- 28 Kasım 2010
- 42.507
- 141.173
- 798
Konu sahibi bozdursun altinlari alsin arabayiiyi de illaki araba alacağım demiyor ki kp, küçük oğlanın altınları için kredi çekeceğim kredi çekmeyeyim siz altınları verin siz araba alırken kredi çekerim diyor.
yani hazır sana araba alıyorum falan demiyor. benim düğün borcum var kredi çekemem bak başının çaresine dediği zaman bak karı koca nasıl birbirini yiyor.
bana düğünde borç çıkarmayın yardım edelim biran önce ev alın dediler, düğünde destek olmadılar düğünden bir yıl sonra e alındı kv kendi üzerine istedi evi eşim tek çocuk, nasılsa ölselerde bana kalacak dedi , ve bizde çok iyi anlaşırdık yada ben anlaştığımızı sanmıştım , hoş istemesemde peki dedim ev kv nin üzerine yapıldı .
sonrası tam aile felaketi kv evim de evim demeye başladı (sadece 30 bin tl kattılar) altınlar düğünde takılanlar ve dünya yadar bir kredi çektik.
yeğeni gelir bu ev benim tapusu halamın değil mi isterim bana verir, doğum yaptım ben yataktayken misafir gelirdi eve, gelen misafirler birkaç defa rahatsız oldu a bişey olmaz benim evim burası diyor
bu kadının kocasına araba hikaye, kp düğün yapacak yakın zamanda o nasıl etsemde daha az masrafla düğünü bitirsem derdinde
Kp borcundan ona ne
Ha parasini verecekse kpe de satabilir altinlarini
Kp ister kendi taksin ister eltiye takilsin onemli mi?sonucta parasi alinmis olur konu sahibi de verir parayi kocasi araba alir o kadar basit