• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

biz evlendiğimizden beri eşimle borçluyuz.. ama nasıl?? ev alıyoruz kredi borcumuz var, arsa alıyoruz borcumuz var, araba yükseltiyoruz borcumuz var.. dolayısıyla kimse bizden beş kuruş isteyemiyor.. biz ailelerimize kendi kesemizce yardım ediyoruz ne kadar istersek..
aileleriniz iyiymiş o zaman sizin.ama benim kaynanam kendi kızı dışında oğullarıda dahil herkesi sömürmelik paramatik olarak görüyor

Eltime degil cnm kendime kollarim falan hep bos kalacak
ay arkadasim. sanki evrecek gibi bi havadasin.. ben sana söylim sakin verme cok pisman olacaksin.. kimse geri vermez onun parasini... vermeseydin aklin nerdeydi derler cekilirler bi kenara öyle baka kalirsin.. kredi cekip alsinlar madem eninde sonunda cekilecek o kredi simdi cekilsin..

biz evlendiğimizden beri eşimle borçluyuz.. ama nasıl?? ev alıyoruz kredi borcumuz var, arsa alıyoruz borcumuz var, araba yükseltiyoruz borcumuz var.. dolayısıyla kimse bizden beş kuruş isteyemiyor.. biz ailelerimize kendi kesemizce yardım ediyoruz ne kadar istersek..
bizde öyle sürekli borclarimiz var diyoruz yakadan dusulmuyor cunku :)

Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba
ozaman ne ne altinlari kayinpedere nede ese verme.. tedavim icin kullanacagim de bitsin gitsin

Sanki yıllarca onlar seni okuttu terbiyesizler ,yüz versen maaş kartınıda isterler , okonomik gücünü çok iyi kullan herşeyi bu para belirliyor
çok mantıklı mesela bende maaşımın yarısını gram altın hesabına yatıracağım.çünkü kaynanam ve kayınpeder maaşımın peşinde

esiniz burda hayir demesi gerekiyor ve olsun ver ne olacak diyor ilginc :)) ve sizin olan bisey icin nasil hayir diyemiyorsunuz.. bendende sürekli isteniliyor yillardir evlendigimden beri :)) ama ben hayir diyorum geciyorum esimde zaten müsade etmez vermeme öyle bisey olamaz diyor.. biraz bence esin agzini acsin ama acmaz gibi oda vermeye niyetli.. soncta sen hayir dedikten sonra sen bilirsin ben söylerim diyebilirdi
verilen altın nasıl ıstenılır ya ne rezılık bu

Ne kadar rezil aileler var erkeğim diye birde ortalıkta geziyorlar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tamamda aynı şey sorulurmu durmadan bu ne yuzsuzluk eşın bırsey demıyormu aılesıne
diyor demez olurmu onlar esimin diyor.. ama anlamayan anlamaz özellikle kaynim :)) esimde muhatap olma diyor anlamiyorlar :D

versende vermesende kimseye yaranamazsın zaten o sebeple verme ..birde işin psikolojik tarafı var zamanla alamayacagın altınlarını eltinin gözünün önünde takması kadar moral bozan birşey olamaz ...

Ay sakin verme altinlarini az ya da cok ne fark eder bir amacin varmis bak. Ben 8 yillik evliyim evledigim gun bizde taki parasini erkek tarafi alir denip nakit parayi aldilar o zamanin parasiyla iyi bir meblagi da daha sonra odicez deyip altinlari aldilar. Bir de elime kac gr tuttugunu yazan bir kart tutusturdular elim bollasinca odicem dedi kv ama noldu. Ben daha esim o karti ilk verdiginde ölü geri gelirse bu altinlarda gelir deyip atmistim o zaman cok bozulmustu ama simdi hakliymissin keske o zaman ver demeseydim diyor olan benim o altinlarla yapmak istedigim hayallere oldu. Bu gune kadar gelininin altinini alipta odeyenine ben rastlamadim varsa da istisnalar kaideyi bozmaz

SAKINNN....SAKINNNN....SAKIN VERMEYIN. ASLA ALAMAZSINIZ BOYLE YUZSUZ BIR KAYINPEDERDEN. KUSURA BAKMAYIN AMA EVET YUZSUZ... sizden alip diger geline takmak ne demek. ne terbiyesiz ne guvenilmez bir adammis. insan dilenir yine istemez bunu. sakin vermeyin altinlari da takmayin oyle demek ki herkesin gozu var o bilezik yada neyse o takilarda. en guvendiginiz kim? anneniz mi ? verin o taksin yada gizlesin kimse bilmesin ama. o sizin tek guvenceniz sakin vermeyin ama sakin. ben canimi veririm bileziklerimi vermem cunku bisey olsa tutunacak baska seyim isteyecek kimsem yok. asla vermeyin...

Back
X