• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Aalinda cok kati insan degiller hatta kv saftır biseye yok dersem tmm der ama beni cok seviyorlar o yuzden hayır diyememem gonul kırılmasindan korkuyorum

saf değildir sanmıyorum saf olduğunu, şu an gidicek olan sizin altınlarınız, madem eltiye takılsın altınlar sonra geri alın düğünde takılmış olsun öyle olmuyor mu veya yarım yarım bölüşün 4 bilezikse ikisini geri alın olmuyor değil mi , olmaz.

çok üzüldüm sizin için kötü bir durumdasınız, eşiniz de yer yapıyor belli, araba alıcam diyor siz istemediğiniz halde kumpas kurbanı olucak gibisiniz o altınlar gidici söyleyeyim, zaten bu ulkede her kadının altınları bir şekilde gidiyor öyle ya da böyle bir hiç uğruna gidiyor kim üstüne oturup da oh altınlarım diyebiliyor ki çok az kadın. vermemeye çalışın ama gidici bence.
Kesinlikle oyle ah bu eşim ah cok gıcık yaa ama senin abin istese yada ailen istese verirdik diyo ben cebimdeki son paraya kadar verirdim diyo

yolcudur abbas, bağlasan da durmaz.... yol görnmüş sizin altınlara, direnin bence yine de.

saf değildir sanmıyorum saf olduğunu, şu an gidicek olan sizin altınlarınız, madem eltiye takılsın altınlar sonra geri alın düğünde takılmış olsun öyle olmuyor mu veya yarım yarım bölüşün 4 bilezikse ikisini geri alın olmuyor değil mi , olmaz.
Aa kız kabul etmezki bu sefer o bos kalcak

"babacım, yanlış anlama ama herkesin kredisi kendi adına olmalı bence" gibi, ara yollu bir konuşma yap kayınpederinle. ya ödemezlerse? senden al ona tak, ben sana sonra vericem. çıkmaz ayın son perşembesinde.

araba alınsa kp adına alınacak değil mi, araba onun olacak kredi ile çekilen araba kredi sahıbının oluyor bilginizde mi? ikinci el 5 yılı aşmışsa ancak tüketici kredisi oluyor yeni araba mı ister eşiniz hep ? ikinci ele razıysa sizin adınıza olabilr de tabi, sanmam.
evler kp üzerine mi bu arada ?

Aa kız kabul etmezki bu sefer o bos kalcak

boş değil mesela senin 4 bileziğin 1 setin var, onları verdin evlendi, sonra yarısını geri alsan 2 bileziği al seti de kolyesi onda bileziği küpeleri sende olsun mesela bak bölüşüldü yarım yarım , ilerde kredi çekip de araba almanıza gerek kalmıycak yarısını kaybetmiş olucaksın ama yarısı sende en azından, gidicek o altınlar söylemedi deme.

araba alınsa kp adına alınacak değil mi, araba onun olacak kredi ile çekilen araba kredi sahıbının oluyor bilginizde mi? ikinci el 5 yılı aşmışsa ancak tüketici kredisi oluyor yeni araba mı ister eşiniz hep ? ikinci ele razıysa sizin adınıza olabilr de tabi, sanmam.
evler kp üzerine mi bu arada ?
Cnm ev yok kiradalar emekli maasi var sadece esim sıfır alacak cunku engelli raporuyla alacak mecbur sıfır alıyo

boş değil mesela senin 4 bileziğin 1 setin var, onları verdin evlendi, sonra yarısını geri alsan 2 bileziği al seti de kolyesi onda bileziği küpeleri sende olsun mesela bak bölüşüldü yarım yarım , ilerde kredi çekip de araba almanıza gerek kalmıycak yarısını kaybetmiş olucaksın ama yarısı sende en azından, gidicek o altınlar söylemedi deme.
Vermek istemiyorum kız oyle cok altinimda yokki

Sizede mi altınlarınızı kayınpederiniz almıştı. Kaynınızın hiç mi birikimi yok. Neden kayınpederiniz alıyor yeni geline okadar altını.

Cnm ev yok kiradalar emekli maasi var sadece esim sıfır alacak cunku engelli raporuyla alacak mecbur sıfır alıyo

eşinin engelli raporu varsa eşin adına alınıyor arac ve kredi de eşin adına çekiliyor, yani eşin adına çekilir kp öder öyle olabilir , ama verme altınlarını çok garip ya vermek.

Madem sonradan size araba almak icin kredi cekecekler,ilk basta kredi ceksinler aranizda hic alacak verecek meselesi olmasin bence..

Eşimin babası da engelli % 90 raporun olmadan araba alımiyorsun biliyorsun dimi canım boşu boşuna bozdurmus olmada.

Asla vermeyin,sizemi kalmis yeni gelinin altinlarini dusunmek..

4 bilezik 1 set dedim o yok nerde dediniz, o kadar altınınız yoksa neyin münakaşasını yapıyoruz 1-2 bin liraysa verin ya, kredi çekiceklermiş, bilmiyorum arabadan bahsediyoruz 4 bilezik 1 set 5-6 bin yapıyor ne diyeyim çok değil bir araba için. çünkü raporla araba sıfır olur sıfır araba da en kötüsü 35-40 bin.

Back
X