Ambitious'un Diyet Günlüğü

Selaaammmm

Sabah: 52,0.

Bildiğin 52'ye düştüm...

Dün akşam 1 saat yürüyüş yaptım. Spor salonu iyeliğine ödediğim paracıklar boşa gitmesin değil mi ama...

Ben dün akşam cornflakesli tavuk pişirdim. çok güzel oldu. Ama kalça tavuk ileyapsam daha güsel olurdu, ben ise göğüs ile yaptım.

Yeni bir hafta başlıyor.

Haftaya dışardayım. Bakalım nasıl gidecek yeme ve spor işleri, hep birlikte göreceğiz...

Ogle yemegine kadar hersey normaldi...

Ama sonra

1 mini magnum
10 tane badem
1 kalin dilim ananas
1 parca portakalli cikolata
1 paket biskolata
2/3 paket cornflakes

Cok mu ya bilemedim. Biraz cok galiba.
Hal boyle olunca aksam yemegi yemedim. Zaten o kadar cok cornflakes midemde sisti herhalde cok tokum.

Sonra da spor yaptim. 1 saat tempolu yuruyus........

Kilo almamisimdir ama bu durum tuhaf mi ne

53 olmak iyiydi ya simdi 51,8 e dusunce takintilarim geri gelmesinnnnnnnnn.

inşallah abartıyorumdur.

Zira bu halimde vücut iyi. Yüz kötü olmasın...

168 - 52 kiloyum şu anda. 53 küsur olunca sanırım yüzüm daha iyi oluyor. (annem dedi)

Umarım sanıyorumdur sadece...

52,4 um. Birsuruuuuuu yedim yinee yaaaaaa.

Hafif de bir gobecik var.

Ben de yani kararsizim di mi...

Bİ DİYORUM KİLO VERİNCE YUZUM CİRKİN OLUYO bi de diyorum ki kilo aliyorum kilo aliyorum....

Kafayi kiloyla bozmusum ben.

Ben seyehatteyim

Ama evdekinden daha diyetteyim sanki.

Spor da yaptim....

Tartilamiyorum.

reglim 4 gündür hiç spor yapmadım, seyehatin yarın son günü, kaç kilo olduğumu çok merak ediyorum. Hiç tartılamadım ki.......

reglim 4 gündür hiç spor yapmadım, seyehatin yarın son günü, kaç kilo olduğumu çok merak ediyorum. Hiç tartılamadım ki.......
Bende final haftası yüzünden bi haftadır spor yapamıyorum yarın gideceğim. Ben tartılmıyorum vallahi böyle daha iyi bence. Ama spor yapman çok güzel. Arada bir ara vermek olur yahu sıkıntı yapmayalım

Bende final haftası yüzünden bi haftadır spor yapamıyorum yarın gideceğim. Ben tartılmıyorum vallahi böyle daha iyi bence. Ama spor yapman çok güzel. Arada bir ara vermek olur yahu sıkıntı yapmayalım

Evet evet haklisin....

No sykintiiiiii.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…