Ameliyat Sürecim Ankara

Tam bi hayal kirikligi bunca zaman hep 6 ayda herseyin duzelcegine inandim hic moral bozmadim ama delikler oyle cirkin gorunuyoki e odem desen cok kucuk ucta kaldi sadece yani odemdende degil artik burun yandan gorunumuyle onden gorunum arasinda ucurum var yaa bi delik boyle yapilamaz yani

Eklentiler

• 20170413_125938.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 368
  • 20170413_130045.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 391
  • 20170413_125722.webp
    12 KB · Görüntüleme: 382
bigunmutlaka o kadar da kötü değil ya eski burnunu düşün üzme kendini bende dün oldum esabil hocaya burnum dik yukarda duruyor dudak arası çok açık iner diyorlar ama bilmiyorum inşallah iner

benimde öyle canım domuz burnu gibi duruyor şu an burnum kaldırılmadı bide. burun ucu küçültüldü sadece bide sarkıklık vardı alçıdn silikondandır yada dikişin ordaki şişliktendir diye düşünüyorum yarın çıkıyo alçım bakalım düzelcek mi doktora sorucam yazarım burayada sonucu

Aynen dediğin gibi burnum valla bi şaştım kaldım değişeceğine odaklandım iner diye resim attım hocaya normal dedi şiş tamponlar vs dedi İner Zaman'la dedi inşallah ya bana özelden resim atar Mısın yarın Ateller çıkınca

Kizlar merak etmeyin burun iniyor oyle domuz burnu gibi kalkikligi kalmiyor o kesin
Onu hic dert etmeyin ama benim delikler iflah olmaz o kesin
Tamam eski haline gore cok iyi eyvallah ama bin bir umutla hayalle gir sonra deliklerin biri anyada biri konyada alakasiz yuvarlak bile degil ucgenimsi besgenimsi bisey cok uzuluyirum cok taktim yani

İnşallah iner de rahat ederiz içime su serptin valla çok tatlı güzel bi hanımsın ben seni çok takip ettim @bigunmutlaka lolita gibi oldun burnu yaptırdıktan sonra bakıyorum ediyorum resme benim gözüme batmıyor ama

Merhaba kızlar ameliyat sonrası burun içi kaşıntı şikayeti olan oldu mu aranızda hiç benimki çok fena kaşınıyor durmadan içeriye peçete sokup duruyorum ameliyat olalı 2 ay oldu

bence ucundaki ödemden kaynaklı duruyor ya o delikler şuan benimde 15. günüm delikler arası baya fark var ama 1 seneyi doldurmadan yine de moral bozmayın derim ben :)

yaa 3.aydan sonra cok degisim oluyormus yorumlardan anladigim 6.aya kadar onden goruntusude duzeliyormus kafaya takmamak lazim onceki
bende izmirde yaptıracağım ekol KBB hastanesinde KBB doktoru Halis Ünlüye, burnum büyük ve kemerli. inşallah sizinki gibi ponçik bir burnum olur :)) sizinki çok iyi duruyor valla bayıldım

Tuğçe hanım merhabalar :) halis ünlü'ye ameliyat olucam demişsiniz oldumu ameliyatınız nasıl geçti sanırım yaklaşık3 ay olmuş yazalı ben de halis beye yaptırdım 15. günüm daha merak ettim sizinki ne durumda diye :) 15 günle 3 ay arası nasıl bir fark görücez deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :) Birde benim deliklerimle alakalı sorunum var biri daha ufak biri daha büyük gibi duruyor şimdilik ödem de var çok anlaşılmıyor ama sizde böyle sıkıntılar yaşadınız mı acaba :)

Daha iyisi sizin olsun sagolun
1 yil doldu bu arada
hmm peki hala memnunmusun burnundan çünkü son sayfalara doğru memnun olmadığını gördüm gerçi bnmm o haliile çok hoşuma gitti açıkcası. burnunun o hallerinin fotosunu çektim bende böyle olsun dicem çünkü o kdr beğendim ama şimdi hoşnutsuzluğunu görünce üzüldüm açıkcası ve kafam çok karıştı

Simdi soyle soyleyim benim bastaki burnum cok cok kotuydu burun yapilinca tum yuzum degisti ve gercekten eski halinden cok cok iyi bu zamana kadar hic kotu yorum almadim
Benim begenmeme sebebim tam kafamda tasarladigim istedigim gibi olmadi ucu mesela yuvarlak duruyo ben ise sivri isterdim ve burun ameliyatinda burun delikleri tam esit olmuyor cok nadir iki deligin tam ayni olmasi benim 1 yil olmasina ragmen esit degil burun delikleri
Ha kimi insan bu kadar ayrintiya takilmaz kendiyle barisiktir ama ben takintili biriyim yani genel anlamda kendime cok kusur buldugum icin kucuk seyler gozume cok batiyor
Cok kotu durmamakla birlikte cokta guzel olmadi

Birde burun basta nasilsa sonrsda cok bi degisme olmuyor yani 6 ayda duzelir degisor 1 yilda degisir olayi hikaye..burnum 1 aylikken nasilsa 1 yil oldu ayni

Eklentiler

• 20170927_180150-2.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 226
  • 20170927_180205-1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 231
  • 20170927_175842-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 239
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…