- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Yorumunuza atar yapmak degil derdim ama ileride oglunun evine yerlesmesinden dogal ne var... gorumce baska sehirde, kizina niye gitsin bu durumda. Hani kirada olsalar da ikisinden birine gitmesi gerekiyorsa gidecek zaten.
Ve evi zaten o almis olmuyor mu?
Diger tarafa yardim etseler bile edecekleri 30 bin. 30 bine kim nerede ne ev sahibi olmus?
30 bin nedir, hepi topu 3 senede verilen kira...
kızlar kv nin zaten evi var ve onlar ilçede yasıolaar gelseler de sürekli gelmezler kızı baska sehirde gelirlerse de bikaç gün kalsınlar sorun ne ki bundaYorumunuza atar yapmak degil derdim ama ileride oglunun evine yerlesmesinden dogal ne var... gorumce baska sehirde, kizina niye gitsin bu durumda. Hani kirada olsalar da ikisinden birine gitmesi gerekiyorsa gidecek zaten.
Diger tarafa yardim etseler bile edecekleri 30 bin. 30 bine kim nerede ne ev sahibi olmus?
kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
şimdiden dıyormus ama kalaırım dıye daha yenı evlı olcak kvdeyle ugras dur... asla kabul etmem. kıra öderım huzurum olur . daha sımıden takıya konan aıleye ne denılırkı. herkes kendı yagında kavrulsun huzur dan daha önemlı bırsey yok.Yorumunuza atar yapmak degil derdim ama ileride oglunun evine yerlesmesinden dogal ne var... gorumce baska sehirde, kizina niye gitsin bu durumda. Hani kirada olsalar da ikisinden birine gitmesi gerekiyorsa gidecek zaten.
Evlenince anlarsin sorunu. O birkac gun sana olacak aylar. Neden tapuyu oglu ustune yapmiyor saniyorsun? Evi kabul etme kiraya cik ve evinizi kendiniz alin. Cok ugrasirsin cok.kızlar kv nin zaten evi var ve onlar ilçede yasıolaar gelseler de sürekli gelmezler kızı baska sehirde gelirlerse de bikaç gün kalsınlar sorun ne ki bunda
madem kendı evı var alınan evı nıye nışanlına vermedı yada yarı yarıya tapuyu verseydı alsa kabul etme keyfın bılır olacaklar bellı. evın olmasın ama huzurun olsunkızlar kv nin zaten evi var ve onlar ilçede yasıolaar gelseler de sürekli gelmezler kızı baska sehirde gelirlerse de bikaç gün kalsınlar sorun ne ki bunda
altınların üstüne kredi çekip kendinize ev alın! alınan ev de görümcenin olsun.kızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
kızı küstüğü için vermedi özelliklemadem kendı evı var alınan evı nıye nışanlına vermedı yada yarı yarıya tapuyu verseydı alsa kabul etme keyfın bılır olacaklar bellı. evın olmasın ama huzurun olsun
cok mantıksız kımse kımseye ev almak zorunda degıl ne alaka? benım oglumda bır kızımda bır bu yoruma gülebılıyorum sadece cahıllıkİyi de onlar zaten sana ev almak zorunda. Kendini hiç kötü hissetme vee sakın altınlarını verme. Kaynanan ona ev almak zorunda değil ama sana almak zorunda
kızlar kv nin zaten evi var ve onlar ilçede yasıolaar gelseler de sürekli gelmezler kızı baska sehirde gelirlerse de bikaç gün kalsınlar sorun ne ki bunda
yalan ozaman külük gıtsın o evı ona verın de okadar ınanma gercekten. kızı kusuyor ama sen altınlarını verıp küsünce sorun yokkızı küstüğü için vermedi özellikle
Yorumunuza atar yapmak degil derdim ama ileride oglunun evine yerlesmesinden dogal ne var... gorumce baska sehirde, kizina niye gitsin bu durumda. Hani kirada olsalar da ikisinden birine gitmesi gerekiyorsa gidecek zaten.
nişanlıma ettim canım
İyi de onlar zaten sana ev almak zorunda. Kendini hiç kötü hissetme vee sakın altınlarını verme. Kaynanan ona ev almak zorunda değil ama sana almak zorunda
Bende atar yapmış gibi olmayayım ama :)
Kv oğluna desin yardım edin diye ama altınları karıştırmasın o zaman altınlar kadının hakkı çünkü güvence bi nevi
Ayrıca görümcenin üstünde bir ev olacak kv ölünce o evin yarısı da onun olacak
Konu sahibine ne kalacak görümcenin evine yardım edecek hem de kala kala elinde yarım bir ev
Ki Gelen Kutusu dedi ki miras kalınca evden eş hak iddia edemiyormuş
Kadının takıları da gitti ev de yok yarın bir gün boşansa ne kalacak elinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?