ama benim canım çok yandı

aksine el bebek gül bebek büyüdüm babam sabah kahvaltı hazırlayıp kendi uyandırırdı çoğu kez annem ,abim , ablam tam bi ilgi yumağında büyüdüm , annem babam öyle ara sıra tartışsalarda birinin yaşı 53 diğeri 44 hala el ele gezerler aşıktırlar birbirlerine .ben hayatımda böyle hiç olmadım , okul için aileden uzakta yaşıyor olmama bağlıyorum biraz . bazen diyorum ki aynı işte boşver hani bırak ama sonra düşünüyorum ya değişirse ? çünkü hep kötü günler yaşamadık beni çok mutlu ettiği zamanlar oldu diyorum belki bi anlık bocalama anıdır düzelmiştir .bilmiyorum yaşayarak görücem sanırım

Bence yaşayarak göreceğim falan deme artık hep şunu savunurum bir insana ikiden fazla şans vermeyeceksin. artık hayatımda da uygulamaya koydum.hatta bak yakın bir arkadaşıma da yazabilir düşüncesi ile az önce konuştum ona da engellettirdim en kötü evime gelir artık orada da kapı surat. şu an sana saygı duymuyor biliyor musun? o yüzden öyle davranıyor.insan önce kendine saygı duyacak ki başkaları da duysun,madem buraya yazdın bizi dinle.pişman olmazsın

bi daha yazarsa cevap atmıcam nolcak bakalım

Bol bol anira anira ağla. İçindeki zehir at. Ağlarken sana yaptıklarını düşün. Ve sakin onunla konuşma. Kendine bu iyiliği yap. Bol bol ağla.

yahu yapışmıyorum yapışmak ne kadar kötü bi kelimedir kendi geliyo tam unuttum derken basıyo sevmiyoda diyemem ama çok garip bilmiyorum anlayamıyorum
Seni seven sana değer veren bir adam bukadar incitmez adamın her aklına geldiğinde sana dönmesine izin verme Afedersin ama adam seni cepte biliyor aklına geldikçe sana dönüyor

K kardelennnmvss anlat hele nasil bi degisiklik vardi bu gelisinde.
Farki neymis diger 4 gelisinden?
ne bileyim diğer gelişlerinde ilk yarım saatte kavgamızı yapıyoduk birbirimize sayıp sövüp bitiriyoduk artık tartışmaya mecali mi yok nedir yahut benim ne ben açıyorum başka konular ne o sevgili gibi değiliz havadan sudan ordan burdan hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz ve önceden bi gün iyi bi gün kötü olan adam şimdi her gece uyumadan önce arıyo sabahları yazıyo ne biliyim önceki gelişlerinden farklı onunla mutlu olduğum zamanlardaki gibi sanki

Ne kadar çok ona yakın olursan o kadar üzülürsün tavsiyem uzak durman.Ben yaptım o hatayı ve gerçekten hataydı.Geri dönmeleri seni sevdiğinden değil canının sıkılması ya da egosundan.Ben kabul ettim bunu eskiden bunu kabul etmek zor gelirdi ama malesef böyle.Neden bir şerefsiz için hayatımı mafedeyim ki?

yedektesin gibi hissettim.
o istanbulda ben ankaradayım istanbulda halamların yakınında oturuyodu, o zaman tanıştık ve hani ben halamgile yazdan yaza giderim genelde gelen o olurdu ankaraya, üstüne okul için birde sinoptayım 12 saat yol istanbul-sinop kaç kere geldi gitti hiçbir şekilde cinsel mevzunun dahi konuşulmadığı hatta yakın bile olamadığı birini neden yedekte tutsun ki of çok karışık kafam (

Ben sana diyeyim gercekleri. K kardelennnmvss Bu adam bir baskasina, tipki senin ona asik oldugun gibi, korkutuk asik. O aci cekiyor, onun acisini da senden cikariyor. Seni tersleyip kotu sozler soyledigi zamanlar, aslinda sevdigi kisinin acisini yasiyor. Onun seni oynattigi gibi, onu da oynatan biri var. Adam her bosluk aninda sana geliyor. Eger benim anlattigim sekilde degilse, bende hicbirsey bilmiyorum. Kalibimi basarim derler ya iste oyle. Artik bundan sonrasini sen ölç, tart. Bunlari kendine yedirebiliyorsan, buyur devam et. Ama sunu unutma, kimse ask acisindan ölmuyor. Senin yasinda bizde askin en aci halini yasadik belki, ama bak hayattayiz, ve baskalariyla mutluyuz. Kendine bir sans ver ve du adama tekmeyi bas artik.

yapacak bişey yok biraz daha yoklayıp dediğinizi yapıcam sanırım başka bi şansımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…