- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi environmentaleng
-
nişanlım suan biz yardım falan etmeyiz etceksen sen et dedi annesine ama suan ablasına cok kızgın sonrasında ne der bilmioyorumNisanlin ne düşünüyor bu konuda
sen tek cocuksun ama. daha şımdıden yagarayı koparmıs gorumcesı. takıyı ver ne demek ya...Neden zorunda?
Askolsun ne atari :)
Ben o kadar uzun vadeli plan yapmiyorum sahsen. Yani bana guvence muhabbeti garip geliyor. Guvenmeyecek bir durumum varsa niye evleniyorum. Gercekten sinsilik geliyor bu. Bosanirsam diye evlenmek cok utopik degil mi? Takilarini senelerce saklayan var mi ki? Ben takilara hic benim diye bakmadim. Bizim diye baktim. Araba aldik, borsada kullandim kalanini da bildigin yedik tatilde falan.
Babam da bize ev aldi. Tapu kendi adina. Kimse de versin o zaman demedi. Ileride bana kalacak zaten? Ben tek cocugum ama babamin tekrar cocuk yapmayacagi ne malum?
Ki 30 bin cidden 3 senelik kira ya hu. 3 sene kirada otursa havaya verecegi para bu.
Bence verilmeli. Ki verilmesin dedim gorumcenin konusmasindan dolayi... ama dusununce konu sahibinin babasi da 100 binlik araba aliyorsa kizina, ok vermesin.
Yoksa kimse cocuguna bu kadar sey yapmak zorunda gelmiyor bana.
Gorumce hanim simdiden kiza bilenmis. Yarisi onun sonucta ve gelin hanim mis gibi yasiyor diyecek. Bilenir bilenir dururİyi de evin değeri 180 bin tl imiş.
Takılacak altınlar da yaklaşık 30 bin tahmini.
150 bin kredi çekip ödemektense bu evin yarısı nişanlısınınmış gibi davransa 90bine kredi ödemekten kurtulacak.
Ortada ev varken neden sadece görümceye veriliyor.
Yarısı görümcenin, yarısı nişanlının olsa daha az sıkışırlar.
tapu olmadan o ev sizin değilkızlar nişanlım 2 kardes kız kardeşi 10 yıllık evli bizim düğün temmuzda.. kv ev aldı ama kendi üstüne ve bizim orda kalmamıza izin verdi.. ama görümcem ona ev almadıkları için ailesiyle düşman oldu. şimdi kv vicdan yaptı.. bize ablanıza da yardım edip ev almalıyız dedi.. ve anladıgım kadarıyla düğünden sonra bana takılan altınların hepsini onlara ev almak için isticek.. sizce nasıl bir tepki göstermeliyim.. nişanlım da vermek isterse altınları düğünden sonra ablasına ne demeliyim..
Tapuyu oğlunun üzerine yapsa belki iyi niyetinden şüpheye düşmezdik.
Ben boşanırken evlendiğimizde buzdolabını kayınvalidem aldı diye eski eşim buzdolabını alıp gitmişti. Ben 1000 km ev taşıdım, gelip Ankara'da (ki hiç tanımadığım bir şehirdi o zaman) buzdolabı ve ocak aldım, araya 9 gün Kurban Bayramı girdi, servisler izne çıktı, bayram dönüşü İstanbul'da annemde bıraktığım kızlarımı gidip getirmem lazım. Ben tek olsam dışarıdan da yerim ama çocuklara evde yemek pişmesi lazım, buzdolabı zaten lazım.
Bu arada ocağın parası da cebinden çıktı çıktı diye ocağı da almıştı, ben de kızlarıma nasıl yemek pişirip yediririm derdindeydim.
Yalvar yakar ben kızlarımı almaya gitmeden getirip monte ettiler.
Emin olun boşanma durumunda erkekler evladını bile düşünmüyor.
Kadın her zaman kendini garantiye almalı.
böyle terbiyesize bir bardak su vermem.hiçbişey sadece küsmemesini hem bana düşman oldu aradı ben snein ne mal oldugunu biliyoerum falan bisürü hakeret etti hem de küstü ailesine vicdan yaptırıo şimdi de annesiyle iyi olup ev aldırma derdinde
sen tek cocuksun ama. daha şımdıden yagarayı koparmıs gorumcesı. takıyı ver ne demek ya...
ev 180000 bize de 30 takılır sanırım
yanlış.canım bilio nişanlım o da aradı onu kızdı ve konusmuo onla.. doldurusa geldiğini düşünüo ablasının.. sık sık gitme olayı bizde de var kv istio ki sürekli onda kalalım evlendikten sonra.. ama şimdiden bişey demiyorum sonrasında kalma konusunda tepkimi koycam
Neden zorunda?
Askolsun ne atari :)
Ben o kadar uzun vadeli plan yapmiyorum sahsen. Yani bana guvence muhabbeti garip geliyor. Guvenmeyecek bir durumum varsa niye evleniyorum. Gercekten sinsilik geliyor bu. Bosanirsam diye evlenmek cok utopik degil mi? Takilarini senelerce saklayan var mi ki? Ben takilara hic benim diye bakmadim. Bizim diye baktim. Araba aldik, borsada kullandim kalanini da bildigin yedik tatilde falan.
Babam da bize ev aldi. Tapu kendi adina. Kimse de versin o zaman demedi. Ileride bana kalacak zaten? Ben tek cocugum ama babamin tekrar cocuk yapmayacagi ne malum?
Ki 30 bin cidden 3 senelik kira ya hu. 3 sene kirada otursa havaya verecegi para bu.
Bence verilmeli. Ki verilmesin dedim gorumcenin konusmasindan dolayi... ama dusununce konu sahibinin babasi da 100 binlik araba aliyorsa kizina, ok vermesin.
Yoksa kimse cocuguna bu kadar sey yapmak zorunda gelmiyor bana.
ıstıyırlar ya takılarını ver dedıler konu sahıbıne daha nısanlı takılarla gorumceye ev alıncak o evde gorumcenın uzerıne olacak. ama konu sahını kvdenın uzerıne olan evde oturcak. yanı ıllerde gorumce hem o evden hakkını alacak olanda konu sahıbının takısına olcak. daha dugunde 7 ay var ve sımdıden takı ıstelınıyor...Takiyi isteyen yok ki henuz.
Konu sahibinin cikarimi bu.
Ben mi yanlis okudum konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?