- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi miniminibon
-
arkadaşlarımın çoğu bugune kadar nasıl sessiz kaldığımı merak etmiş sanırım
biz çok sık görüşmüyoruz, ilk 2 aynı apartmandaydık sonra onlar farklı şehire taşındılar, kayınvalidemler türkiyenin öbür ucundalar kayınpederim hasta yatıyor kayınvalidem ona bakmak zorunda düğünüme bile gelemedi hatta doğumumada... yani ben evlenirken başımda belki bir kaynana olsaydı bunlar olmazdı belki... kaynanamı 2 senedir görmüyorum aynı şekilde kaynımıda... belki sık sık gördüğüm insanlar olsaydı sabrım taşardı benimde mutlaka bi laf söylerdim..
senede 10 gün vs yanlarına gidebiliyoruz oda bayramlara denk geliyor, gelen giden oluyor... mübarek bayramda da kavga olmaz diye düşündüm...
dediğim gibi yüzlerini sürekli görsem sessiz kalamazdım bi gün patlardım bende
ayyy arkadaşım Allah sana sabır versin. Ben de normalde kavga eden,çemkiren bi insan değilim sessizim ama böyle bir terbiyesizlik karşısında asla sessiz kalamazdım, sık görüşemesem bile arar dururdum,sen kimden izin aldın da bnm altınlarımı benden habersiz kullandın,haram zıkkım olsun ver altınlarımı geri derdim. Kaynananla da sık görüşmüyomuşsun, bu durumda onu arayıp araya sokmaya gerek yok, direk git kaynın olan yüzsüz insan müsvettesinden iste altınlarını gerçi vereceğini pek sanmıyorum ama
sorabilirmiyim acaba ne kadar altindan bahsediyorsunuz? yani ceyrek ile para felan mi bileziklerde varmi ve kac yil once oldu bu olay
miniminibon dün eşinle görüştün mü konuyu ?
görüştüm canım, eltime miras kalmıştı memleketlerinde ev varmış onu satınca verceklermiş eşime annesi öyle demiş bi ara...
bana dedi ki eşim ben evde yokken ara konuş, bende ne alaka neden dedim, öyle diyor başka bişe demiyor...
Ya canım bosver, madem esın öyle diyor, sen de o yokken konus. Ya hiç konusunu bile yaptırmasaydı, konusturmasaydi seni, öyleleri de var...
görüştüm canım, eltime miras kalmıştı memleketlerinde ev varmış onu satınca verceklermiş eşime annesi öyle demiş bi ara...
bana dedi ki eşim ben evde yokken ara konuş, bende ne alaka neden dedim, öyle diyor başka bişe demiyor...
hımmmmmmmmmmmmmmm eşin de baya akıllıymış kendisi kötü olmasın da kim olursa olsun ohhh maşallah
elin oğlu maşa varken elini yakmayacak pehhhhhhhhhh
yani ne yapacağımı şaşırdım artık... eşimede güvenmiyorum artık o konuda... kendim halledicem ama eşimede zırnık koklatmıcam
yani ne yapacağımı şaşırdım artık... eşimede güvenmiyorum artık o konuda... kendim halledicem ama eşimede zırnık koklatmıcam
yuhh yaaaa senin bu kaynında ....... önde gideniymiş.düğünde takılan altın gelinindir. siz onunla belki kendinize bişiler alıcaksınız. izin istemeden ne diye almış. acaba diyorum kocana söyledilerde seninmi haberin yok canım yaaa. ben düğünümden sonra altınlarımı aldım üç kuyumcu dolaştım en yüksek fiyat verene sattım parayı bankaya yatırdım haziae bonusu alıp. o bwenim çocuğumun hakkı kimseyede yedirtmem. düğünümde beş para harcamadı kimse elini cebine atmadı altınlarımıda kimseye emanet etmedim. çöp poşetine koyup arabanın arkasına atmıştım. hehehehehehe aklımı seveyim şimdi param bende derdimde yok. kocamda bir allahın günü ne yaptın altınları diye sormadı.
yuhh yaaaa senin bu kaynında ....... önde gideniymiş.düğünde takılan altın gelinindir. siz onunla belki kendinize bişiler alıcaksınız. izin istemeden ne diye almış. acaba diyorum kocana söyledilerde seninmi haberin yok canım yaaa. ben düğünümden sonra altınlarımı aldım üç kuyumcu dolaştım en yüksek fiyat verene sattım parayı bankaya yatırdım haziae bonusu alıp. o bwenim çocuğumun hakkı kimseyede yedirtmem. düğünümde beş para harcamadı kimse elini cebine atmadı altınlarımıda kimseye emanet etmedim. çöp poşetine koyup arabanın arkasına atmıştım. hehehehehehe aklımı seveyim şimdi param bende derdimde yok. kocamda bir allahın günü ne yaptın altınları diye sormadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?