Ama yüzün güzel!

Türkiye'de herkesin her şeyi söyleme hakkı olduğu için boşa alinmissiniz.
Valla hay ağzınıza sağlık. Kötü niyetli olmaması demek herkesin herşeyi söylemesi anlamına gelmiyor. Herkes herkesin hayatıyla bu kadar yakın mercekte ilgili olmasa keşke.

kilo alırsın aaa kilo mu aldın, verirsin aa kilo mu verdin?! Saç uzatırsın aa kısa iyiydi kestirirsin aayy uzun güzeldi. Çocuk yaparsın ayy hayatın bitti, yapmazsın ayy kaç yaşına geldin niye yapmadın?!

Yeter ya vallahi yeter.

Fazla takmışsınız ve ne güzel yüzün güzel demiş kendimi sizin yerinize koydum benim de rahatsiz oldugum 5 kilom var dense rahatsiz olmam evet vermeliyim derim. Hiç takmayın hedefinize odaklanin

Bana motivasyon vermek gaza getirmek için iyi niyetlidir gibi geldi. Güzelsin de demis yani

Bozulacak ne var ? Kadın güzelsin ma ken gibi olur sun demiş yani Allah aşkına takacak başka bişey bulamamis gibisin

Benim de arkadaşım var kilosu fazla, bende derim ona yüzün çok güzel sadece göbeğin var. Kötü niyet yok ki burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…