- 22 Ağustos 2014
- 26
- 24
- 8
- 37
erkekler ortaçağ zihniyetinden çıktığı gün biz de çıkarız ama ben tecrübemi aktarıyorum.
altın bilezik istemeyen kıza kimse değer vermiyor.
E beğenmediyseniz kendi paranızla kendiniz alsaydınız odanızı? Kayınvalide mi yatacak orada, siz mi? İnsan değil miydim vs dövüneceğinize... Kendi kendinizi siz bile insan yerine koymamışsınız ki başınız dik, beğendiğiniz odayı alıp kimseye minnet etmeyeceğinize, milletin aldığı odaya mızmızlanıp, bir o kadar da paşa paşa kullanıyorsunuz. İşte elaleme eşya diretmeyle bu kadar oluyor. Kendine yeten ve kimseden medet ummayan gelinler kayınvalidenin aldığı şeye ağlamaya kalmıyor. Başı dik, kimseyle alacak verecek derdi olmadan evini kendi parasıyla, kendi gücüyle düzüyor. Konuya çok uygun bir örneksiniz gerçekten.valla ne varsa isteyeceksin ben evlendiğim zaman annem babam bişey istememişti hatta kaynanam eşya beğenmeye bile beni götürmedi kaynanam bana aynen bu yatak odasından almıştı tek yatak çift kişilikti yazık değilmi bana ben gelin değilmiydim insan değilmiydim Eki Görüntüle 1314985
kullandığımıda nereden çıkarttın ayrıca hangi geline eşya alınmıyorki eşya almaya giderken benim haberim bile olmadı sanki TÜRK adet ve geleneklerini bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz pes doğrusu ben bunu istemem diyip çocuk gibi ağlasamıydım kavgamı çıkartsaydım ben zaten üstüme düşeni yaptım yapmasaydı ozaman rahat bıraksaydı eşyamıda kendim alırdım oğlunuda boşamazdım ALLAHA şükür başım dik kalkıp burada ahkam kesip 2 gün sonra dövünenleri çok gördük canım darısı başına kendine yetme konusunda ise üstüme yok çok şükür ayrıca kaynananın üstüne ne vazife gidip bana yatak odası almak alır şimdi kı.ına sokar bilmişlik yapıp laf sokma yarışına giren dengesiz çok bilmişlereinde biyerine monte olsun kapı menteşeleri .öpüyorum seni canımE beğenmediyseniz kendi paranızla kendiniz alsaydınız odanızı? Kayınvalide mi yatacak orada, siz mi? İnsan değil miydim vs dövüneceğinize... Kendi kendinizi siz bile insan yerine koymamışsınız ki başınız dik, beğendiğiniz odayı alıp kimseye minnet etmeyeceğinize, milletin aldığı odaya mızmızlanıp, bir o kadar da paşa paşa kullanıyorsunuz. İşte elaleme eşya diretmeyle bu kadar oluyor. Kendine yeten ve kimseden medet ummayan gelinler kayınvalidenin aldığı şeye ağlamaya kalmıyor. Başı dik, kimseyle alacak verecek derdi olmadan evini kendi parasıyla, kendi gücüyle düzüyor. Konuya çok uygun bir örneksiniz gerçekten.
ayrıca nefret ettiğiniz bir yerde yaşadığınız için bayaaa agresif siniz ama kusura bakmayın size katlanmak zorunda değiliz gidin stresinizi başka yerlerde atın psikolojik tedavi görünE beğenmediyseniz kendi paranızla kendiniz alsaydınız odanızı? Kayınvalide mi yatacak orada, siz mi? İnsan değil miydim vs dövüneceğinize... Kendi kendinizi siz bile insan yerine koymamışsınız ki başınız dik, beğendiğiniz odayı alıp kimseye minnet etmeyeceğinize, milletin aldığı odaya mızmızlanıp, bir o kadar da paşa paşa kullanıyorsunuz. İşte elaleme eşya diretmeyle bu kadar oluyor. Kendine yeten ve kimseden medet ummayan gelinler kayınvalidenin aldığı şeye ağlamaya kalmıyor. Başı dik, kimseyle alacak verecek derdi olmadan evini kendi parasıyla, kendi gücüyle düzüyor. Konuya çok uygun bir örneksiniz gerçekten.
Hanfendi yanlış konudasınız. Benim konu bu değil. Size üstte cevap verdim. Verecek cevabınız yoksa vermezsiniz. Doğru düzgün cevap veremeyince gidip de eski konuları karıştırıp buraya gelmek çok komik olmuş. Güldüm doğrusu. Yav he he, öyle. :)ayrıca nefret ettiğiniz bir yerde yaşadığınız için bayaaa agresif siniz ama kusura bakmayın size katlanmak zorunda değiliz gidin stresinizi başka yerlerde atın psikolojik tedavi görün
beni eleştireceğine git beynini geliştir bebeğim muckssssHanfendi yanlış konudasınız. Benim konu bu değil. Size üstte cevap verdim. Verecek cevabınız yoksa vermezsiniz. Doğru düzgün cevap veremeyince gidip de eski konuları karıştırıp buraya gelmek çok komik olmuş. Güldüm doğrusu. Yav he he, öyle. :)
sanamı cevap verememişim bennnHanfendi yanlış konudasınız. Benim konu bu değil. Size üstte cevap verdim. Verecek cevabınız yoksa vermezsiniz. Doğru düzgün cevap veremeyince gidip de eski konuları karıştırıp buraya gelmek çok komik olmuş. Güldüm doğrusu. Yav he he, öyle. :)
ne kadar mantıklı cümleler...Bir erkek kardeş ablası olarak inşallah gelin kızımız olunca özel zamanlarında kullanacağı şık bir set ve elimizden geldiğince (10 adet kadar) bilezik yapmayı planlıyoruz. Set bizim gelinimize hediyemiz , yapılan bilezikler de uygun gördükleri zamanda yatırım yapmaları için biraz birikim olur.
Hiç bir zaman geline yapıyoruz diye düşünmeyiz , kendi evladımızın mutluluğu için hazırlık yapıyoruz.
Biliyoruz ki o 'elkızı ' mutlu olmadan bizim oğlumuz mutlu olmaz.
Ama durumu olup da geline gidicek diye hiç destek olmayan aileler de gördük.
Durumu olmayan damat tarafından çok şeyler istemek ne kadar saçmaysa , durumu olan damat tarafının gençlere destek olmaması da o kadar saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?