altınlarım geri gelsin artık!!

çok güzel yazmışsınız tam içimdekilere tercüman... ama bende öyle bir koca yok malesef... bi iki kere söyledim tamam diyor adam olan verirdi diyor...

zaten eşin pasif olmasa bu iş buralara gelmezdi ,eşin de iş yok

birde işin içine maddiyat girince bütün ilişkiler bir yerden sonra kopma noktasına geliyor anan babandan tut arkadaslarına kardeşine kadar ne yazıkki bu böyle

bende yaklasık 1 yıldır evlıyım ama erken deneyım sahıbı oldum bir işe girerken gözü kapalı olmuyorum...temkinli olmaya calısıyorum elımden geldıgınce sonradan ah vah demıyım banada yazık

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn katılıyorum canımm:13::13::13::13::13::13:

kızlar eşim geldi ben şimdi çıkayım onunla bi konuşayım yemekte sonra bu akşam cesaretimi kaybetmeden arayayım..sizlere iyi akşamlar... çok teşekkürler yardımlarınız için...

Çok şaşırdım,çok üzüldüm,nasıl insanlar var ya,
nasıl bi pişkinlik,nasıl bi arsızlık terbiyesizlik bu böyle.
İnsan kendisine ait olmayan emanet bırakılan altınları paraları nasıl harcar?
Ve bütün bunlardan daha da garip olanı,siz nasıl bunca zaman sesinizi çıkarmazsınız?
Çok açık söylüyorum anlayacakları her dilden konuşurdum.
Hatta bu ayıp,günah,terbiyesizlik olmaktan öte suç!
Kim oldukları hiç önemli değil,gider bi güzel şikayetçi olurdum olay taze iken.
Şimdi üzgünüm ama hiç sanmıyorum ki o para ve altınlar size geri ödensin.
Boşa umutlanmayın.Ama yine de yoklayın tabi,bi esip gürleyin.

Geçmiş olsun.
Sen bilemezdin belki ama eşin bilebilirdi babasının para tutmayan biri olduğunu
En azından annesine tembih edebilirdi.

burdan anladıgımız şu bekarken karı boşamak kolaydı asıyorduk kesıyorduk evlendık ne oldu bazı yerlerde dut yemiş bülbülleriz

kızlar eşim geldi ben şimdi çıkayım onunla bi konuşayım yemekte sonra bu akşam cesaretimi kaybetmeden arayayım..sizlere iyi akşamlar... çok teşekkürler yardımlarınız için...

bol şans canım inşallah bir kısmını olsun kurtar kar kardır...

hadi afiyet olsun canım başarılar :124:

üzmeden eşni halledin kavga etmeyi,n inşallah:128:

Allah yardımcın olsun canımmmmmmmmmmmm

inan artık şaşırmıyorum canım.

öyle bir zamana geldik ki , artık ana babalar bile evlatlarının acısını önemsemiyor. bizimkiler de öyle.'' olur olur, üzülmeyin '' deyip geçiştiriyorlar. para mevzusunu da biliyorlar öz. söylüyorum anne birikmişimiz de yok diye kadın sadece '' allah büyüktür, halledersiniz '' diyor.

acı bizim acımız.

kimseye güvenim yok. senin de olmasın. ama inan dertlenme artık . çünkü zannetmiyorum ki geri versinler.

nişanlılık dönemiyle evlilik farklı birşeydir..bunu unutma...evlendiğinde konuştuğun zamanlarda olacak ,sustuğun zamanlarda.
ben onu yapamam ben bunu yapamam ben öyle şeylere gelemem şeklinde kurulan cümlelere by by diyeceksin..
kah ağlayacaksın kah güleceksin...

böyle meret bişey işte bacım...

miniminibon, madem niyeti bozdunuz isteyeceksiniz altınları, eşinizde izin vermiş ( bana kalsa eşiniz onları istemeliydi) , direkt olarak kaynınızla çözün işleri.

Eğer altın sayısı çoksa, yarısını şimdi, diğer yarısınıda belirlediğiniz bir süre sonra verir.

İstemek hakkınız zaten..

bugüne kadar benim ağzımdan altınların lafını hiç duymadılar şimdi istersem onlarda şaşırır bence.. belki gurur meselesi yaparlar mı diyorum ama gurur olsa başta böyle olmazdı değil mi...

bu zamana kadar -ki neredeyse 7-8 yildan bahsediyorsunuz- neden agzinizdan hoc altin lafi cikmadi?

karsidaki sorumsuz emanete hiyanet eden insan anca mi akliniza geldi.. bu kadar zaman gectikten sonra hic ciddi ciddi istemeyip istemeyip bu kadar yil sonra kesinlikle basarili olacaginizi dusunmuyorum.

keske zamaninda isteseymissiniz... o altinlar geri gelmez. belki siz de ilk zamanlar aldilar harcadilar diye kendi kendinize ne yapalim yapacak bisey yok diye telkin ettiniz, yuttunuz yani.. bunca yil sonra altinlarim da altinlarim demenin caresi olacagini hic sanmiyorum. zamaninda tepkinizi gostermediginiz icin kusura bakmayin ama siz de biraz suclusunuz..

altınlarınızı unutun bence

bu kadar zamana kadar alamamışsınız bundan sonra da başarılı olacağınızı sanmıyorum

ayrıyetten eşiniz istemesi gerekiyor sizi takıcaklarını pek sanmıyorum

kayıvalideniz bu zamana kadar bişey demediyse yine demeyecektir.adam çok rahat belli sadece ilişiğinizi kesmek enazından hayatınızdan çıkarmak için cazgırlık yapabilirsiniz.böyle durumlar oluyor malesef.yeni evlenenleri banka sanıyorlar:))) bizdede buna benzer durumlar yaşandı ama ben altınlarımı almıştım paralar gittti.sonra istendi mbişeyler verdim sonra borç istendi verdim (mebla azdı) enson eşimden abiside istedi eşim vermemiş:))) gidenler gitti kalan sağlara tav olduk anliiican.kimse lafını bile etmiyor.mühim değil.gelmeyeceğini biliyorum bu nedenle canımı sıkmıyorum.allah onları bana sağlık sıhhat olarak versede yeter.çünkü haksızlık edenin iki yakası bir araya gelmiyor.eğer gerçekten canınız yandıysa bedduaya gerek bile kalmıyor.cennette cehennemde bu dünyada.sizde unutun o altınları çok üzgünüm.

bu arada eşimle benim ailem yaptı herşeyi tek kuruş destekleri olmadı altında takmadılar zaten.

Son düzenleme:

nasıl insan bunlar ya .size danışmadanmı harcadılar .ne kadar ayıp ya ha hırsızlık yapmış ha o işi hiç farkı yok bana göre.eşiniz neden üstünde durmuyor .

ne biçim bir edepsizlik nasıl bir terbiyesizlik ya
başkasının düğün altınlarını nasıl harcar;?
üstelik bunca sene nasıl üzerine oturur
nasıl bir rahatlık bu?
hiç mi utanmıyolar yüzsüzler
ayy ben olsam deli olurdum ya sen nasıl sabrettin şimdiye kadar

canım sen ses çıkarmakta veya tepki koymakta da çok geç kalmışsın bence
şimdiden sonra ne yapsan bir işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…