar hesapçı olma yani.
Hiç hoş değil.

Sevmedigim insan sekli, ufak tefek hesaplarda bogulanlar.Bari arayip soyleyip kendini kucuk dusurmese.

Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. Ben mi fesatım bu konuya takıldığım için kendimden şüphe ediyordum dünden beri. Ama sizler de benim gibi garipsediniz bu durumu. Sanırım hiçbi şey olmamış gibi davranamıcam, buluştuğumuz gün arkadaşıma "verdiği paranın miktarının hic önemi olmadığını, hatta hiç para takmasa bile o gün gelip tüm gün bana ve ablama destek olmasının yeterli olduğunu, beni bu ilgisiyle mutlu ettiğini ama bu kadar ince para hesabı yapıp/yaptığını bana açık açık söylemesinin beni oldukça kırdığını" söyleyeceğim.

Çünkü biz 4 senedir aynı okula benim arabamla gidiyoruz ama ben ondan ne benzin parası istedim, ne onun aldığı hediyelerin fiyatına bakıp ona göre bi hediye aldım, ne de o altını takarken geri dönüş bekledim.... üzülmemim asıl nedeni de buydu sanırım

Bu yeni üyelerin konuları da cidden kabak tadı verdi.
En garip olaylar hep yeni üyelerin başına geliyor

Bu ilk konum değil bu 1, ayrıca neler okuyorum burda 1 haftadır onların yanında benim konum gayet sıradan kalır. Yalan atıcak olsam daha dikkat çekici şeyler yazardım. Böyle düşünmeniz ilginç.

Vayy bee daha neler duyacagiz.. pes dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…