altınlarımı vermeli miyim

benim hayatım mı almanyada doguma buyume mühendısım cok merak ettıysen. sızın gıbı gerı bır bayan daha burda görmedım. kıza verılmezmıs erkege verılırmış. beynını gelıştır

bütün hakaretlerinizi aynen iade ediyorum
Mune polemik yaratmaya çalışıyor lütfen ilgilenir misin.

Canim bence cok sacma kizida annesinin aldigi eve sizin kadar ortak sen altinlarini verirsen ortakligi yine devam edecek evi sizin uzerinize almis olsaydi hakliydi tamam da ben vermeyin derim bu devirde kimseye guven olmaz

Kv nın eve zaten mırascı gorumce.uste ıkıncu ev alınırsa onun adına.hak gecmiş olur
Ya ıkı evde kv ustune olycak yada herkese kendı adına olucak evler

kardeşe yenı ev alınınca o tapu kardesının uzerıne olursa verme altınları ama kv uzerıne olursa ozmn skntı yok zaten kv olnce 2 evde 2 kardes arasnda bölusulcek soncta

kardeşe yenı ev alınınca o tapu kardesının uzerıne olursa verme altınları ama kv uzerıne olursa ozmn skntı yok zaten kv olnce 2 evde 2 kardes arasnda bölusulcek soncta
Ben olsam kayinvalideminde uzerine alsa yine vermem gorumcem hic bisey vermeden ev sahibi olacak benim altinlarim gidecek yine haksizlik

Ben olsam kayinvalideminde uzerine alsa yine vermem gorumcem hic bisey vermeden ev sahibi olacak benim altinlarim gidecek yine haksizlik
o zaman onun evınde oturmucak kardesınınde hakkı var ıstemesı gayet dogal.kadın o evı satsn yda kıraya verıp bölussun.sen kırada oturma rht dur ama kardesı kırada otursun yda ona yardm olmasn olmaz böyle haksızlık.erkege verılıyor kadına da verılır.yok erkege vrılcek tbı kız kardese wrılmesede olur dusuncsı.hukuk onunde eşıtız annem mesela abıme verıyorsa bana wrmıyorsa bende kızarm neden bana wrmıyorsn gelın rahat edıcek ben sıkıntı cekıcem yokya.o yuzden dedm onun evınde oturoyrsn wr altınları ne olcak kız kardesının uzerıne yapmadkdan sonra ne olblrkı soncta kadın olunce o evler kardes arasında bölusulcek

Canim dediginde haklisin ama bir arkadasimdan biliyorum oda verdi altinlarini kp evinde oturuyordu ama anlasamadilar kvsiyle evden cikarttilar (

Canim dediginde haklisin ama bir arkadasimdan biliyorum oda verdi altinlarini kp evinde oturuyordu ama anlasamadilar kvsiyle evden cikarttilar (
vicdanlı bı ınsan yapmaz bunu ama bence oglunun uzerıne yapsın dıgerıde altınları versın kızının uzerıne yapsn en saglıklısı bu yanı.s .))

oncelikle szin oturdugunuz ama kv'nizin uzerine olan evin zaten ablanin da yasal hissedari oldugunu unutmayin. bu durumda "annecigim evimizin aylik kira raici X lira, bunun her ay yarisini biz gorumceme verelim, hak gecmemis olur" demelisiniz. ki dogrusu da budur. tabii ki sizden size hediye edilen altinlari kimse isteyemez, o ayri bir durum.

verme sakinnnn vermee sanane kim me alirsa alsin sen kendini dusun bnimde herseyimi altilar simdi borc oduyoz zehir zikkimmmm olsun insallahhh harammm olsunnnn

Evet bence cok mantikli olur kibar bi dille uygun bi sekilde soylenmis olur hemde hak gecmez

Sakın verme canım altınlarını o altınlar senin güvencen nişanlın söyleyebilir sadece annesine şöyle konuşsun annesiyle tapuyu senin üzerine yapsın öle ver altınları yani sana bir güvence sunsunlar sakın verme bn verdim noldu yine kötü gelin bn oldum boşver...

Canım tabi ki verme. Kv nin üzerine olan evde senin hic bi söz hakkin yokken gorumcen evi kendi üstüne alacak. Ileride kv bisey olursa gorumcende mirasci olacak hem altinlarin gidecek. Hemde ev senin olmayacak

Bazı üyelerin zeka ve vicdanlarına hayran kaldım ...

Adım gibi eminim kendileri aynı durumda olsalar g.tünü yırtacak olan üyeler başka birisi söz konusu olunca rahatlıkla oğlana ev alınır tabi demişler.

Yuh ve çüş diyor azcık Allah' tan korkmanızı tavsiye ediyorum.

Konu sahibi ya görümcenizin hakkını verin yada en iyisi gidin başka bir ev tutun. Görümce kızmakta haklı. Kimsenin sizden altınlarınızı istemeye hakkı yok. O ev medeni hukuka göre tüm kardeşlerin...

Verme sakin.
Evin tapusunu sizin üzerinize yaparsa olabilir belki düşünülebilir ama aa...
Ev tapubpnuz yok Allah gecinden versin tabi de kv kp rahmetli olduğunda eviniz miras mali kalıyor ev kv üzerine olduğu için. Eğer altınları verirseniz ve anladığım kadarıyla evi size yar etmeyecek bir görünce varken hem ev gider hem altinlardan olursunuz benden söylemesi. Altınlar kalsın siz kendi üzerinize ev alın ya da kg evini altınlar karşılığında satın alın.

Kv nın eve zaten mırascı gorumce.uste ıkıncu ev alınırsa onun adına.hak gecmiş olur
Ya ıkı evde kv ustune olycak yada herkese kendı adına olucak evler

İkinci ev kv üstüne alinsa bile görümce ev alınırken altın-para koymazsa bu sefer gelinin(yani oglanin) hakkı geçecek. Aslında gelinin hakkı her türlü geçiyor. Bosanma ve ölüm de hiç hak iddia edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…