• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Degildi 3 asgari ucretti mehirim ama altinlarimi saydim ben onun yerine esime hep onlar benim dedim
öyleyse ne kp ne de eşinize altınlarınızı vermek zorunda değilsiniz dicem ama erkekler genelde altınlara sermaye gözüyle bakıyor kadının rızası olmasa bile

Ama mntıkli degil dimi bu altinlarimin eltime verilmesi peki ben onlarin dugununde ne takcam oda var

eger araba alırken kredı cekecegınden emınsenız bence verin
nasıl olsa satmayacak mıydınız altınları?

ama tabii araba alınacagı zaman kem küm edip sonra çekelım edelım dıyebılır belkı, sonucta adamın parası yok. hem kredı verecekler mı bakalım babasına.

eşinin mantıgına yattıysa sen o altınları vermeden sana huzur olmaz bilesin

Git altinlari bozdur araba icin kredi cek yinede verne. Yalan olur o Parada altinlarda. Burda kac tane konu okudum benzer. Sonuc hep aynıydı

Kesinlikle verme. Gerekirse hemen araba al verme yani. Eşin vermeye meyiliyse de garantiye al. Böyle saçmalık duymadım. Duysam da hakaret sayarım. Aptal yerine koyuyorlar resmen. Çok istiyorsa çeksin kredisini alsın altınını.

Düğünde neyi uygun görürsen onu tak. Ben kendi kardeşlerime veya eşimin kardeşlerine bilezik takardım. Kardeş neticede.

Evet bende sasirdim boyle bi teklife esim hayir diyemicegimi biliyor

Neden hayır diyemiyorsunuz ?
Hayat felsefen ben üzüleceğime onlar üzülsün olmalı
Böyle pasif olmayın lütfen
Beş harften oluşan diğer kelimelerden hiç bir farkı olmayan bir kelime "hayır"

Eğer buna da hayır diyemeSeniz hem altınalrdan olursunuz hemde eşinizin eline koz verirsiniz. Eşiniz "bu kadın altın olayına bile hayır diyemedi. O zaman zTen hayır demez diye her şeyi yaptırırım ben buna" diye düşünür

H AYIR diyin oldu bitti
yarin kp olse nolcak senin altinlar
kimse olmesin de dunyanin binbirturlu hali var neden veresin ki hemde kullaniormu$unda
e$in seni zorlamiyor ver diye kendin soyle diyor , soyleyiver sende
hakkini yedirtme

Neden hayır diyemiyorsunuz ?
Hayat felsefen ben üzüleceğime onlar üzülsün olmalı
Böyle pasif olmayın lütfen
Beş harften oluşan diğer kelimelerden hiç bir farkı olmayan bir kelime "hayır"

Eğer buna da hayır diyemeSeniz hem altınalrdan olursunuz hemde eşinizin eline koz verirsiniz. Eşiniz "bu kadın altın olayına bile hayır diyemedi. O zaman zTen hayır demez diye her şeyi yaptırırım ben buna" diye düşünür
Kesinlikle haklisin uygun bir dille dicem valla hayir diye anneme soyledim cok uzuldu oda hayir de diyo

Bence baba sen krediyi cek sonra faizler yükselir daha cok zarara gireriz de. Sonucta sımdı kredi cekmek istemiyor ama araba için daha sonra cekince faizleri belli olmayacak bence böyle açıklama yap ve verme. Verdin mi daha geri bekleme unut yani.

Back
X