ama benim canım çok yandı

yapacak bişey yok biraz daha yoklayıp dediğinizi yapıcam sanırım başka bi şansımda yok
Daha neyini yoklayacaksiniz? Ne olsun istiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz? Yapacak birsey yok da ne demek? Ayrilacaksin hepsi bu. Yapman gereken bu. Yapacak birsey olmadigini dusunuyorsan, ne demeye konu actin buraya? Insanlar sana kotu soz soylesin diye mi? Bak birilerine kizmissin, ben yapiskan degilim bilmem ne diye. Bu sozleri duymak icin mi actiniz bu konuyu? Evli degilsin bisey degilsin, ayrilamaman icin ne sebep var? Ne guzel okuyorsun da. Hayatinin icine etmeye yemin mi ettin?

yapacak bişey yok derken yani olmuyosa eninde sonunda bitircem tekmeyi zorda olsa vurucam demek istedim hadi düzelirse diye içimde ukte kalmasından korkuyorum onu bekliyorum

Aklinda yine bi planlar vardir.
Bencede yedektesin.
Biraz gururlu olma vakti gelmedimi?
O laflari soyleyen adam yine bu adamdi.
O laflarin ardindan yuzune baktigin her dk hataya dogru yol aliyosunz.
Ama burda uzun uzun yazsamda vazgeciremiycez seni gibi.

yedekte olmak için illa cinsel mevzunun aranızda olması gerekmiyor.ego tatmini,kendini değerli hissetme de yetiyor zaten.

git sanane yeter artık dangalak karı

Cok karisik yazmissin az birsey anladim da bu nedir ya. Cidden bu lafi duyup hala canin yaniyorsa evet onun da dedigi gibi haketmissin. Az kendine gel kendi degerini bil. Ailen seni boyle bir karaktersizin elinde oyuncak ol diye mi bu yasa getirdi.

kusura bakma ama kötü konuşacağım. dedigin gibi salaksın. adam birini bulamayınca sana geliyor her seferinde sende oltaya düşüyorsun bu durumda sen 2. seçeceksin tatlım. birazcık kendi değerlerinin farkına var ona artık olmadıgını hissettir. yok şimdi gelmiş de sorunları hallediyomuşda bilmem ne. ohooo kuzum çok geçti öylesi buradan. eminim pişmandırda haspam. inanma ya artık inanma. kesin bi kız bulmadı 2. seçenekle zaman harcayım dedi ve sana geldi. benden söylemesi. senin kötülüğünü istemem ben bu haddim degil ama gerçekleri objektif bi gözden görmeni istedim sadece.

Tamam düşününce iyice mantıklı anladım haklısınız hepiniz tek tek zorda olsa yapcam dediğinizi eminim daha iyileride olucak hayatımda haklısınız annesinin babasının Adam edemediğiyle uğraşamayacağım bugünden sonra ciddi ciddi anladım her birinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…