- 6 Ağustos 2010
- 40.321
- 72.125
- 1.123
- Konu Sahibi miniminibon
-
çok güzel yazmışsınız tam içimdekilere tercüman... ama bende öyle bir koca yok malesef... bi iki kere söyledim tamam diyor adam olan verirdi diyor...
bende yaklasık 1 yıldır evlıyım ama erken deneyım sahıbı oldum bir işe girerken gözü kapalı olmuyorum...temkinli olmaya calısıyorum elımden geldıgınce sonradan ah vah demıyım banada yazık
ben ailemde sülalemde hatta iddia ediyorum memleketimde böyle birşey görmedim duymadım, hiç aklıma gelmezdi o yüzden güvendim bıraktım birazda yapımdan dolayı sessiz kaldım ama nereye kadar bide baktım düzeleceği yok..
bende evlenmeden önce yok her istediğim alıncak yok kimse karışamaz yok altınalrı paraları kimseye vermem diyorum
el adamı vallahi oyum oyum oynatıyor elinde
benim kocam melek gibi insan kalbi kıramıyor kimsenin boşver diyor bende boşverdim artık gözümün önüne bakıyorum
nişanlıyken yada sevgiliyken durum böyle gözükür :103:
kızlar eşim geldi ben şimdi çıkayım onunla bi konuşayım yemekte sonra bu akşam cesaretimi kaybetmeden arayayım..sizlere iyi akşamlar... çok teşekkürler yardımlarınız için...
kızlar eşim geldi ben şimdi çıkayım onunla bi konuşayım yemekte sonra bu akşam cesaretimi kaybetmeden arayayım..sizlere iyi akşamlar... çok teşekkürler yardımlarınız için...
bir örnek daha... bizde kendimiz yaptık herşeyi üstüne birde altınlar gitti birde başka borçlarda kaldı.. bu arada sen tüp bebek dedin aklıma geldi bu kaynım bi küçük kaynımdan da biraz para almış, bunlarda tüp bebek yapacaklarını söyleyip istemişler parayı adamda demiş ki çocuk esirgemeden alın sevaba girersiniz.... eltim ağlaya ağlaya bi hal olmuştu kızcağız..
bu konuda guveniyorum evet ama daha çok nişanlıma guveniyorum o sözünü geçirir çünkü. ailem aynı şehirde ama mesafe uzak baya.. üstelik ben boyle bir durumda mahkemeye kadar giderim ne munasebet yahu ben okadar borç yapacağım altınlarım gidecek ha. aman altınlarım gitsin kocam başımda olsun diyip susamam ben üzgünüm. sanırım biraz cazgır bir gelinim :)
bugüne kadar benim ağzımdan altınların lafını hiç duymadılar şimdi istersem onlarda şaşırır bence.. belki gurur meselesi yaparlar mı diyorum ama gurur olsa başta böyle olmazdı değil mi...
kızlar merhaba;
konuyu kısaca özetlemem gerekirse, biz balayına giderken takılan altınlar bilezikler paralar vs ne olursa artık o zamanlar yan dairemde oturan kaynımlara emanet bırakmıştık... ama döndüğümüzde hepsinin harcandığını öğrendik.. ben tabi yeni gelin çok ağzımı açıp bişe diyemedim ailem deseniz uzaktalar pek karışamadılar..
eşim bir iki söylemiş kaynıma ama adam param olunca veririm demiş.. yalnız adamın parasının olması imkansız çünkü eline geçeni sağda solda yer içer gezer..eline para geçse bile (bu süre içinde çok geçti) bize vermek yerine harcıyor..
herneyse bugun niyeti bozdum istemeye karar verdim.. kaynanamı arayıp ciddi birşekilde konuşayım oda oğluna söylesin yada başka nasıl yol izleyebilirim.. bana yardımcı olun nolur...
not: bu arada ben evlendiğim zaman çeyrek altın 30-40 tl civarıydı, düşünün yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?