Amerikan sevgilim evlenmeden önce bir yıl birlikte yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sünnet olursa, şehadet getirirse tamamdır bu iş. Yahu 5 yılda 2 kere görüşmek nedir şaka mısınız? Ayrıca dindar, muhafazakar bir ailenin vereceği tepki bu değildir. Gerçekten durum öyle olsa , annenize rahatça sevgilinizin aynı evde yaşamak istediğinden bahsedemezdiniz diye düşünüyorum. Annenizin tepkisi ona olan sevgim bitti sjdjdkdkdg
5 yıldır hayatına başkasını almadığını mı sanıyorsunuz? Yurtdışındayken görüştüğü birçok kadın olmuştur.

Adam haklı bence. 2 kez görüştüğünüz adamın türlü türlü huyunu evlendikten sonra mı öğrenmek istiyorsunuz ? En iyisi aynı evde yaşamasanız bile bir süre aynı şehirde olun . Bence 1 yıl kadar bir süreyi hak eder bu da.

Ben solcuyum, yarın sağcı biri bana senin için solcu olurum dese "hadi oradan" derim. Değerlerine sadık olmayan kimseden hoşlanmam. Zaten böyle bir şeyi kendim de talep etmem. Ne haddime bunu istemek! Herkes kendisine uygun biriyle olmalı.

Din değiştirmeyi çorap değiştirmek zannediyorlar.O içşel mücadele ,kargaşa,kaos , kabulleniş .....

Olay o kadar yönden konuşmaya açık ki nereye cevap versem bilemedim. Ancak şu iki konuya takıldım; 1- adam bence kolpaliyor, ciddi olduğunu düşünmüyorum. 2- adamın dinini değiştirmeyi teklif ediyorsaniz adamın da beraber yaşayıp sizi tanımak istemesi teklifini haklı görüyorum. Ancak yine dediğim gibi ben adamı çok ciddi bulamadım

Birlikte yaşamak şöyle bir kenara dursun, adam ataistken sizin çok dindar aileniz onun Müslüman olmasını istiyor diye tamam ok olurum mu diyor? Çok ilginç.
Demek ki onun da kafasında soru işaretleri var ki böyle bir deneme süreci teklif etmiş, bana mantıklı geldi ama aileniz bunu asla kabul etmez normal şartlarda.

Ayni eve girince zaten yasam seklini farkliligi asil ordan orjinalligi görüyorsun. Ben benimkiyle iki sene yasadim hazir hisseder hissetmez evlenmeye karar verdik ve pisman olmadik uyum sagladik.
Aslinda böyle olmasi daha iyi cünkü ilk evliligimden bosandim cocugum yok o zamanlarda evlendikten sonra adamin gercek karakterini görmüs oldum sevgililik zamanla toplam 12 sene cöpüm oldu anlayacagin..

Sizin dahi sadece 2 kez gördüğünüz damat adayına karşı nasıl bir sevgisi varmış ki anneniz “ona karşı olan tüm sevgim bitti” diyebildi anam bu gece her şeye pek bir şaşırıyorum ben

Başkalarının inançlarını değiştirmeye çalışmayın, kendi inancınızda birilerini bulun.

Kendisi dini umursamadığı için sorun olmaz dedi, ben de çok dindar değilim 5 vakit namaz kıldırmayacağım sadece şehadet getirecek zaten içkisi kumarı yok o yüzden pek bir şey değişmeyecek hayatında kabul etti bu nedenle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…