Altınlarım dert oldu millete

Benim yengem zAmaninda vermis 20 yil oldu hala alamadi kendi Teyzelerim cok uzuluyorum Yengem’e bu seferde farkli bir Teyzem istemis sakin verme dedik hepimiz vermedi iki bik bik edip sustular

Eglence bolumu acın o zman bence buradaki dert degıl sizin icin yazmayın madem

Derdinize çözüm sunmak adına sizinle dalga geçmediğim yada hakaret etmediğim sürece istediğim yerde eğlenir istediğim yerde dertlenirim
Bugün ki eğlence yerimde sizin konunuz oldu
Sizlik bir durum yok yani
Siz şikayetlenmeye devam.

Benim yengem zAmaninda vermis 20 yil oldu hala alamadi kendi Teyzelerim cok uzuluyorum Yengem’e bu seferde farkli bir Teyzem istemis sakin verme dedik hepimiz vermedi iki bik bik edip sustular
İnsanlar alırken ıyı verirken yansımıyor zman farklı artık

Bu tarz konusmanız ne demek o zman size dert olmadıysa konum tasınırda sızı neden bu kadar alaka etti. Sureklı bir laf anlam veremedim. Eglence anlayışınıza hayran kaldım. Az ilerkı konular daha Eglence lı gelir size oralarda göz atmadan gecmeyın bence.

Teşekkür ederim

Bilezik yapmak. Yani kuyumcudan tekrar almak. Bunu bılmıcek kadar cahilmıyız. Orası mechul. Sıvemız bu boyle yazdım ayıplamacak bir konumu bilemedim
Cahil miyiz derken kendi adiniza konusun. Cunku benim babamin ve amcalarimin kuyumcu atolyesi var. Bilezik yaptim derken acaba sizin amcaniz kendi mi uretiyor uretiyorsa neden sizden aliyor durumu iyiyse demek istedim.
Benim sorum net de siz bu kinuyu cehalete nasil getirdiniz anlamadim şiveniz beni ilgilendirmiyor bacinizla konusur gbi konusmayin lütfen burda anlasilmiyorsunuz.

Paraları yoksa olunca istesinler kızı. Ne saçma. Millet ne yüzsüz ya ben kardeşimden hastalık halinde bile altın isteyemem. Sizin olan hiçbişey milleti bağlamaz. Çalışıp onlarda yapsın

Bizim burda kuyumcuda bilezik yaptırmaya geldik diye gidilir. Bacı ile komusmak ne alaka. Nerelisinız bilemem ama ıc anadoluda boyle konusudur ve o kadar insan ıcınde hem kuyumcu olup hem anlamayan sizsiniz neyse acıkladım.

Paraları yoksa olunca istesinler kızı. Ne saçma. Millet ne yüzsüz ya ben kardeşimden hastalık halinde bile altın isteyemem. Sizin olan hiçbişey milleti bağlamaz. Çalışıp onlarda yapsın
Calısıp sureklı yedikleri icin mılletınkıne göxdikiyorlar.

ilk defa böyle sacma birsey duyuyorum. Bugune kadar hic bir akrabam benden bilezimi istemedi... sizin akrabalarinizda bir tuhaflik var

İçinden gelmiş heves etmişsin tak bence neden cikaracaksin.
Isteyenlere de kesin bir dille hayir de. Birdaha da istemezler

Altın riskli bu devirde. Ben takma derim çünkü hırsızlık vs olaylar çok oluyor. Arkadaşımın evine girip kilitli kasadan çalmışlardı. Gören peşine düşen oluyor. Malın varsa göstermeyeceksin ne tanıdğına ne tanımadığına. Heveslenmişsin ama şartlar ortamlar fena.

Gereksizse okumayın. Bence bu daha ıyı bana gore bir dert bu illa vurmalı kurmalı kaynanalı konu mu acımak zorundayım derdim vara

Okumuş bulundum, hatta yorumda yaptım.

Derdinizi kucumsemiyorum ancak ev aldım üstüne tekrar altın aldım takayım mi takmayayim mi diye sormanız garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…