- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.701
onu bilmiyorum...muhtemelen sendeki çatlamanin etkisi.Kullanmıyorum temmuzda tüp bebek tedavisinde ilaç kullandım sadece akıntı tüp bebekten sonra çok arttı ilaçların etkisi sürüyor mu böyle
Umudahasret...ne güzel nikin var..Benim mini tüp yapılacak yer bulmam gerek. Benim sadece bir yum oluyor oda kalitesiz..Sayı az ve ida biş ümitsiz vaka benim ama yinede olursa diye umutlanıyorum.çok üzulüyorum..Allah bu konuda kimseyi çaresiz bırakmasın..
Benimki 2 ay gecikmişti. Tedavi nedeniyle kist oluşmuş. O yüzdenmiş.Arkadaşlar merhaba tüp bebek denemesinden sonra adet gecikmesi çok yaşadınız mı
Benim ağustos 10 da negatif aldım bu 3.adetim olucak sizin kaçıncı adette geciktiBenimki 2 ay gecikmişti. Tedavi nedeniyle kist oluşmuş. O yüzdenmiş.
negatif sonucunu aldıktan sonra ilaçları bıraktım ve bir kaç gün sonra adet oldum. ama 2.adetim zamanında olmadı. 2 ay sonra oldu.Benim ağustos 10 da negatif aldım bu 3.adetim olucak sizin kaçıncı adette gecikti
Çok teşekkür ederim cevabınız için son bir soru sorabilir miyim yımurtanız çatlamadığı için mi oluşmuş folüküler kistnegatif sonucunu aldıktan sonra ilaçları bıraktım ve bir kaç gün sonra adet oldum. ama 2.adetim zamanında olmadı. 2 ay sonra oldu.
Evet tüp bebek tedavisi süresince kullandığımız ilaçlar yüzünden olabiliyormuş. Yumurta büyüyor ama çatlayamayınca kiste dönüşüyormuş.Çok teşekkür ederim cevabınız için son bir soru sorabilir miyim yımurtanız çatlamadığı için mi oluşmuş folüküler kist
Ama ilk günlerde/aylarda hiç belirti olmayabiliyor. Neler okuyoruz burda. Bi baktırın siz.İnşaallah tabi ama çikolata kistleri düşük amh ile zor gibi o yüzden ilk aklıma kist geldi bi de belirtim hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?