- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
açık ameliyatmıydıbigunmutlaka o kadar da kötü değil ya eski burnunu düşün üzme kendini bende dün oldum esabil hocaya burnum dik yukarda duruyor dudak arası çok açık iner diyorlar ama bilmiyorum inşallah iner
benimde öyle canım domuz burnu gibi duruyor şu an burnum kaldırılmadı bide. burun ucu küçültüldü sadece bide sarkıklık vardı alçıdn silikondandır yada dikişin ordaki şişliktendir diye düşünüyorum yarın çıkıyo alçım bakalım düzelcek mi doktora sorucam yazarım burayada sonucu
Aynen dediğin gibi burnum valla bi şaştım kaldım değişeceğine odaklandım iner diye resim attım hocaya normal dedi şiş tamponlar vs dedi İner Zaman'la dedi inşallah ya bana özelden resim atar Mısın yarın Ateller çıkıncabenimde öyle canım domuz burnu gibi duruyor şu an burnum kaldırılmadı bide. burun ucu küçültüldü sadece bide sarkıklık vardı alçıdn silikondandır yada dikişin ordaki şişliktendir diye düşünüyorum yarın çıkıyo alçım bakalım düzelcek mi doktora sorucam yazarım burayada sonucu
Gerçekten burnunuz çok güzel duruyor. Umarım benimde güzel bir burnum olurAyy cok saol guzel yorumlar banada moral oluyor :) insallah istedigin gibi olur bol sans
Sizin ilk başta böyle değildi sanirim çok memnundunuz. Doktor ne diyor bu durumaSaka gibi yaa baktikca sinirim bozuluyor bu nasil bi burun deligi seklidir resmen besgen
Bildigimiz yuvarlak delikle alakasi yok
Tam bi hayal kirikligi bunca zaman hep 6 ayda herseyin duzelcegine inandim hic moral bozmadim ama delikler oyle cirkin gorunuyoki e odem desen cok kucuk ucta kaldi sadece yani odemdende degil artik burun yandan gorunumuyle onden gorunum arasinda ucurum var yaa bi delik boyle yapilamaz yani
yaa 3.aydan sonra cok degisim oluyormus yorumlardan anladigim 6.aya kadar onden goruntusude duzeliyormus kafaya takmamak lazim onceki
bende izmirde yaptıracağım ekol KBB hastanesinde KBB doktoru Halis Ünlüye, burnum büyük ve kemerli. inşallah sizinki gibi ponçik bir burnum olur :)) sizinki çok iyi duruyor valla bayıldım
yaaa bayıldım :):)Eki Görüntüle 1914933 40.gün fotosu
Daha iyisi sizin olsun sagolunyaaa bayıldım :):)
hmm peki hala memnunmusun burnundan çünkü son sayfalara doğru memnun olmadığını gördüm gerçi bnmm o haliile çok hoşuma gitti açıkcası. burnunun o hallerinin fotosunu çektim bende böyle olsun dicem çünkü o kdr beğendim ama şimdi hoşnutsuzluğunu görünce üzüldüm açıkcası ve kafam çok karıştıDaha iyisi sizin olsun sagolun
1 yil doldu bu arada
Birde burun basta nasilsa sonrsda cok bi degisme olmuyor yani 6 ayda duzelir degisor 1 yilda degisir olayi hikaye..burnum 1 aylikken nasilsa 1 yil oldu ayni
HALA ÇOK GÜZEL Kİ AMAKAFAM DA Bİ DOKTOR DAHA VAR HAKAN SOYGÜR BAKALIM O NASIL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?