- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi kardelennnmvss
-
O adamda seni çeken bir sey var orasi kesin. Seni çeken şeyi bul önce. Sonra bak bakalim bu ozellik onda cidden mevcut mu? Bir arkadaş yazmış belki hayale asiksin diye. Cok mantıklı geldi bana. Inan o adamdan fazlasini yasatacak birileri var. Adam farkinda misin gel git yapıyor yani senin merakını canli tutuyor ama elinde olmadigini da hissettiriyor. Şöyle dusun, neden reklamlari izler insanlar çünkü filmin devamini merak ederler. Belki de filmin sonunda hicbir nane yok. Yazdıklarımı bir düşün olur mu? Adam işin kuralını iyi biliyor sadece. Belki de tek artisi bu.belki yuh diyeceksiniz ama yaptıkları aklımada gelse konuşmak daha iyi hissettiriyo yemin ederim değildim böyle ben güçlü akıllı biriydim
yaşım 21 yemin ederim onda ne var bilmiyorum bazen çok nefret ediyorum diyorum ki kendime yaşın kaç daha o 5 aylık sürede bile neler çıktı karşıma ama olmuyo belki azıcık izin verse topluycam kendimi ama izinde vermiyo bunaYaş kaç
Arkadasım bu sevmek degil takıntıdır
Aldattgını bile bile hakaret küfür eziyet ne varsa çekiyorsunuz Anlamyrum
Piyasa da erkek mi yok ta vazgecilmez bu adam
Kendini düşün ve silkelen kendine gel neyapyrum ben diye
Sonra basını taşlara vurursun zamanlarımı bu s..z için harcamışım diye
Acı çekmek istysan kal amele gibi yapış
Açık söyleyeyim her iki kötü kelimeyi de aklımdan geçirmedim.yapışmış lafını kabul etmiyorum dışkı mıyım ben sümük müyüm yapışayım ? size beni yargılayın demedim yahut böyle onur kırıcı bi yorum hakkını da vermedim
bu ne böyle feryat figan haliidaha önce hiç bi erkek için ciddi manada üzülmeyen bi kızdım ben hayatıma birden girdi pat diye aşık oldum ama ne aşk hiç olmadığım kadar sadıktım hani bazen yoldan yakışıklı biri geçer kızlar gösterir ya ona bile bakmayacak kadar hatta kendi prensiplerimden vazgeçecek kadar aşık olmuştum şifre vermeyen özel hayatım var diyen ben kendi hayatımı onun hayatı yapmıştım aldattığını bile yakaladım yine afettim ağladı ben ilk defa 1.93lük dağ gibi herifi çocuk gibi ağlarken gördüm kıyamadım öptüm kirpiklerinden afettim bi gün hiç huyum değildir instagramına bakmak aklıma geldi böyle açık saçık kızları beğenmiş sinirim attı yazdım buna sinirden bütün kızları sildim sonra bi baktım beni her yerden engellemiş telefon dahil 5 ay oldu biteli o süre içinde hep gidip geldi 1 gün yazdı ertesi gün mesaja cevap bile vermedi özledim deyip ertesi gün kayboldu son kavgamızda hayatında biri mi var dedim s... git sanane yeter artık dangalak karı o bu beni sevenin annesini bilmem ne çok sinirlidir o zaten bilirim ben sana güvendim dedim kendin kaşındın dedi 5 aydır çektiğimi bi allah bi ben biliyorum annemi aradığımda ağlamaktan konuşamayıp annem anlmasın diye susup kendime gelince anne şebeke gitti heralde diye yalan söylediğimi bilirim 5 ay içinde 5. gelişi yine geldi dün ama diğer gelişleri gibi değil bu sefer değişmiş gibi ve salak ben yine konuşmaya başladım sevgili değiliz ama konuşuyoruz hallediyoruz sorunları ben napayım şimdi buna ne deyim hiç ağlamayı sevmeyen ben odanın ortasına yığılıp kızlar allah rızası için bırakın ağlayım diye ağladığımı bilirim ben napaayım şimdi salak aklıma
Canim cok tesekkur ederim. Böyle insanlar çok fazla maalesef.Gerçekten üzüldüm yazdıklarını okuyunca,adam resmen ego tatmini yapıyor seninle. adam olsa sevmediği kadına yazıp durmaz,onu bu hallere sokmaz zaten.sadece onun elinde misin değil misin diye kontrol ediyor,senin eskisi gibi olduğunu görünce de hop yine öküzlük yine cevap yazmamalar.
Bence bundan sonra kendine bir söz ver ve şu an siz konuşurken de olsa onu her yerden engelle hayatından TAMAMEN çıkar.1 yıl sabret acısıyla tatlısıyla geçsin,hayatına yeni birileri girince zaten arkana bile bakmayacaksın.
@Ayata adlı üye de çok güzel yazmış,adam işin kuralını biliyor sadece ve sadece bu. gerisi boş belli.Kendine bir iyilik yap ve şu saniye çıkar hayatından.
Aynen öyle hepimizin başına geldi,insanın iradesi ile alakalıCanim cok tesekkur ederim. Böyle insanlar çok fazla maalesef.
Sen bilincindesin bak ne güzel. Yok saymak en iyisi derim. Bunlardan adam olmaz. Sonra ego tavan tabiii bir çoğunda. Sen iyi yapıyorsun bence. ;-)Aynen öyle hepimizin başına geldi,insanın iradesi ile alakalıben de zor kurtuldum hatta henüz kurtulabilmiş değilim.her yerden engelledim ettim ama isterse bir şekilde ulaşır her an tetikteyim,yok sayacağım şöyle yapacağım diye diye duruyorum.nefret ediyorum inanın böyle insanlardan.geldiklerinde ne adam gibi gelirler ne de adam gibi giderler.melake gibi davranıp biz yufka yüreklileri kandırıyorlar işte,her şey taktik...
O izin vermiyor değil, asıl siz kendinize izin vermiyorsunuz toparlanmak için.Size ulaşmasını engellerseniz böyle bir sorun kalmaz. Sizinki takıntı gibi geldi bana. Adamı boş yere gözünüzde büyütüp farklı bir yere koymuşsunuz ama o sandığınız kişi değil..yaşım 21 yemin ederim onda ne var bilmiyorum bazen çok nefret ediyorum diyorum ki kendime yaşın kaç daha o 5 aylık sürede bile neler çıktı karşıma ama olmuyo belki azıcık izin verse topluycam kendimi ama izinde vermiyo buna
ahh ah ben anlayana kadar 2 yılım gitti :) ama benimkisi böyle biri değil,yani birçok açıdan düzgün asla hakaret falan etmez saygılıdır falan falan ama aynı bu şekilde ego tatmini yapıyor. yani konu sahibinin bırakması daha kolay benimki de keşke böyle olsaydı o lafları bana etseydi de dakkasında soğusaydım.Sen bilincindesin bak ne güzel. Yok saymak en iyisi derim. Bunlardan adam olmaz. Sonra ego tavan tabiii bir çoğunda. Sen iyi yapıyorsun bence. ;-)
Şu genç kızların sevilmediklerini bile bile erkeğe neden yapıştıklarını hiç çözemiyorum...
ay içim o kadar doldu ki pata küte yazdım kusura bakma bi de öğretmen olcam ben ha :/Keske bazen virgul, arada da nokta kullansaymissin. Kanser oldum la okucem derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?