Altının fiyatı değişmiş diye nikahta fiyat farkını çıkarıp vermek???

Yuhhh.Bu ne ya.Anlamak için 3 kere okudum.O kadar ince hesaba kafam basmadı.Yazılanı bile algılayamadım.Ne maddiyatçı bir arkadaş.Nolurdu tamamlasaydı sanki.İnsan biraz utanır ya.Söylenmesi bile çok çirkin.

Ben kayinvaldemin evlendigi mahalleye hatta eve gelin geldim kayinvaldemler ilcedelerfi neyse yan komsulari iki yillik evliyken yolunu kesip cok sıkistik size dugundd altin takmistim annen odemedi ver demisti :/ esim sokla eve girdi baya bi konusamadi adam sonra aglicakti nerdeyse gidip iki alton alip suratina aticam dedi izin vrmedim cig insan pismez dedim. Bide bizden internet cekiyolardi 3 aydirda odemiyolardi git kucuk altini sor borclarini dus paralarini ver dedim... oylede yapti internetide kestik . Boyle insanlardan uzak durun lutfen benim anlattim komsu musvetteside kendi abisinin uzerine araba surmus park kavgasi yuzunden yilkardir altli ustlu konusmayan insan bu tipler olmaz...

Sanırım özellikle taki merasimini videoya alıp kim ne takmış başa sara sara hatim edip ,kurusu kuruşuna iade ediyorlar acayip güldüm ..tertemiz aklını sevdiğim ,aramızda üçün beşin lafı mı olur ,deseydin

Valla cok guzel yapmissiniz terbiyesizlik yaptıkları

Ben şunu merak ediyorum madem altini geri isteyeceksiniz neden takıyorsunuz?
Bana takan ölsün o zaman hiç sevmem düğün. Gitmem de.
O arkadaşınızla gorusmeyin a kadınızı da söyleyin bence. O nasıl bir arkadas

Cokkkkkkkkkkkk ayip etmis.hem de cokkkk

Çeyrek altın neyinize yetmiyo bir daha da sana takılmadan öyle yarım altın takmaya kalkma sen yapmazsın hesap belki ama bak millet nasıl yapıyor

ben mi yanlış anladim acaba? Arkadaşınız ablanıza eksik para verdiğini söylemiş yani degil mi? Bu durumda ben bir art niyet aramazdim cok yakinimsa belki kendisini mahcup falan hissetmistir gönlünden gecende yarım altın takmaktir fiyatinida görünce aranızda ki samimiyete guvenip size anlatmistir durumu

Yok yrm altım bugun 500 lira ya mesela. Altın takmamış. Gecen yılki parası diye xarfa 400 lira vs koymus vermiş.
Bir de izah etmiş.

Ben şaşkınlıktan bozulduğumu diyemedim gelmen yeter sorun değil yazdım kapandı konu. Ama yine de kalbim kırıldı aramızda böyle 3ün 5in hesabı olduğunu bilmiyordum
Canım arkadaşın hatalı. Böyle çirkin şey olmaz. Siz altın takacaksınız o para ile eski fiyatı hesaplayıp size bildirecek, bence artık altın takmayın birbirinize çünkü altın takmanın mantığını bilmiyor. Para takın zarf içinde onu verin bu seferde enflasyonu hesaplar şuursuz.
Kemdisine eskiden takılan yarı altınlardan birini verseymiş, altını alırken iyi tabi.

Arkadaş kendini rezil etmiş. Var mı böyle bir şey yaa... Paran yetmiyorsa almazsın takmazsın, veya yettiği kadar bir şey alırsın. Attığı mesaj rezalet. İnce hesap peşinde olabilir veya direkt salak bir insan da olabilir o kız afedersin. Mantıklı insan davranışı değil.

En arkadaslik yapilmayacak, menfaatci, cikarci insan tipi.. ben yerinizde olsam gorusmem, mesele altin degil prensip..

Arkadasın nereli çok merak ettim bizim burda Zengin de olsan kolay kolay 50 tl takmıyorlar ...daha yeni Nişan da yanımızdakiler 10 TL taktı biz 50takcaktık o çok dediler 20taktık ( nişanı olanın ailesi bizim dügünde 10 takmıs Kv sdedi)

Valla simdi memleketi desem memlekete hareket sayarim :) hatta evlendim onun d
Günü vardi hani arkadasisya bizde kutlanacak calismama ragmen hazırlığı yemeği yaptım vs . Toplandik eve Pastayi o alacaktı geldi pasta yok sorunca da kk kartim iki gun sonra kesiliyor dedi hongggg nasil yaa dedim kizim olurda bu kadar cimri olunmaz lan bir pasta kaç para diye masaya vurdum valla ibo gibi

Canim bizde 50 100 den aşağı takilaz komsuya bile . Zaten es yakin akraba olunca para da pek takilmaz sanki ceyrek agacimiz var hep ceyrek takilir ... ee şimdi babam tarafında bisey olunca onlar ceyrek takarsa ben gram . 100 tl ben 50..bilezik se ben de çeyrek takıyorum
..esim tarafi da ya çeyrek ya yarim kv hala liste durur düğünden kalan . Gelene götürür benim dugundee çeyrek 70 80 tl ydi ama farki hic hesaplamadik bide kayserili yizzzz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…