- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi environmentaleng
-
benim hayatım mı almanyada doguma buyume mühendısım cok merak ettıysen. sızın gıbı gerı bır bayan daha burda görmedım. kıza verılmezmıs erkege verılırmış. beynını gelıştır
buyur et sana yakışanda budur sevıyen ortada
Karısık bızim ış.altını esim aldı kp deılnıye ıstedı kayınpederın ki ben bu ınsanları anlamıyorum hem takıyorlar utanmadan gerı ıstıyorlar
Ben olsam kayinvalideminde uzerine alsa yine vermem gorumcem hic bisey vermeden ev sahibi olacak benim altinlarim gidecek yine haksizlikkardeşe yenı ev alınınca o tapu kardesının uzerıne olursa verme altınları ama kv uzerıne olursa ozmn skntı yok zaten kv olnce 2 evde 2 kardes arasnda bölusulcek soncta
o zaman onun evınde oturmucak kardesınınde hakkı var ıstemesı gayet dogal.kadın o evı satsn yda kıraya verıp bölussun.sen kırada oturma rht dur ama kardesı kırada otursun yda ona yardm olmasn olmaz böyle haksızlık.erkege verılıyor kadına da verılır.yok erkege vrılcek tbı kız kardese wrılmesede olur dusuncsı.hukuk onunde eşıtız annem mesela abıme verıyorsa bana wrmıyorsa bende kızarm neden bana wrmıyorsn gelın rahat edıcek ben sıkıntı cekıcem yokya.o yuzden dedm onun evınde oturoyrsn wr altınları ne olcak kız kardesının uzerıne yapmadkdan sonra ne olblrkı soncta kadın olunce o evler kardes arasında bölusulcekBen olsam kayinvalideminde uzerine alsa yine vermem gorumcem hic bisey vermeden ev sahibi olacak benim altinlarim gidecek yine haksizlik
Canim dediginde haklisin ama bir arkadasimdan biliyorum oda verdi altinlarini kp evinde oturuyordu ama anlasamadilar kvsiyle evden cikarttilaro zaman onun evınde oturmucak kardesınınde hakkı var ıstemesı gayet dogal.kadın o evı satsn yda kıraya verıp bölussun.sen kırada oturma rht dur ama kardesı kırada otursun yda ona yardm olmasn olmaz böyle haksızlık.erkege verılıyor kadına da verılır.yok erkege vrılcek tbı kız kardese wrılmesede olur dusuncsı.hukuk onunde eşıtız annem mesela abıme verıyorsa bana wrmıyorsa bende kızarm neden bana wrmıyorsn gelın rahat edıcek ben sıkıntı cekıcem yokya.o yuzden dedm onun evınde oturoyrsn wr altınları ne olcak kız kardesının uzerıne yapmadkdan sonra ne olblrkı soncta kadın olunce o evler kardes arasında bölusulcek
vicdanlı bı ınsan yapmaz bunu ama bence oglunun uzerıne yapsın dıgerıde altınları versın kızının uzerıne yapsn en saglıklısı bu yanı.s .))Canim dediginde haklisin ama bir arkadasimdan biliyorum oda verdi altinlarini kp evinde oturuyordu ama anlasamadilar kvsiyle evden cikarttilar(
kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
verme sakinnnn vermee sanane kim me alirsa alsin sen kendini dusun bnimde herseyimi altilar simdi borc oduyoz zehir zikkimmmm olsun insallahhh harammm olsunnnnkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle Allah bogazlarindan gecirmesinnnnn aklimageldikce deli oluyorum vicdansizzz insan kdüşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
Evet bence cok mantikli olur kibar bi dille uygun bi sekilde soylenmis olur hemde hak gecmezoncelikle szin oturdugunuz ama kv'nizin uzerine olan evin zaten ablanin da yasal hissedari oldugunu unutmayin. bu durumda "annecigim evimizin aylik kira raici X lira, bunun her ay yarisini biz gorumceme verelim, hak gecmemis olur" demelisiniz. ki dogrusu da budur. tabii ki sizden size hediye edilen altinlari kimse isteyemez, o ayri bir durum.
Canım tabi ki verme. Kv nin üzerine olan evde senin hic bi söz hakkin yokken gorumcen evi kendi üstüne alacak. Ileride kv bisey olursa gorumcende mirasci olacak hem altinlarin gidecek. Hemde ev senin olmayacakkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
nıye ıstedı kayınpederın ki ben bu ınsanları anlamıyorum hem takıyorlar utanmadan gerı ıstıyorlar
Kv nın eve zaten mırascı gorumce.uste ıkıncu ev alınırsa onun adına.hak gecmiş olur
Ya ıkı evde kv ustune olycak yada herkese kendı adına olucak evler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?