Ben çok direttim eşim kavga etti benimle zorla aldılar gibi bşy oldu en sonunda verdim Kb aradı söz verdi bana yapcam dedi cidden geçmiş olsun bende farkındayım verirken gelmez dedim ama eşim yüzünden verdim resmenBende aynı durumdayım sizle bende 2 bileziğimi verdim şimdi adı bile yok eşimin başının etini yiyorum abine bilgisayar alana kadar benim bileziklerimi yapsalardı diye o da söylicem deyip deyip söylemiyorKaynanamda 6 yıl sonra emekli olunca yapcak dedi eşime kudurdum ben emekliliğini mi beklicem banane diye bana da eşim psikolojik baskı yaptı çok biliyorlar böyle şeyi.
Allah ikimizin de yardımcısı olsun
konusunu ac.Beş ay önce kayınbabam bir borcu için benden iki bileziğimi istedi borç olarak vermek istemedim
İki hafta sonra yapcam dedi, bende giden geri gelmez dedim.
Eşim zorla psikolojik baskı yaparak vermek zorunda kaldım ve kayınbabamdan söz aldım.
Aradan beş ay geçti ne sözü var ne lafı eşime diyorum söyle babana diye söylemiyor.
Şimdi bize bu akşam yemeğe gelecekmiş kb,
Kv evde olmadığı için..
Bende artık konusunu açmak istiyırum
Sizce ne yapmalıyım konusunu açmalımıyım ne demeliyim
Yani paracı durumuna mı düşerim
Bende aynı tepkiyi alıyorum eşime desem ne kadar paragözsün lafı zoruma gidiyor şimdi istesem onlarda o gözle bakacaklar eminim ama hakkım sonuçtaBenim onların memleketinde yapılan düğün altınlarımı aldılar, borç alıyoruz vericez demişler eşime. 2 yıldır ne zaman konusunu açsam eşim amma paragözmüşsün yazıklar olsun lafını duyuyorum.Hatta bağırarak üste çıkıyor. Kiracıyız, eşim işsiz kaldı aylarca o zaman bile gelmedi. Bir duydum kaynanam 2. Evini almış. Asla gelmeyecek biliyorum, haram ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?