- Konu Sahibi kardelennnmvss
-
aksine el bebek gül bebek büyüdüm babam sabah kahvaltı hazırlayıp kendi uyandırırdı çoğu kez annem ,abim , ablam tam bi ilgi yumağında büyüdüm , annem babam öyle ara sıra tartışsalarda birinin yaşı 53 diğeri 44 hala el ele gezerler aşıktırlar birbirlerine .ben hayatımda böyle hiç olmadım , okul için aileden uzakta yaşıyor olmama bağlıyorum biraz . bazen diyorum ki aynı işte boşver hani bırak ama sonra düşünüyorum ya değişirse ? çünkü hep kötü günler yaşamadık beni çok mutlu ettiği zamanlar oldu diyorum belki bi anlık bocalama anıdır düzelmiştir .bilmiyorum yaşayarak görücem sanırımBunun için bir çok neden yazabiliriz.
Ailesindeki tüm rol model kadinlar" erkektir yapar, beni dönüyor ama ben de onu çok kızdırdım, hakaret ediyor beni kısıtlıyor ama kıskandığı için eee seven adam da kıskanır zaten vs. vs. vs. diyen özellikler taşıyordur.
Ailesinde ve etrafında gördüğü eş, sevgili modelleri de böyledir ve buna tahammül eden kadinlar vardir.
Babasi ve abisinden sevgi görmemiştir.
Bir insanın önce sevmesi gerektiği kişinin kendisi olduğu ve yalniz kalinca kendine yetebilmek öğretilmemiştir.
Ve daha yazsam roman olacak bir çok neden.
Konu sahibi kendi degerinizin farkina varınız. Size bunlari yapan kisi her defasinda dozajini arttirarak tekrar tekrar yapacaktir siz izin verdiğiniz sürece.
Okul oncesi mi Pdr mi?ay içim o kadar doldu ki pata küte yazdım kusura bakma bi de öğretmen olcam ben ha :/
ne yaparsın sen bilirsin. ama yapacağın şey gene sana paragraftaki gibi hissettirmesinben napaayım şimdi salak aklıma
heralde bu kafayla küçük çocuklara çokta iyi gelmem , neyse ki sosyal bilgiler öğretmenliğindeyimOkul oncesi mi Pdr mi?
bi daha yazarsa cevap atmıcam nolcak bakalımBence yaşayarak göreceğim falan deme artıkhep şunu savunurum bir insana ikiden fazla şans vermeyeceksin. artık hayatımda da uygulamaya koydum.hatta bak yakın bir arkadaşıma da yazabilir düşüncesi ile az önce konuştum ona da engellettirdim en kötü evime gelir artık orada da kapı surat. şu an sana saygı duymuyor biliyor musun? o yüzden öyle davranıyor.insan önce kendine saygı duyacak ki başkaları da duysun,madem buraya yazdın bizi dinle.pişman olmazsın
Seni seven sana değer veren bir adam bukadar incitmez adamın her aklına geldiğinde sana dönmesine izin verme Afedersin ama adam seni cepte biliyor aklına geldikçe sana dönüyoryahu yapışmıyorum yapışmak ne kadar kötü bi kelimedir kendi geliyo tam unuttum derken basıyo sevmiyoda diyemem ama çok garip bilmiyorum anlayamıyorum
ne bileyim diğer gelişlerinde ilk yarım saatte kavgamızı yapıyoduk birbirimize sayıp sövüp bitiriyoduk artık tartışmaya mecali mi yok nedir yahut benim ne ben açıyorum başka konular ne o sevgili gibi değiliz havadan sudan ordan burdan hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz ve önceden bi gün iyi bi gün kötü olan adam şimdi her gece uyumadan önce arıyo sabahları yazıyo ne biliyim önceki gelişlerinden farklı onunla mutlu olduğum zamanlardaki gibi sankiK kardelennnmvss anlat hele nasil bi degisiklik vardi bu gelisinde.
Farki neymis diger 4 gelisinden?
