- 1 Ocak 2022
- 4.209
- 15.470
- 158
Bu ara adet o aşkım bdvde artık neden takılmadığımı hatırlamış oluyorum böylelikle kendi kendimize yaziyoruz 5 konu var 5inede cevap veren yokBende konu sahiplerini anlamıyorum ya yazıyorlar gidiyorlar arkadaş noluyo o arada atom mu parçalanıyor anlamıyorum gel iki cevap ver yav
Sus kız karışma manitasıyla date e çıktı bu sefer salonda facetime yapıyorlarBende konu sahiplerini anlamıyorum ya yazıyorlar gidiyorlar arkadaş noluyo o arada atom mu parçalanıyor anlamıyorum gel iki cevap ver yav
Sorma yav vallahi hee moda olduBu ara adet o aşkım bdvde artık neden takılmadığımı hatırlamış oluyorum böylelikle kendi kendimize yaziyoruz 5 konu var 5inede cevap veren yok
E bu kadar basitse ne diye şimdiye kadar ateist olup günaha girdi?ailem onun müslüman olmasını istiyor tabii yaparım demişti.
Daha önemli işi var demekki( ya anayı ikna ediyor,ya da Amerikalı yı)Bende konu sahiplerini anlamıyorum ya yazıyorlar gidiyorlar arkadaş noluyo o arada atom mu parçalanıyor anlamıyorum gel iki cevap ver yav
Sorma yav vallahi hee moda oldu
Yazıp yazıp çekip gidiyorlar gel iki tartış et azcık heyecan olsun
Daha önemli işi var demekki( ya anayı ikna ediyor,ya da Amerikalı yı)
Çok dindar aile sunnetsiz adama kiz verir mi sizce?E sünnet o, farz değil ki
Nööööööö virmezzzÇok dindar aile sunnetsiz adama kiz verir mi sizce?
5 senede iki kere yüzyüze görüştüğü adamla evlenme hayali kuracağına bence de anasının yanından ayrılmasın.Bence anasının eteğinden ayrılmasın.
Sadece yüzyüze görmemiş5 senede iki kere yüzyüze görüştüğü adamla evlenme hayali kuracağına bence de anasının yanından ayrılmasın.
Aa olmaz. O zaman tek seferde altin takilir. Once sunnet dugunu olsun, orada bir parti altin takılsın. Sonra normal dugun.Sünnetle beraber düğünü de aradan çıkarırlar işte. Konu sahibi gelnlikle göbek atarken salonun bir köşesinde kurulmuş saten örtülü yatakta ç*küne fes takılmış şekilde taze sünnetli damat yatar. Bir taşla iki kuş.
5 senede iki kere yüzyüze görüştüğü adamla evlenme hayali kuracağına bence de anasının yanından ayrılmasın.
Çok dindar aile sunnetsiz adama kiz verir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?