Altınları istemelimiyim?

Ben düğünde kv yaklaştırmadım bile. Oynarken de keseyi kolumdan çıkarmadım. Balayına giderken bırakayım diye beklediler bırakmadım onlara. Çünkü geri gelmemesinden korktum

İyi niyetli insan vaktinde yapamadıysa der ki kızım söz vermiştim ama olmadı şu an yapamıyorum senden biraz daha süre istiyorum. Ama üstüne yatacaksa hiç sesini çıkarmaz böyle..

Güzelce isteyin ,söz vermiştiniz 2 hafta diye de bastırın eşinizde bir daha baskı kuramaz tam reziller sizde bişi vermeyin ...

Böyle söyleyince halledemedik deyip ya kalanını fa isterseler

kayınpeder oglundan mı ıstedı sızden mı sızden ıstedıyse sız verdıysenız sız soyleyeceksınız bayram yaklastı altınlarımı takıcam dıyın altını takasınız tutsun ele gune karsı gelın mahcup mu edılırmıs :) soyleyın

kadınlar aman agzımızın tadı bozulmasın dıye ıstemeye ıstemeye altınlarını verıyor ama adamlar yanı erkek tarafı bozulursa bozulsun deyıp kendılerıne hak gorup ıstıyor

altın kadınındır vermeyın altınlarınızı kızlar evlılıkte yıpranan kadın dugun kadın ıcın yapılıyor sıze takılıyor o altınlar vermeyın verıp de alanını gormedık su yeryuzunde vampır gıbı beklıyor erkek tarafı vermeyın

aferin sizi kutlarim

Bileziklerı isteyin tabi. Bazı ailelerde takıları kp alıyor. Düğünden sonra da borç var deyip geri isteyebiliyr kendine hak olarak görüp.

E Eflatuunn naptiniz altinlari, konustunuz mu?
Eşimle konuştum bayramdan sonra miras bölüşecekler ben x istiyor Bi kaç kere ben sana demedm durumun kötü diye derim gider alırım altını dedi. O yüzden beklicem bakalım ne olacak ama umudumu kestim bu bana ders oldu gerçi verirkende biliyordum gelmiceni ama işte yukarıda Bi arkadaş yazmış bende yok huzurum bozulmasın diye verdim işte

Ben düğünde kv yaklaştırmadım bile. Oynarken de keseyi kolumdan çıkarmadım. Balayına giderken bırakayım diye beklediler bırakmadım onlara. Çünkü geri gelmemesinden korktum

Keseye sığmayacak kadar çok altın ve para gelmişti. 10 yıl öncesinde neredeyse 35-40 bin kadar nakit 200 e yakın altın yaklaşık 20 bikezikti. O yüzden çantaya konmuştu anında aldı bir daha görmedim. Aslında kendi çantamı ayarlamıştım. Ama o arada ablam benim çantamı vermemiş kayınvalidem kendi çantasına koydu hepsini oldu bitti işte

Bence esin sorsun sonucta onun israriyla vermissin

Siz iki imis ben 20 bileziğini kapatırdım 1ayda fındık parası ile gerçeklermiş güya ama dün diğer gelinlerinin nikahlarinda benim paramla ona bilezik taktiklerini gordum üstüne damacana damacana su ictim

ben sonucu ne olursa olsun guzel bi dille hatırlatırdım... söylerdim yani..
diğer kalan altınlarınz var ise de ya gidin bankaya kendi adınıza kasaya koyun.. ya da banka altın günlerine yatırım yapın..
benm nişanlmla ilk şartım buydu.. Sağlıkla ilgili çok buyuk bişiy olmadıkça her 2 tarafta da kbakma dedim altınlara guvenme.. ve benm adıma hesaba atılacak dedim kasa da benm adıma hesapta benm adıma olacak dedim.. senden isteyen olursa hayatben de dersin dedim.. benden isteyen olursa da bankada vadesini bozduramam derim dedim..
o da sen nasıl istıyosan öyle olsun dedi..

Bu düğünde takılan takılar hep mesele oluyor.
Biz aldık zaten bizim diye saçma bir düşünce içine giriyorlar.
Kocanız söylesin; ha o da sallamıyorsa siz bir sürahi su için anca soğursunuz... haklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…