altınlarımı vermeli miyim

evi sizin üzerinize yapsın siz de altınları verin. o şekilde makul bence. hani ev peşinatı vermişsiniz gibi düşünün. ama tapu üzerinize değilse vermeyin ben vermem.

tapusunu alsan bile ilerde bsy olsa verdigin altinlari kimse umursamayacak. " biz evimizin tapusunu sana verdik, evi uzerine hibe ettik" diyecekler. altinlari garantiye almadan bsy yapma bence.

sen tek cocuksun ama. daha şımdıden yagarayı koparmıs gorumcesı. takıyı ver ne demek ya...

Gorumce hanim simdiden kiza bilenmis. Yarisi onun sonucta ve gelin hanim mis gibi yasiyor diyecek. Bilenir bilenir durur

tapu olmadan o ev sizin değil
Allah gecinden versin, kv ölse, görümceniz o evden hak isteyecek. bir sürü sorun yaşanacak.
şimdiden düşmanlık yapan görümceden korkulur bence.
ayrıca altınlar sizin malınız (yani eşinizin ya da kv nizin değil, sadece sizin) görümceniz de olsa neden el kızı için harcayasınız ki?
sizin kötü gün paranız olarak kenarda durmalı bence.

Tapu sizde deil ki ablası neyin derdinde yahu . Bizim adetlerde ilk önce oğluna ev alınır , maddi durumları yetmiosa kalkıp laf etmem yani gözümde kalmaz erkek evi geçindirendir. Benim evlenceğim kişininde ailesi oğlunu düşünüp ev alsın.
Tapusunu üzerinize yapsınlar öyle ver takıları eşeğni sağlam kazığa bağla .

Benim annemle babam da ayri :)
Ne kadar pislesilebilecegini bayagi biliyorum. Sende durum tek tarafliymis bizimkilerde iki taraftan da illallah etmistim. ki bosanali 8 sene olacak, hala suruyor bu pislesme.

Gercekten bilmiyorum. Dedim ya bana alinan evin de tapusu babamin adina. Ileride cocuklarima ev alacak olursam diye dusundum ve birinin kullanacagini bilsem digerine haksizlik olmamasi icin kendi adima yaparim.

Tasinmaz mallarda 30 bin ciddi bir rakam gelmiyor.

BENCE DE VERMEMELİSİNİZ.BU KONUYU ŞİMDİDEN HALLETSENİZ ÇOK İYİ OLUR.DÜĞÜNDEN SONRA ÇOK DAHA ZOR OLACAKTIR.BENDEN SÖYLEMESİ..

hiçbişey sadece küsmemesini hem bana düşman oldu aradı ben snein ne mal oldugunu biliyoerum falan bisürü hakeret etti hem de küstü ailesine vicdan yaptırıo şimdi de annesiyle iyi olup ev aldırma derdinde
böyle terbiyesize bir bardak su vermem.
sakın taviz verme. kızları kötü de olsa hep iyi olur, sen kötü gelin olursun.
o yüzden şimdiden kötü ol ki evlendikten sonra verdiğin karardan pişman olma.
şimdi dürüst ve açık her şeyi söyle ki nişanlın ve ailesine ona göre tavır alırsın. sonra geç kalırsın.

Gorumceye alınan ev gorumce üzerine yapılacak.. Sana tek olasılığı soyluyorum;
Kayın valide vefat etti diyelim.
Gorumcenin ev gorumcede kalır, sizin evin yarısı da gorumcenin olur. Zaten altınlarını da gorumceye hediye vermiştiniz ev alması için..
Saf olmayın, bu olasılıkları Eş adayinizla konuşun. Allah gosternesin ama eğer esinize bisey olursa hiç bir hak iddia edemezsiniz. Altınlarınız uçtuğu ile kalır..

yanlış.
asıl şimdiden tavrını koy ki evlenince daha çok baskı olacak. nişanlın daha baskı kuracak annesinden dolayı.
şimdiden sınırlarını bilsin nişanlın ve kv.

Canım görümcesi ortalığı karıştırmasa evde ev diye bende yardım etsinler kardeş sonuçta derim de
Ama yardımdan da kasıt hemen düğün takısı olunca, karşı taraf iyi niyetli gelmiyor
Konu sahibi ile eşinin hiç bir kazancı yok bu durumdan,
Konu sahibinin yazdığı yorumlardan nişanlısının ailesine karşı pasif kaldığını düşünüyorum.
Kurduğu aileyi düşünmeyen anneci erkek tipini... borcumuz var diyip eşinin temel ihtiyaçlarını bile karşılamayan ama kız kardeşinin annesinin lüksüne parayı basan erkek tipini
Burada çok okuyoruz o yüzden ileride sorun yaşarlarsa konu sahibi darda kalmasın diye diyorum altınları verme diye:)
Bende çocuğum olana kadar boşanırsam alsın ne varsa altın maltın zaten hayallerim yıkılmış derdim
Ama çocuk olunca hem maddi hem manevi her şeyi düşünüyorsun hayat bu deyip:)

Takiyi isteyen yok ki henuz.
Konu sahibinin cikarimi bu.

Ben mi yanlis okudum konuyu?
ıstıyırlar ya takılarını ver dedıler konu sahıbıne daha nısanlı takılarla gorumceye ev alıncak o evde gorumcenın uzerıne olacak. ama konu sahını kvdenın uzerıne olan evde oturcak. yanı ıllerde gorumce hem o evden hakkını alacak olanda konu sahıbının takısına olcak. daha dugunde 7 ay var ve sımdıden takı ıstelınıyor...

Sacmaliga bak ya aile kendine ev aliyor , nisanlin ve sana alsa gorumce surat yapsa bir nebze anlarim... 10 yillik evliler kocasinin eli neresindeymis? Calismiyormuymus? Kocasi Calissinda alsin asalak gibi annesinden mi bekliyor birseyler yapsinlarda mal sahibi olalim diye...

Kimse senin altinlarinin mevzusunu yapmamis bence sende oyle birseyi dile getirme nisanlina bile söyleme acaba altinlari istermi falan diye sonra karpuz kabugu misali olmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…