Ne kadar çok ona yakın olursan o kadar üzülürsün tavsiyem uzak durman.Ben yaptım o hatayı ve gerçekten hataydı.Geri dönmeleri seni sevdiğinden değil canının sıkılması ya da egosundan.Ben kabul ettim bunu eskiden bunu kabul etmek zor gelirdi ama malesef böyle.Neden bir şerefsiz için hayatımı mafedeyim ki?daha önce hiç bi erkek için ciddi manada üzülmeyen bi kızdım ben hayatıma birden girdi pat diye aşık oldum ama ne aşk hiç olmadığım kadar sadıktım hani bazen yoldan yakışıklı biri geçer kızlar gösterir ya ona bile bakmayacak kadar hatta kendi prensiplerimden vazgeçecek kadar aşık olmuştum şifre vermeyen özel hayatım var diyen ben kendi hayatımı onun hayatı yapmıştım aldattığını bile yakaladım yine afettim ağladı ben ilk defa 1.93lük dağ gibi herifi çocuk gibi ağlarken gördüm kıyamadım öptüm kirpiklerinden afettim bi gün hiç huyum değildir instagramına bakmak aklıma geldi böyle açık saçık kızları beğenmiş sinirim attı yazdım buna sinirden bütün kızları sildim sonra bi baktım beni her yerden engellemiş telefon dahil 5 ay oldu biteli o süre içinde hep gidip geldi 1 gün yazdı ertesi gün mesaja cevap bile vermedi özledim deyip ertesi gün kayboldu son kavgamızda hayatında biri mi var dedim s... git sanane yeter artık dangalak karı o bu beni sevenin annesini bilmem ne çok sinirlidir o zaten bilirim ben sana güvendim dedim kendin kaşındın dedi 5 aydır çektiğimi bi allah bi ben biliyorum annemi aradığımda ağlamaktan konuşamayıp annem anlmasın diye susup kendime gelince anne şebeke gitti heralde diye yalan söylediğimi bilirim 5 ay içinde 5. gelişi yine geldi dün ama diğer gelişleri gibi değil bu sefer değişmiş gibi ve salak ben yine konuşmaya başladım sevgili değiliz ama konuşuyoruz hallediyoruz sorunları ben napayım şimdi buna ne deyim hiç ağlamayı sevmeyen ben odanın ortasına yığılıp kızlar allah rızası için bırakın ağlayım diye ağladığımı bilirim ben napaayım şimdi salak aklıma
o istanbulda ben ankaradayım istanbulda halamların yakınında oturuyodu, o zaman tanıştık ve hani ben halamgile yazdan yaza giderim genelde gelen o olurdu ankaraya, üstüne okul için birde sinoptayım 12 saat yol istanbul-sinop kaç kere geldi gitti hiçbir şekilde cinsel mevzunun dahi konuşulmadığı hatta yakın bile olamadığı birini neden yedekte tutsun ki of çok karışık kafamyedektesin gibi hissettim.
yapacak bişey yok biraz daha yoklayıp dediğinizi yapıcam sanırım başka bi şansımda yokBen sana diyeyim gercekleri. K kardelennnmvss Bu adam bir baskasina, tipki senin ona asik oldugun gibi, korkutuk asik. O aci cekiyor, onun acisini da senden cikariyor. Seni tersleyip kotu sozler soyledigi zamanlar, aslinda sevdigi kisinin acisini yasiyor. Onun seni oynattigi gibi, onu da oynatan biri var. Adam her bosluk aninda sana geliyor. Eger benim anlattigim sekilde degilse, bende hicbirsey bilmiyorum. Kalibimi basarim derler ya iste oyle. Artik bundan sonrasini sen ölç, tart. Bunlari kendine yedirebiliyorsan, buyur devam et. Ama sunu unutma, kimse ask acisindan ölmuyor. Senin yasinda bizde askin en aci halini yasadik belki, ama bak hayattayiz, ve baskalariyla mutluyuz. Kendine bir sans ver ve du adama tekmeyi bas artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?