Eglence bolumu acın o zman bence buradaki dert degıl sizin icin yazmayın mademYooooooo takmadım.
Bana gayet eğlenceli geliyor
Eglence bolumu acın o zman bence buradaki dert degıl sizin icin yazmayın madem
İnsanlar alırken ıyı verirken yansımıyor zman farklı artıkBenim yengem zAmaninda vermis 20 yil oldu hala alamadi kendi Teyzelerim cok uzuluyorum Yengem’e bu seferde farkli bir Teyzem istemis sakin verme dedik hepimiz vermedi iki bik bik edip sustular
Bu tarz konusmanız ne demek o zman size dert olmadıysa konum tasınırda sızı neden bu kadar alaka etti. Sureklı bir laf anlam veremedim. Eglence anlayışınıza hayran kaldım. Az ilerkı konular daha Eglence lı gelir size oralarda göz atmadan gecmeyın bence.Derdinize çözüm sunmak adına sizinle dalga geçmediğim yada hakaret etmediğim sürece istediğim yerde eğlenir istediğim yerde dertlenirim
Bugün ki eğlence yerimde sizin konunuz oldu
Sizlik bir durum yok yani
Siz şikayetlenmeye devam.
Teşekkür ederimBu tarz konusmanız ne demek o zman size dert olmadıysa konum tasınırda sızı neden bu kadar alaka etti. Sureklı bir laf anlam veremedim. Eglence anlayışınıza hayran kaldım. Az ilerkı konular daha Eglence lı gelir size oralarda göz atmadan gecmeyın bence.
Cahil miyiz derken kendi adiniza konusun. Cunku benim babamin ve amcalarimin kuyumcu atolyesi var. Bilezik yaptim derken acaba sizin amcaniz kendi mi uretiyor uretiyorsa neden sizden aliyor durumu iyiyse demek istedim.Bilezik yapmak. Yani kuyumcudan tekrar almak. Bunu bılmıcek kadar cahilmıyız. Orası mechul. Sıvemız bu boyle yazdım ayıplamacak bir konumu bilemedim
Bizim burda kuyumcuda bilezik yaptırmaya geldik diye gidilir. Bacı ile komusmak ne alaka. Nerelisinız bilemem ama ıc anadoluda boyle konusudur ve o kadar insan ıcınde hem kuyumcu olup hem anlamayan sizsiniz neyse acıkladım.Cahil miyiz derken kendi adiniza konusun. Cunku benim babamin ve amcalarimin kuyumcu atolyesi var. Bilezik yaptim derken acaba sizin amcaniz kendi mi uretiyor uretiyorsa neden sizden aliyor durumu iyiyse demek istedim.
Benim sorum net de siz bu kinuyu cehalete nasil getirdiniz anlamadim şiveniz beni ilgilendirmiyor bacinizla konusur gbi konusmayin lütfen burda anlasilmiyorsunuz.
Calısıp sureklı yedikleri icin mılletınkıne göxdikiyorlar.Paraları yoksa olunca istesinler kızı. Ne saçma. Millet ne yüzsüz ya ben kardeşimden hastalık halinde bile altın isteyemem. Sizin olan hiçbişey milleti bağlamaz. Çalışıp onlarda yapsın
Yemesinler bi zahmet. Siz enayi miydiniz çalışıp yaptınız. Paraları yoksa yapmayacaklar.Calısıp sureklı yedikleri icin mılletınkıne göxdikiyorlar.
ilk defa böyle sacma birsey duyuyorum. Bugune kadar hic bir akrabam benden bilezimi istemedi... sizin akrabalarinizda bir tuhaflik varHayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammıyoksa bosverip taksam mı sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
aynen ama insanlar degısıkYemesinler bi zahmet. Siz enayi miydiniz çalışıp yaptınız. Paraları yoksa yapmayacaklar.
Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem
ilk defa böyle sacma birsey duyuyorum. Bugune kadar hic bir akrabam benden bilezimi istemedi... sizin akrabalarinizda bir tuhaflik var
Gereksizse okumayın. Bence bu daha ıyı bana gore bir dert bu illa vurmalı kurmalı kaynanalı konu mu acımak zorundayım derdim vara
Aman ya aslında herkes kusse daha mı iyi olur neBenimklerde öle kocam kredi çekmiyor diye bananem amcam küstü üstelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?