AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hanımlar şiddetli bir ağrı var sağ yumurtaligimda...dün gecede beri uyumadim. Ağrı kesici aldım ama geçmedi..ağrıyı unutmak icin, sırf başka şeylere odaklanayim diye foruma giriyorum. Sağ tüpüm tıkali. Ağrı yapar mi tıkalı tüpler...

Tıkalı tüp ağrı yapmaz belirtisi olmaz yazıyordu benim de regl ağrım çok olmadığı halde bazı aylar ağrı çekerdim

Yeni evlendiğimde normal ağrı kesici işe yaramadı hastanemde acile gitmiştim ama sebebini hiç sorgulmadım

Arkadaşlar merhaba tüp bebek denemesinden sonra adet gecikmesi çok yaşadınız mı

ALISALIS 'in açtığı bir topic vardı mini tüp bebekle ilgili. Bir göz atın isterseniz

negatif sonucunu aldıktan sonra ilaçları bıraktım ve bir kaç gün sonra adet oldum. ama 2.adetim zamanında olmadı. 2 ay sonra oldu.
Çok teşekkür ederim cevabınız için son bir soru sorabilir miyim yımurtanız çatlamadığı için mi oluşmuş folüküler kist

Çok teşekkür ederim cevabınız için son bir soru sorabilir miyim yımurtanız çatlamadığı için mi oluşmuş folüküler kist
Evet tüp bebek tedavisi süresince kullandığımız ilaçlar yüzünden olabiliyormuş. Yumurta büyüyor ama çatlayamayınca kiste dönüşüyormuş.

İnşaallah tabi ama çikolata kistleri düşük amh ile zor gibi o yüzden ilk aklıma kist geldi bi de belirtim hiç yok

Yok yaptırmadım yarın kan vericem toptan tansiyonum da 80 40 a düştü aç karnına tahlil olucak orda bi de bthcg istedi dr ama cesaret edemedim vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…