Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

ambitious

Yer gök aşk!
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
1.194
5
158
Merhaba Arkadaşlar,

Şu an 55,3 kiloyum.Hedefim 51,0 kilo olmak. Daha önce daha iyisini de başarmıştım, ve şimdi tekrar başaracağım.

Hep birlikte göreceğiz...

Evet bugün yeni diyetimin ilk günü.

Sabah kahvaltısını evde yaptım. 1 dilim tam tahıllı ekmek ve biraz da lor yedim. Lorun yağ oranının çok düşük olup, protein açısından ise oldukça zengin olduğunu biliyor muydunuz?

Sizler de diyet yapıyorsanız, loru öğünlerinize eklemenizi tavsiye edebilirim...

Sevgiyle kalın.

Şu ana kadar süper gidiyorum...

ilk arada bir kuru kayısı, öğlen salata ve minik bir tabak tavuk sote arada tekrar 1 adet kuru kayısı yedim...

40 dk spor bunun 30 dk sı kardyiyo, kalanı mide, love handle eritme, popo ve ararka bacak egzersizleri.

Su tüketimi biraz az (0,75 lt şimdilik)

Akşamı da yiyince yazacağım...

Sık tartılmamak çok önemli.

Sevgiyle kalın

Boyum 1.68 kilom 55,3. Boyuma göre iyi bir kilo, haklısınız, ama ben daha iyiyi hedefliyorum.

Akşam yemeğim: lorlu yumurta akı, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates ve 1 salatalık...

Bugün iyi geçti, darısı sizlerin başına...

Anoreksik mi??? Ahahahahahah :86:

Hayır Aneroksik değilim. Bulimik de değilim. Ama iştahımı kısıtlayınca patlayan, dönemsel yeme atakları yaşıyorum diyebilirim. Yemek yemeye bayılıp aynı zamanda fit olmayı arzu eden bayanlardanım yani :82:

Ataklarımda neler yiyebildiğimi, sonra duyduğum pişmanlıkları ve kendimle verdiğim mücadeleyi merak etme ihtimali olanlar için işte konu başlığı linki:

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/434278-yeme-bozuklugu.html#post18605543

Sevgiyle kalın

Son düzenleme:
merhaba canim uzun zamandir yazmiyorduk birbirimize, yeni topigin hayirli olsun, bir kaç kilo çabuk gider, benim en azindan 10 kilo vermem lazim 6 ay içinde ve diger 5 kiloyuda 3-4 ay içinde yaz tatiline ayrilmadan yani, $u anda dukan diyetini uyguluyorum ve 5 günde (eger su kaybetmediysem) 1 kilo verdim çok iyi degilmi?

bu arada canim hedefini in$allah daha a$agiya çekmezsin

Ambitious, bmi degerin cok dusuk geldi de bana... Boyun benden 2 cm uzun ve 55 kilo olmak icin neler verirdim bilemezsin Ama ben de yemeyi cok seviyorum ((

Merhaba Leyya seni burada görmek güzel, hedefe çok çok uzak olmadığım için şanslıyım herhalde, bakalım ne kadar zaman alacak... Bu ara dukan diyeti çok popüler, umarım dilediğin şekilde netice alırsın.

Hedefimi aşağıya çekmeyi düşünmyorum. 51 marjlı bir hedef, 52 gayet iyi 51 ise canım istedğimde yiyebilmek için marj

Ambitious, bmi degerin cok dusuk geldi de bana... Boyun benden 2 cm uzun ve 55 kilo olmak icin neler verirdim bilemezsin Ama ben de yemeyi cok seviyorum ((

Tatlım büyük yol katetmişsin ve 55'e katettiğinden azı kalmış...

Yemeyi sevmeyenlere şaşıyorum zaten

Eveeeeet,

Bugünün dün kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim malesef. Herşey akşamüstüne kadar gayet süper iken akşam üstü istemem yan cebime şeklinde mecbur kaldığın tatlı işi bozdu... Ama bu kaçamağı akşam ile dengeleyeceğim.

Menüme gelince:

Kavaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Ara: yarım bardak diet süt
Öğle: salata, ton balığı, tavuk, kepekli pirinç
Ara: cheesecake
Akşam: yok
Yatmadan önce: 1 kase diet yoğurt

Suyu az içtim sayılır :44:

35 dakika spor, 30 dk sı kardiyo 5 dakika da mekik.

