- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.741
ah keşke bana da öyle sürpriz olsa...çok sevinirim...gerçi ben hiç doğal yolla denemedim. ne yumurta takibi yaptım ne de uğraştim...nasil olsa olmaz diye. yumurtam ne zaman çatlar onu da bilmiyorumDoğal yolla tüplerimi bilmiyorum dr hsg istememişti benden
Amin cümlemize çok şeyler yaşadık hAyırlara gelir inşaallahinşallah canım...senin de inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur...
peki hiç tüp bebek denedin.mi canim? eşime de bahsettim. merak etti o da soruyor..İnşaallah hayırlısı olur hepimiz için benim hormonlar değişti korkuyorum biraz
Ben akıntıdan anladım bi de dr demişti adetin başlangıcından 10 gün say sonraki 8 günde dene demiştiah keşke bana da öyle sürpriz olsa...çok sevinirim...gerçi ben hiç doğal yolla denemedim. ne yumurta takibi yaptım ne de uğraştim...nasil olsa olmaz diye. yumurtam ne zaman çatlar onu da bilmiyorum
1 kere denedim bthcg 13 geldi sonra negatifpeki hiç tüp bebek denedin.mi canim? eşime de bahsettim. merak etti o da soruyor..
tutuyor aslında seninki...insallah sonu da gelir :))...biliyor musun saçma olacak ama bazen kimyasal gebelige bile razi oldum..en azından tutabildigini anlayım istedim..hep bthcg hep sıfır çıktı1 kere denedim bthcg 13 geldi sonra negatif
okey anladım. o zaman sözümü geri alıyorum...Ben de kimyasal gebelik diye olumlu düşünmüştüm çünkü dr larda öyle diyor ama benim dr arkadaşım 13 değerine tutunmaya çalışma gibi durmuyor demişti ilaçların etkisindendir diye söyledi
Yani benimki kimyasal gebelik değildi kimyasal gebelik olumlu bir durum gebe kalınabildipini gösteriyormuşokey anladım. o zaman sözümü geri alıyorum...
Hislerim cok kuvvetlidir, icimden bir ses senin bu sene hamile kalacagini soyluyor. Hic şeker yemezsen cok duzgun beslenip spor yaparsan bebegine kavuşacaksın. Sevgiler.Malesef zaten yeni evliyim yani 2 yıllık :)..Bütün bu sorunlara rağmen bir de 33 yaşında evlenen biriyim. iki tüp bebek denemesinden negatif sonuç aldım...Ben normal yolla zaten hamile kalacağımı sanmıyorum...Benim için öyle birşey olması imkansız gibi...Tabi yine de Allah bilir...
Benim 4 tane çıktı iyi miDüzen ok güzel sonuca güvenebilirsin folikül kaç yumurtan var gözle görülür ultrasonla ona bakılıyor
Doktorunuz nasıl bir diyet verdiYaşım 28. Ilaclara baslaycaz zaten bide diyet verdi doktor onları uygulamaya çalışıcam. Hayıt tohumu aldık kullanmak ilaçlarla beraber sıkıntı olur mu acaba
Femara protokolü nedir tam olarak açıklar mısınız0.19 amh la brüksel tüp bebekte hamile kaldım şu an 21 haftalığım. Şişli memorial a da gittim ama bence rezerv sorunu olanlar için doğru adres değil. Brükselde femara protoklu uygulandı ve oluşan tek embriyo (zaten hep 1 yumurta oldu) 4 tedavimde de 5. Güne gitti. Yine de araştırın siz ama doktor Yücel karaman rezerv azlığında başarılı biri
canm düzen labaratuvarına gidecektim 450 lira istedi 4 tane tahlile ve çok sarsar bu para beni tıp fakültesine gideyim diorum ama hiç hastaneye gidesim yok içimde kocaman bi sıkıntı varDüzen labratuvarında amh baktırın dr olarak başkent Hulusi zeyneloğlu
ee peki siz tüp bebek mi yaptırdınız bebek oldu muYanlışlık var mı yok mu bilmiyorum canım. Ama AMH değeri değişmez evet malesef. benimki ise 0,01 ve 28 yaşındaydım bu değerle tanıştığımda...şimdi 35 yaşındayım...
Benimde 0.20 duzenli adet goruyorum bende anlamadimpeki hanımlar bu ilk gittiğim doktor hormon testlerinle amh testin birbirini tutmuyo senin amh 0,27 olsa adet olmaman lazım yanlışlık var dedi yni gerçekten benim gibi olup yine de amh düşük olan var mı düzenli adet görüyorum 27 günde bi, adetin 12 günü yumurtlama ağrısı falan hep oluyo ultrasonda kist falan hiç bişi de çıkmadı......... yine aynı sonuç çıkarsa amh : 0,27 çıkarsa tüp bebeğe yönlendirir sanırım beni ilk tüp bebek için ne kadar daha beklemem tedavi olmam gerekiyo yani toplam süreç ne kadar
Fsh cok degisken bir deger. Bendede var o donemsel bir seydir diye dusundumArkadaşlar çikolata kisti olanlara bişey sorabilir miyim benim el ve ayaklarda çok yanma oluyor Mart’ta ki Fsh 7 idi yükselme olmuş mudur baktırmaya korkuyorum sizin de çok yanma oluyor mu
İçindeki sıkıntı hayra çıkar inşallah yanlız test gerçekten çok pahalıymışcanm düzen labaratuvarına gidecektim 450 lira istedi 4 tane tahlile ve çok sarsar bu para beni tıp fakültesine gideyim diorum ama hiç hastaneye gidesim yok içimde kocaman bi sıkıntı var
Sadece amh baktırın yumurtalık rezervini gösteren en önemli test ben sağlıkçıyım indirimle 140 lira tutmuştucanm düzen labaratuvarına gidecektim 450 lira istedi 4 tane tahlile ve çok sarsar bu para beni tıp fakültesine gideyim diorum ama hiç hastaneye gidesim yok içimde kocaman bi sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?