ama benim canım çok yandı

Noktalama işaretleri kullanmadığınızdan pek bir şey anlamadım ama siz bu adamdan uzak durun bence. Canınız şu an yanıyor olabilir ama siz bu adamla devam ederseniz daha çok canınız yanar.

Yaş kaç
Arkadasım bu sevmek degil takıntıdır
Aldattgını bile bile hakaret küfür eziyet ne varsa çekiyorsunuz Anlamyrum
Piyasa da erkek mi yok ta vazgecilmez bu adam
Kendini düşün ve silkelen kendine gel neyapyrum ben diye
Sonra basını taşlara vurursun zamanlarımı bu s..z için harcamışım diye

Acı çekmek istysan kal amele gibi yapış

belki yuh diyeceksiniz ama yaptıkları aklımada gelse konuşmak daha iyi hissettiriyo yemin ederim değildim böyle ben güçlü akıllı biriydim
O adamda seni çeken bir sey var orasi kesin. Seni çeken şeyi bul önce. Sonra bak bakalim bu ozellik onda cidden mevcut mu? Bir arkadaş yazmış belki hayale asiksin diye. Cok mantıklı geldi bana. Inan o adamdan fazlasini yasatacak birileri var. Adam farkinda misin gel git yapıyor yani senin merakını canli tutuyor ama elinde olmadigini da hissettiriyor. Şöyle dusun, neden reklamlari izler insanlar çünkü filmin devamini merak ederler. Belki de filmin sonunda hicbir nane yok. Yazdıklarımı bir düşün olur mu? Adam işin kuralını iyi biliyor sadece. Belki de tek artisi bu.

yaşım 21 yemin ederim onda ne var bilmiyorum bazen çok nefret ediyorum diyorum ki kendime yaşın kaç daha o 5 aylık sürede bile neler çıktı karşıma ama olmuyo belki azıcık izin verse topluycam kendimi ama izinde vermiyo buna

yapışmış lafını kabul etmiyorum dışkı mıyım ben sümük müyüm yapışayım ? size beni yargılayın demedim yahut böyle onur kırıcı bi yorum hakkını da vermedim
Açık söyleyeyim her iki kötü kelimeyi de aklımdan geçirmedim.
Nasıl istersen o şekilde algılamakta özgürsün elbet.
Amacım yargılamak değil gözüne soka soka gerçekleri vurgulamak.
Ama belli ki sen zaten şikayetçi değilsin bu iğrenç durumdan.

Bazı şeyler yaşamadan öğrenilmez.Bu kadar şeye rağmen arkanı dönemediysen bu senin için yaşayıp görmen gereken bi yanlış demekki. Evlenmek gibi bir durum yoksa ortada, boşveeer.Öldürmeyen acı güçlendirir. üzülüceğin ağlicağın belli.O ayrı konu. Ağlaya zırlaya üzüle üzüle öğrenirsin sende kimseye herşeye rağmen ''evet'' denmemesi gerektiğini.Bu platformda benden daha çok ''kendine saygın olsun'' diyen birini bulabiliceğini sanmıyorum. Ama bende bu cümleyi önce öğrendim sonra söyledim.Herkesin hayatında bi kişi vardır teslim olduğu. O yüzden çok kendine dert etme.Zamana bırak.Kırılmaktan korkma. Kırıldıkça güçleniceksin. Sonra bu ilişki bittiğinde başka bigün birine aşık olduğun zaman bile hatalar yapan biri olmicaksın.Yani anlicağın o kadarda kötü bişey değil yaptığın.Öğrenmenin bi şekli işte buda.Ben hep seniin gibi çektiğim bir ilişkimde derdimki acaba bunun ne hayrı var bu ciğer komple gitti çünkü diye, sonra bigün gerçekten bittiğimiz zaman kendime geldikçe güçlü olmayı öğrendiğim için anladımki hayrı buymuş.Buda böyle olsun beeee, boşveeerrr :)))

bu ne böyle feryat figan halii
sen bu adamın ne öküz olduğunu evlendikten sonra idrak edeceksin gibii
şuan bu modda anlayacak gibi görünmüyorsun

Benimde bi kuzenim var, boyle mal biriyle cikiyodu. Adam iki gun konusuyodu, iki ay ses seda yok. Ama geri.dondugunde bizim kiz hep yuz verdi. Nelerini yakaladik, bilgisayarinda kizlarla cektigi fotoraflar, sarmas dolas, bi suru yalanlar, eski sevgilisiyle opusurken foto cekmis onuda anahtarlik yapmis, odasinda duruyodu hala. Adamin sevmedigi bes belli, seven adam haber alamadan durabilirmi, ama gelde bizimkine anlat. Noldu biliyomusun, gecen bi mesaj atti kuzenime, ben seni hic sevmedim, annemgil sevinsin diyeydi butun bunlar, bil istedim. Bunu yazdi kuzenime, oda yine agladi ama en azindan artik neyin ne oldugunu anladi, oglan yazdiklarini goruyo cevap bile vermiyodu.
Seninkide bundan iyi diye dusunme, ikiside ayni iste, bi gun anlicaksin sende, ama insallah evlenmeden, hatta soz falan olmadan anlarsin. Cunku evlenincede bu degisikmicek, seni hic bi sekilde tinlamicak bu adam. Hayatina yeni biri giricek ve sevilmeyi goruceksin o zaman insallah

