Ama yüzün güzel!

Yani manken gibi olursunuz demiş. Mankenlerin geneli uzun boylu ve zayıftır manken deyince aklımıza böyle güzel, çekici tipler gelir. Kadın güzel olursin falan dememiş manken olursun demiş. Yani şu an da güzel olduğunuzu düşünüyor benim anladığım. Hem yüz hem fizik olarak. Ki bence böyle söylemler çoğu kişiyi bir gaza getiriyor arada birileri söylese hızlanırız işte. Ben de diyetteyim de:) bana yüzün güzel diyen bile yok bak:)

O ortamda bulunan boyu kısa ve ortalama yüz güzelliğine sahip bir kadın varsa, bitti mesela, ne kadar incinmiştir.
Sizi kendince öveceğim derken o tanımlamasının aksini çirkin ilan ediyor.
Ha onun beğenisine göre manken gibi olmak da övgü herhalde ki bana göre yermedir.
Malum mankenler ‘askı’ dır ve mesleği olmayan hiçbir kişinin sadece askılığıyla alakalı beğenilmesi gerçekten çok rencide edici.
Ne münasebet ya, sorarsınız bir şeyler söylersiniz anlarım fikir beyan eder ama ne hadle...

Kaç kilo fazlan var ki canm. Bizim Bi akraba var o da bu konuda hassas biliriz o klişe sohbetleri yapmıyoruz alınmasın diye.

eminim ki çok güzelsinizdir. Kimsenin böyle şeyler söylemesine zaten ihtiyacımız yok ki hepimizin farklı güzellikleri var ben insanlara böyle bakıyorum kimse çirkin değil bana göre bakmasını bilene.

Bu kadar ince düşünse zaten kendinde bu hakkı bulup bana böyle bir yorum yapmazdı

Ayyy o da bişeymi kaynım gelip gidip bana çok kilo alıyorsunuz diyor (eşim ve benm için)
Ben de "evet TLC'de ki ağır yaşamlara katılıcam o yüzden biraz daha almam lazım" diyorum
Susup kalıyolar . Çokta umrumda yanii kim ne derse desin

Keşke sizin gibi umursamaz olabilsem biraz

Kötü niyetle değilde iyi niyetini kullanamayanlardan patavatsizca olmuş
Eleştiri manasinda değil gibi geldi sikmayin canınızı

Malesef böyle nerede ne konusacagini bilmeyen, patavatsız insan dolu ortalık. Sanane milletin kilosundan, sanane boyundan posundan ama iste cahil, laf olsun torba dolsun.
Hiç sıkma canını ne güzel kilo verme sürecin başlamış. Keza vermeyebilirsinde bu senin kararın. Birdaha boyle birşey söylerse kendimi her halimle seviyorum deyin

öyle anlarda insana kal geliyor işte maalesef çok düşüncesiz insanlar bir türlü kendi işlerine bakmayı öğrenemediler

Dediğim gibi hassas olduğum bir konu sanırım o yüzden içerledim biraz. Fazla üstünde durmasam iyi olur.

aynen kötü niyetle söylenmiş gelmedi bana da. muhabbet etmiş işte. üstünde duracak bir şey değil.
hem neden ille negatifsiniz ki yüzün güzel demiş pozitif tarafından bakın..

Tabiiki tamamen sağlık odaklı olmalı. Sağlıklı olduktan sonra bence hiç mühim değil böyle şeyler. Söylenenleri hiç duymamazlık gelin

aynen kötü niyetle söylenmiş gelmedi bana da. muhabbet etmiş işte. üstünde duracak bir şey değil.
hem neden ille negatifsiniz ki yüzün güzel demiş pozitif tarafından bakın..

bende öyle toparladım aslında kendimi ama kilolu insanlar bilir bu sanki eleştirirken öylesine yapılmış bir yorum gibi gelir hep. Yani ben zaten kendimi beğeniyorum ama muhtemelen eleştiri yaparken yüzün de güzel ama dedi ki yanlış anlaşılmasın.

anladım ama boş verin niyet okumaya kalkarsak herkesin her lafında bir şey buluruz.
iş yerindeki biri nihayetinde ne düşünerek söylediyse söyledi..

ztn bi ortamda kiloya yorum yapmasalar olurler. hayatim boyu hep zayiftim yarim kilo alsam bnden once farkedilip yorum yapliirdi. hamilelikte basta foto atarken alta yorum gelir kilo almisin!(herkese acik yorum bide tum takipciler gorur ) Gina geldi artik onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…