Tartılma günü olarak çarşambayı belirliyorum. Yani önümüzdeki hafta çarşamba tartılıcam.

Hafta sonu ya da hafta başı tartılmak yeme düzenindeki değişiklikler nedeniyle çok doğru sonucu vermiyor gibi geliyor bana.

Sevgiyle kalın...

Cnm boyuna gore kilon iyi. Neden diyete ihtiyac uydun ki?

Kilonu korumaya calisman guzel

Bende ilk basligi gordugumde cok kilolu ve super yontem bulmusta acayip kilo vermissin sandim...

Cnm boyuna gore kilon iyi. Neden diyete ihtiyac uydun ki?

Kilonu korumaya calisman guzel

Bende ilk basligi gordugumde cok kilolu ve super yontem bulmusta acayip kilo vermissin sandim...

Boyuma göre kilom iyi, ama mükemmel değil (henüz)

Yöntemim ise süper... Geçen yıl bu yöntemle 2, 5 ayda 9-10 kilo verdim Şimdi birazını geri aldım ve tekrar 'mükemmel' olmak istiyorum.

Yöntem çok basit,

3 ana öğünde de ağırlıklı yağsız potein (haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü, kırmızı et ya da balık, lor, yumurta akı) ile besleniliyor.

Ana öğünlere az bişey tam tahıllı karbonhidrat (1 dilim ekmek veya az miktar haşlanmış kepekli makarna veya az miktar haşlanmış kepekli pirinç ya da bulgur veya haşlanmış patates veya yulaf ezmesi etc...) ya da haşlanmış sebze ve yağsız salata ilave.

Ara öğünler, 6 fındık ya da badem ya da fıstık ya da 15 beyaz leblebi ya da 1 porsiyon taze veya kuru meyve ya da 1 bardak diet süt ya da 2 kase diet yoğurt.

Benim yöntemim bu idi...

Arada dışına çıktığım oldu ama genel olarak uyunca ve haftada 4 civarı kardiyo ile desteklenince süper kilo veriliyor.

Suyu unutmamak lazım tabi

Son düzenleme:
Hepimizin (Diyet Yapan Kadınlar Kulübü Üyeleri'nin) bildiği gibi, diyetin ilk günlerinde hızla kilo verilir. Aslında giden vücuttaki atıklar ve de sudur...

Benim de baya gidiverdi, ve çizelgemi yenileyeceğim. Bu sabah tartıldığımda (haftaya çarşamba çok geç olduğu için tartılmadan edemedim, ama bir dahaki tartılmam önümüzdeki hafta çarşamba günü olmalı, zırt bırt tartılınca değişim ya çok küçük oluyor ya da olmuyor hatta vücuttaki su vs. durumuna göre bazen + bile çıkıyor ki bu göstergeler moral bozucu olduğu kadar yanıltıcı da... O nedenle zırt bırt tartılmamak en iyisi...)

Sadedede geleyim, sonuç : 54,4 yani 900 gr gitt bile... 51 kilo olmama 3,5 kilo kaldı.

3,5 kilo az gibi durabilir ama bundan sonrasında 1 haftada max 1 kilo vereceğimi düşünürsek yaklaşık 1 ay var 51'e. Hiç az değil.

Kaçamaklar da bu süreyi uzatıyor zaten.

Güzel ve diyeti bozulmamış bir gün diliyorum.

Sevgiyle kalın

Tatlım büyük yol katetmişsin ve 55'e katettiğinden azı kalmış...

Yemeyi sevmeyenlere şaşıyorum zaten

Sagol canim. Gerci bu sabah 58.9'dum ama :) Insallah basaracagim. Bu arada bizim evde de lor var da, yag orani protein oranindan yuksek gorunuor, sen hangi marka lor yiyorsun?

Bu arada kac beden giyiyorsun, kotta ve normal giyimde? 55 oldugumda kac beden giyebilirim acaba diye soruyorum :)

Sagol canim. Gerci bu sabah 58.9'dum ama :) Insallah basaracagim. Bu arada bizim evde de lor var da, yag orani protein oranindan yuksek gorunuor, sen hangi marka lor yiyorsun?

Evet bazı markaların yağ oranı çok yüksek oluyor.

Yörsan Lor ise protein zengini ve yağ fakiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…