altınlarımı vermeli miyim

İyi de onlar zaten sana ev almak zorunda. Kendini hiç kötü hissetme vee sakın altınlarını verme. Kaynanan ona ev almak zorunda değil ama sana almak zorunda

başkasının adına olan şey senin değildir.
o evi size almış hesapta tapu ?
burda bin tabe konu açıldı üstelik kredi çektirip altınlarını alıp hani oeşinatı ailenin verdiği ufacık bişeyde de çıkın evimden denen.

ya tapuyu versin yada altınları peşinat yapın kendiniz ev alın.

Bende atar yapmış gibi olmayayım ama :)
Kv oğluna desin yardım edin diye ama altınları karıştırmasın o zaman altınlar kadının hakkı çünkü güvence bi nevi
Ayrıca görümcenin üstünde bir ev olacak kv ölünce o evin yarısı da onun olacak
Konu sahibine ne kalacak görümcenin evine yardım edecek hem de kala kala elinde yarım bir ev
Ki Gelen Kutusu dedi ki miras kalınca evden eş hak iddia edemiyormuş
Kadının takıları da gitti ev de yok yarın bir gün boşansa ne kalacak elinde:)

kızlar kv nin zaten evi var ve onlar ilçede yasıolaar gelseler de sürekli gelmezler kızı baska sehirde gelirlerse de bikaç gün kalsınlar sorun ne ki bunda

Kesinlikle verme! onlar senin eline gececek tek toplu birikim... Tapuyu senin üzerine yapacak olsalar zaten gorumcene ev almazlar sana alirlar direkt... Ayrica tapuyu benim uzerime yapin altinlarimi veririm dediginde tamam desen bile o ev görümcen icin alinacak yani o oturacak sana ne faydasi olacak?? Boyle birseye onlar yanasmazlar eminim...

Sizin eviniz varmi bilmiyorum ama dugunden sonra ben o parayla araba alicam de tek hayalim bu de vermek istemiyorum altinlarimi onlar benim güvencem de bilmiyorum birseyler bul ama verme...

şimdiden dıyormus ama kalaırım dıye daha yenı evlı olcak kvdeyle ugras dur... asla kabul etmem. kıra öderım huzurum olur . daha sımıden takıya konan aıleye ne denılırkı. herkes kendı yagında kavrulsun huzur dan daha önemlı bırsey yok.

Valla bastan konuşun isterlerse dersin ben altinlarimi veririm ama tapuyu bize verin sonra miras kalınca herkes hak diyo alcaz diyo kv nin evini kp yapmış kendi bizim anneside kızlarına para vermiş zamanında ama tapu babaannenin üstüne olunca kp babaanne ölmüş kızlar evi satcaz hakkımız diye tutturmuşlar canlı örnek çok kendinizi sağlama alın bence vermezlerse sende verme altinlarini

kızlar kv nin zaten evi var ve onlar ilçede yasıolaar gelseler de sürekli gelmezler kızı baska sehirde gelirlerse de bikaç gün kalsınlar sorun ne ki bunda
Evlenince anlarsin sorunu. O birkac gun sana olacak aylar. Neden tapuyu oglu ustune yapmiyor saniyorsun? Evi kabul etme kiraya cik ve evinizi kendiniz alin. Cok ugrasirsin cok.

madem kendı evı var alınan evı nıye nışanlına vermedı yada yarı yarıya tapuyu verseydı alsa kabul etme keyfın bılır olacaklar bellı. evın olmasın ama huzurun olsun

Her halükarda vermem. O ev size alınırken gorumce hiçbir şey vermemiş. Şimdi siz altinlarinizi vereceksiniz ona ev alınırken peki nerede kaldı bunun hediye olmasi. Evi size diye almışlarsa tapu sizin üzerinize olacaktı.

altınların üstüne kredi çekip kendinize ev alın! alınan ev de görümcenin olsun.
hem yeni eviniz olur kendi çabalarınızla aldığınız daha değerli.
hem tapu sizin olur ilerde problem çıkmaz.
hem altındır bişeydir konusu olmaz

İyi de onlar zaten sana ev almak zorunda. Kendini hiç kötü hissetme vee sakın altınlarını verme. Kaynanan ona ev almak zorunda değil ama sana almak zorunda
cok mantıksız kımse kımseye ev almak zorunda degıl ne alaka? benım oglumda bır kızımda bır bu yoruma gülebılıyorum sadece cahıllık

Sen daha nişanlıydın di mi??
Evlenince kayınvaliden nişanlılık dönemindeki gibi olmuyor emin ol
Ki zaten o kadar iyi kayınvaliden olsa senin altınlarına göz dikmezdi düğün olmadan:)
Ayy ilçede hastane yok bir ay sende kalayım, ay oğlum canım sıkıldı sizde kalayım bir ay, ay oğlum ben yaşlıyım sizde kalayım bir ay derse o zaman konu açma buraya:)

Tapuyu oğlunun üzerine yapsa belki iyi niyetinden şüpheye düşmezdik.

Ben boşanırken evlendiğimizde buzdolabını kayınvalidem aldı diye eski eşim buzdolabını alıp gitmişti. Ben 1000 km ev taşıdım, gelip Ankara'da (ki hiç tanımadığım bir şehirdi o zaman) buzdolabı ve ocak aldım, araya 9 gün Kurban Bayramı girdi, servisler izne çıktı, bayram dönüşü İstanbul'da annemde bıraktığım kızlarımı gidip getirmem lazım. Ben tek olsam dışarıdan da yerim ama çocuklara evde yemek pişmesi lazım, buzdolabı zaten lazım.

Bu arada ocağın parası da cebinden çıktı çıktı diye ocağı da almıştı, ben de kızlarıma nasıl yemek pişirip yediririm derdindeydim.

Yalvar yakar ben kızlarımı almaya gitmeden getirip monte ettiler.

Emin olun boşanma durumunda erkekler evladını bile düşünmüyor.
Kadın her zaman kendini garantiye almalı.

Neden zorunda?

Askolsun ne atari :)

Ben o kadar uzun vadeli plan yapmiyorum sahsen. Yani bana guvence muhabbeti garip geliyor. Guvenmeyecek bir durumum varsa niye evleniyorum. Gercekten sinsilik geliyor bu. Bosanirsam diye evlenmek cok utopik degil mi? Takilarini senelerce saklayan var mi ki? Ben takilara hic benim diye bakmadim. Bizim diye baktim. Araba aldik, borsada kullandim kalanini da bildigin yedik tatilde falan.

Babam da bize ev aldi. Tapu kendi adina. Kimse de versin o zaman demedi. Ileride bana kalacak zaten? Ben tek cocugum ama babamin tekrar cocuk yapmayacagi ne malum?

Ki 30 bin cidden 3 senelik kira ya hu. 3 sene kirada otursa havaya verecegi para bu.

Bence verilmeli. Ki verilmesin dedim gorumcenin konusmasindan dolayi... ama dusununce konu sahibinin babasi da 100 binlik araba aliyorsa kizina, ok vermesin.

Yoksa kimse cocuguna bu kadar sey yapmak zorunda gelmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…