Evet canin yanmis duygularini cok icten yazmissin. Hissetirdin bana. Amaa lütfen yakma kendini hic kimse vazgecilmez degildir. Kac kere aldatmis küfür etmis. Seven adam sevdigine s.....git dermi?
Simdide sen ona s....cek. arada bir seni yoklayip bu yedekte kalsin düsüncesi var kesin. Bosverrrr 1-2gün aglarsin sonra hatirladikca nekadar aptalmisim diye gülersin kendine.

Gerçekten üzüldüm yazdıklarını okuyunca,adam resmen ego tatmini yapıyor seninle. adam olsa sevmediği kadına yazıp durmaz,onu bu hallere sokmaz zaten.sadece onun elinde misin değil misin diye kontrol ediyor,senin eskisi gibi olduğunu görünce de hop yine öküzlük yine cevap yazmamalar.
Bence bundan sonra kendine bir söz ver ve şu an siz konuşurken de olsa onu her yerden engelle hayatından TAMAMEN çıkar.1 yıl sabret acısıyla tatlısıyla geçsin,hayatına yeni birileri girince zaten arkana bile bakmayacaksın.

@Ayata adlı üye de çok güzel yazmış,adam işin kuralını biliyor sadece ve sadece bu. gerisi boş belli.Kendine bir iyilik yap ve şu saniye çıkar hayatından.

Canim cok tesekkur ederim. Böyle insanlar çok fazla maalesef.

Canim cok tesekkur ederim. Böyle insanlar çok fazla maalesef.
Aynen öyle hepimizin başına geldi,insanın iradesi ile alakalı ben de zor kurtuldum hatta henüz kurtulabilmiş değilim.her yerden engelledim ettim ama isterse bir şekilde ulaşır her an tetikteyim,yok sayacağım şöyle yapacağım diye diye duruyorum.nefret ediyorum inanın böyle insanlardan.geldiklerinde ne adam gibi gelirler ne de adam gibi giderler.melake gibi davranıp biz yufka yüreklileri kandırıyorlar işte,her şey taktik...

Sen bilincindesin bak ne güzel. Yok saymak en iyisi derim. Bunlardan adam olmaz. Sonra ego tavan tabiii bir çoğunda. Sen iyi yapıyorsun bence. ;-)

O izin vermiyor değil, asıl siz kendinize izin vermiyorsunuz toparlanmak için.Size ulaşmasını engellerseniz böyle bir sorun kalmaz. Sizinki takıntı gibi geldi bana. Adamı boş yere gözünüzde büyütüp farklı bir yere koymuşsunuz ama o sandığınız kişi değil..

Sen bilincindesin bak ne güzel. Yok saymak en iyisi derim. Bunlardan adam olmaz. Sonra ego tavan tabiii bir çoğunda. Sen iyi yapıyorsun bence. ;-)
ahh ah ben anlayana kadar 2 yılım gitti :) ama benimkisi böyle biri değil,yani birçok açıdan düzgün asla hakaret falan etmez saygılıdır falan falan ama aynı bu şekilde ego tatmini yapıyor. yani konu sahibinin bırakması daha kolay benimki de keşke böyle olsaydı o lafları bana etseydi de dakkasında soğusaydım.

Şu genç kızların sevilmediklerini bile bile erkeğe neden yapıştıklarını hiç çözemiyorum...

Bunun için bir çok neden yazabiliriz.
Ailesindeki tüm rol model kadinlar" erkektir yapar, beni dönüyor ama ben de onu çok kızdırdım, hakaret ediyor beni kısıtlıyor ama kıskandığı için eee seven adam da kıskanır zaten vs. vs. vs. diyen özellikler taşıyordur.

Ailesinde ve etrafında gördüğü eş, sevgili modelleri de böyledir ve buna tahammül eden kadinlar vardir.

Babasi ve abisinden sevgi görmemiştir.

Bir insanın önce sevmesi gerektiği kişinin kendisi olduğu ve yalniz kalinca kendine yetebilmek öğretilmemiştir.

Ve daha yazsam roman olacak bir çok neden.

Konu sahibi kendi degerinizin farkina varınız. Size bunlari yapan kisi her defasinda dozajini arttirarak tekrar tekrar yapacaktir siz izin verdiğiniz sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…