Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Bu arada kac beden giyiyorsun, kotta ve normal giyimde? 55 oldugumda kac beden giyebilirim acaba diye soruyorum :)

Şu an 36 beden ve small giyiyorum. kot bedeni: 27

50-51 kiloda iken ise pantalonda (markaya göre değişiyor tabi) 34 beden olabiliyor. kot bedeni 26 oluyor.

Kilo alıp vermenin de bu sıkıntısı var. Bazı giysiler iki ayrı döneme hiiiç uymuyor

benım boyum da 1.68 ve tam da senın kılonda olmak ıcın ugrasıyorum ...55 de mukemmel olacagımı dusunuyordum hep kafamı karstrdn :26: 52 daha mı ıyı olur acaba

benım boyum da 1.68 ve tam da senın kılonda olmak ıcın ugrasıyorum ...55 de mukemmel olacagımı dusunuyordum hep kafamı karstrdn :26: 52 daha mı ıyı olur acaba

Göreceli bir kavram mükemmellik aslında. Kişiden kişiye göre değişir, vücut tipine de bağlı...

Benim referanslarım var, Boyu 168 civarında olan kişiler arasında fiziğini en çok beğendiklerim 50-52 kilo civarında.

Örneğin Megan Fox'un transformerstaki hali, Jennifer Anniston mesela, Türk ünlüler ya da çevremdeki güzel fizikli bayanlar genelde böyle. Yani tabir yerindeyse 'manken gibi olmak' ise amaç (çok çok direk gibi olmaktan bahsetmiyorum, kemiklerin sayılması, kırılıverecek anoreksikler gibi olmak, 0 popo, 0 beden çok kötü...) 168'e 50-52 civarı iyi, yok biraz daha fazla et but olsun biraz dolgunluk iyidir denirse (örneğin Hadise, Beyonce vs) 55 de iyi...

Benim için mükemmel ilk grup. Bence 55 olunca kendine bir bak, etrafındakierin yorumlarını dinle, sonra istersen 52'ye koşarsın...

Son düzenleme:

dogru soyluyorsun aslında 55 olunca bır durup bakmak lazım nasıl oldum dıye ama ınsanlar sımdı bıle benım cok zayıf oldugumu dusunuyrlar o zmn ne dusunurler bılemıyrm benım gobegımde gram yag yoktur mesela belım ıncecıktır ama kalcam vucuduma gore buyuk ve bu benım kemık yapım.. yanı kalcamda da fazla yag yok aslında o yuzden 55ın altına ınem gıbı gorunuyr

E güzel o zaman

Kişiden kişiye değişiyor işte, kiminde 59 fazla gibiyken kiminde süper olabiliyo.

Ve işte bugünki menüm geliyor...

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Ara: yarım bardak light süt, 1 tane kuru kayısı
Öğle: Yarım tavuklu dürüm (yağsız)
Ara: 1 tane kuru kayısı
Akşam: Akşam reddemeyeceğim bişiler vardı, herbirinden minik minik olup toplandığında aslında baya da çok olan minik yemekcikler ve tatlıcıklar...

Su da az oldu

Ama neyseki spor yaptım. 25 dakika kardiyo ve mekik...

uykum var. ama işim de var

Srvgiyle kalın

yazdıklarını dünden bu tarafa okuyorumda canım bilmem kabul eder misin ama sende ciddi anlamda yeme bozuklugu var..yardımcı olabilirim istersen

yazdıklarını dünden bu tarafa okuyorumda canım bilmem kabul eder misin ama sende ciddi anlamda yeme bozuklugu var..yardımcı olabilirim istersen

Ahahahahahaaaa doğru tesbit, bende kesinlikle yeme bozukluğu var, daha doğrusu aşırı bir yeme sevdası, hele de tatlı oldu mu, offfff.....

Ama dünden beri demişsin, bu süre zarfında öyle bir durum yok ki... Dönemsel olarak geliyo bu bozukluk, (diyet arkasından geliyo, diyette kendimi kısıtlayınca patlayıveriyo iştah) bir sürü yiyorum geldi mi, ama sonra da geçiyo...

Neye dayanarak bu kısmen doğru tesbitte bulundun, merak ettim doğrusu ?

Ama şu yazdığına bakılırsa yeme bozukluklarımız seninle pek bir benzeşiyor, istersen ben de sana yardım edebilirim?

''aynı durum bende de var kıtlıktan cıkma olayı canım ya... bi gün aksama kadar yemiyorum sonra bi yiyorum..uff durdurana ask olsun...ama yok bi daha olmayacak !! kendime , bedenime söz verdim..... ''

Son düzenleme:

canım dıyetının kalorısı cok dusuk bu kadar az yersen guzel bır sey gorunce dayanamaz saldrrsn ..zaten fazla kılon yok normalde aldıgın kalorı mıktarını bıraz azaltarak 2 aya yayarak verrsen bu kıloyu cok daha rahat eder bı daha da gerı almazsn

Doğru söze ne denir :81: Yorum için teşekkürler

merhaba..ben senin mnülerini fena bulmdim..cogu diyetteki insanlara nazaran dengeli besleniyosun...bende su an diyetteyim..boyum 1.67..kilom 49..bense 48de sabitlemek istiyorum kilomu ondan diyetteyim yani...1 kilom var sadee verilicek...bencede 48 kilo mükemmel...sanada basarilar bu arada

Merhabalar, teşekkürler, sen de şanslısın çünkü önünde 1 kilocuk var Sana da başarılar...

Eveeeeettttt,

Dünki off günün ardından 'diyette' bir gün olacak bugün.

Az önce 2 tane kuru incir yiyip üstüne koca bir bardak su içtim. Kahvaltım bu olacak, saat 12:30 gibi de kahvaltılıkları çook sevdiğim için kendime öğle yemeği niyetine güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Rafadan yumurta, lor, simit (yarım), domates, salatlık, zeytin, bal vs. :93:

Bakalım haftaya çarşamba kaç kilo olacağım... 54'den az olmalı, mutlaka 53'lü bir şey olmalı motivasyonum için... Gerçi bu hafta cheesecakler, partide minik minik yemekler (suböreği bile...), iskender bilmem de pek de diyette gibi olmadım ama neyse, göreceğiz.

Dün off günüm demiştim ya, yediklerimin ardından (çiğ köfte, fındık lahmacun, içli köfte, közlenmiş patlıcan salatası , iskender ve kocaman bir dilim pasta) göbeğim bildiğin çıktı...

O kadar yedim diye midir bilmiyorum. Çok gıcık...

Bugün fena geçmedi.
Araya 1 tanecik madlen çikolata, 1 tanecik de gofret girdi ama olsun...

Çarşamba tartılıcam demiştim ama bu sabah dayanamayıp tartıldım 54 kiloyum

Günaydın.

Yeni bir diyet haftası.

Hafta sonu da bozmadım sayılır, aferim.

Haftaya güzel bir başangıç yaptım.

Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı kızarmı ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Ara: Yok
Öğle: 2 yk haşlanmış kepekli pirinç, 1 porsiyon tavuk, salata

Bakalım devamı da gelir

Ara öğün 2 kuru kayısı.

Spor da yaptım yarım saat kardiyo ardından mide. mekik vs.

Dünki menüm güzel oldu.

Akşam lorlu tavuk jambonlu yumurta, 1 yril elma, yarım paket eti form pirinç ve mısır patlağı, 1 kase light yogurt...

Spor da yapmıştım. Yarın tartı günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…