Günaydın, günaydın yine günaydın....
Hava puslu.
Değişen hiçbir şey yok.
İçimde gerzek bir mutuluk.
Bomboş bir hafta sonu geliyor diye sevincimden mi dersin?
Ben demem...
Bilemedim...
Umut gönlümün ekmeğiiiiiiiiiii, umar haaa umar umar umarrrr......
Dün akşam yemeğimi ve diğer yaramazlıklarımı ve de kilomu yazayım istedim:
Akşam: makarna havuçlu balkabaklısından, lorlu ve de körü soslu...
1 adet mini magnum
4 adet biskolata mood mudur nedir.
1 adet süt dilimi...
1 adet pingui...
2 adet kayısı...
10 adet fındık 10 adet de badem...
baya yemişim sankim...
Sabah ise: 52,4 idim...
E ne güzel daha ne istersin deli XX.
bir de gözümün altındaki torbalar olmasa ve olmam gereken rollerde olabilsem.
ahhhh ahhhhh
Umut gönlümün ekmeği, umar ha umar umar....
ne güzel hic kilo almadan devam edebilmissin,tebrikler canim,,bende kendimi tekrar 50 li rakamlarda görebilmenin hayaliyle yasiyorum bu ara.. spora basladim, hergün 1 saat kondisyon bisikleti sürüyorum ve aksamlari 6-7 den sonra bisey yemiyorum.. insallahh basarrim. biraz uzun sürecek yolum biliyorum ama vazgecmek istemiyorum artik..
bugün sabah ac karnina bir bardak su,
sonra tatlandiricili kahve
bir tane muz
iki saat sonra bir armut
suan büyük bir fincan meyve cayi iciyorum tatlandiricili
ardindan yine aksam 6 ya kadar iki porsiyon daha meyve yicem aralikli
ve aksam yemegide bulgur pilavi canim istiyor ve yanindada cacik
aksam yemeginden 2 saat sonra dizi saatimde kondisyon bisikletime binip dizinin karsisina gececem 1 saat..
Dua edinde basarabileyim zayiflamayi :-/
İnsallah basarabilirsin canim. Kondisyon bisikleti iyi fikir olmus, dogru yoldasin bence
Ayy canıııım valla nasıl özendim sana senin yerinde olmayı okadar isterdim ki dikkat et sakın alma kilolarını bende inşalla senin gibi yazacağım günlüğümeEveeeetttt,
Şu an hedeflediğim kilolardayım. Bundan sonrası ise artık formda kalmakla ilgili br süreç ve bu dönemdeki macerelarımı bu günlükle paylaşıyor olacağım.
Hep hedefte olmak dileğiyle...
Ayy canıııım valla nasıl özendim sana senin yerinde olmayı okadar isterdim ki dikkat et sakın alma kilolarını bende inşalla senin gibi yazacağım günlüğüme
saol canim, bir haftadir felan calisiyorum kondisyon bisikletiyle baya bir faydasi oldu kisa zamanda bile, gecen cumartesi alisverise gitmistim ve gercekten cok mutsuz döndüm, az önce yine yürüyerek carsiya gidip geldim,yine cok mutlu döndgm söyleyemem ama cok azda olsa bir farkin oldugunu görmek bile yetti, azimle devam edecem..
yoruldum yürüyerek gidip geldim ve simdi spor kiyafetlerimi giyindim, vücudum henz sicakken cikacam yine en az bir saat bisikletin üzerine)
Teşekkür ettim canım. İnşallaaah. Günlüğüme de beklerim. Öptüm kocamanCanim darisi basina, senin de hedefine ulasip o aralarda kalmani dilerim hep. Ben de almayacagimi umarim tekrar. Kolay gelsin.
Olsun canim, kisa zamanda buyuk farklar beklemek dogru degil, azimli ve sabirli olmak gerekiyor canim. Sakin pesetme, gercekten dogru yoldasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?