4 ay düzenli regl gördükten sonra hamile olduğunu öğrenenleri gördüm burda da iyice paronayak oldum zaten ruhsal olarak pek iyi değilim yıllardır tedavi görüyorum daha da kötü etkiledi, kürtaj vakti de geçti hamileysem ne yapacağımı da bilmiyordum. Yorumun için teşekkür ederim, umarım yoktur gerçekten.
Deneme sürüşü yapılmış anlaşilan bi önceki sorum geçersizdirBebeğiniz nasıl acaba?
Adam Musluman olmak icin sunnet olacagini, pipinin ucunun gidecegini biliyor mu acabaAteist birinin müslüman olması mıay bu narin hassas ve orantılı kulaklarım neler duyuyor
Ben derilerimle mutluyum yaa derse nolucakAdam Musluman olmak icin sunnet olacagini, pipinin ucunun gidecegini biliyor mu acaba
E sünnet o, farz değil kiAdam Musluman olmak icin sunnet olacagini, pipinin ucunun gidecegini biliyor mu acaba
Gene güldürdün beni Allahta seni güldürsünzira Türk erkeği gibisi yok
Öyle büyük bir aşk işte, gönüller bir olsunArkadaşlar iki defa görüştüğü bir Amerikaliyla nasil 5 yıl sevgili olurlar. Ya adam 5 senede sadede bu kızla mi birlikte ben neden inanamıyorum yaaa
Adam keyfine bakıyor bu evlencek sanıyorArkadaşlar iki defa görüştüğü bir Amerikaliyla nasil 5 yıl sevgili olurlar. Ya adam 5 senede sadede bu kızla mi birlikte ben neden inanamıyorum yaaa
Görüşmeyi kesmek için ( ayrılmak diyemeyeceğim zira kıtalar arası 5 senede 2 kez görüşerek ilişki olmaz) bahane uydurmuş. O da gayet iyi biliyor bence birlikte yaşayamayacağınızı.Ben 24 yaşındayım sevgilim 29, internetten tanıştık ve 5 yıldır çıkıyoruz. İlişkimiz sürecinde iki kez türkiyeye geldi ve gayet iyi vakit geçirdik. İlişkimizde her şey harika geçiyor ve hiç kavga etmiyoruz ama bugün şöyle bir sorun çıktı.
Ben çok dindar olmasam da müslümanım allah’a inanıyorum ama ailem baya dindar, sevgilim de bunun farkında ve bunun önce daha önce de konuşmuştuk çünkü o ateist ama ailem onun müslüman olmasını istiyor tabii yaparım demişti. Evlilik konusu açıldı bugün yine normalde ben mezun olup master yapınca ve yeterli para biriktirdiğimizde evleneceğimizi konuşuyorduk ama bugün bana evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istediğini bunun dneeme sürümü gibi bir şey olduğunu ve birlikte yaşamadan bir insanı tam olarak tanıyamayacağını söyledi. Ailemin buna karşı olacağını ve böyle bir şeye izin vermeyeceklerini söyledim ayrıca 5 yıldan (hatta master vs de eklersek 7-8 yıldan) sonra hala beni deneme sürümü olarak görmesinin beni üzdüğünü söyledim. Sonra konuşalım diye geçiştirdi bu konuyu.
Bugün anneme anlattım olayı ve baya patladı ona karşı olan tüm sevgim bitti falan diye.
Ona evlenmeden birlikte yaşayamayacağımızı nasıl anlatabilirim? Gerçekten ayrılmak istemiyorum ancak ailemi de kaybetmek istemiyorum sırf birlikte yaşıyoruz diye.
Bunu yabancı platformlarda da sordum herkes sen 24 yaşındasın ailenin ne dediğini niye umursuyorsun vs diyor kafayı yiycektim kimse türkiyede müslüman bir aileyle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor mu diye
Tamam işte sünnet sünnet bizde onu diyoruzE sünnet o, farz değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?