AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Freedoom82 merak ettim sizi nasıl oldunuz

kızlar merhaba 2 yıllık evliyim 1,5 yıl hap ile korundum 7 aydır korunmuyoruz bebek olmadı haziran ayında hormon testi yapılddı fsh : 10,64 LH :5,42 PROLAKTİN :15,58 çıktı doktor olur dedi ama ben 10 gün önce tekrar gittim amh yapıldı ve sonuçAMH :0,27 çıktı doktor bi yanlıkşık var yaşın 26 düzenli adet görüyosun olamaz doğum hastanelerine yönlendiriyorum seni tekrar yaptır adetin 3 ncü günü dedi şimdi ama hastaneye gitmeye korkuyorum ya öyleyse sonuç şuan hayıt tohumu içiyorum rabbim isterse olur tabiki ama ankaradayım bana iyi bi doktor tavsiye eder misiniz amh değeri değişmez derler ama sizce değişir mi yanlışlık oalbilir mi

bu arada geçen ay aslan pençesi içtim adetim 1 hafta erken oldu lekelenme şeklinde hamileyim sandım test yaptım gece ilk çizgi çıktı sabah bi baktım ikinci çizgi de belirmiş hafif ama kanda çıkmadı bu ay var mı yok mu bilmiyorum eşim de kontrol edildi onda bi sıkıntı yok

Düzen labratuvarında amh baktırın dr olarak başkent Hulusi zeyneloğlu

Canım yanlışlık da olabilir doğru da olabilir evet genç yaşta kabul edilir değer değil ama maalesef okuyor ben de bu değerle tanıştığımda 26 yaşındaydım tüp bebek için dersen Hulusi hoca iyiymiş diye duyuyorum

Yanlışlık var mı yok mu bilmiyorum canım. Ama AMH değeri değişmez evet malesef. benimki ise 0,01 ve 28 yaşındaydım bu değerle tanıştığımda...şimdi 35 yaşındayım...

Freedoom82 merak ettim sizi nasıl oldunuz
Canım ben hani bahsetmiştim adet miyim değil miyim diye...tekrar test yaptırdım bu sefer FSH daha yüksek çıkmıştı...Hatırlarsan önceki mesajımda bahsetmiştim...FSH en son 15 çıktı, E2 ise 49 ya da 50 hatırlamıyorum. Doktor bu sefer Gonal F başla dedi ama ben erteledim...Hem çok yorgunum...Hem de adet tarihimi net anlayamadım.Kaçıncı gün bilmiyorum dedim...Doktor da o zaman yasmin kullanmaya başla dedi. Böylece kontrol elimizde olsun dedi..Benim aklım çok karışık, yapmam gereken bir sürü şey var yetişemiyorum hayata...Yakın zamanda eşimin ailesi gelecek insallah tedavi,ye başladığım döneme denk gelmezler...Çünkü hiçbirşey bilmiyorlar...Bu arada doktora yapıyorum...Doktora tezimle uğraşıyorum sürekli şehir dışına gidip gelmem gerekiyor...Tedavi hem olsun istiyorum hem tezim bitsin istiyorum...

Canim bu gune kadar hic hamile kaldin mi?
Malesef zaten yeni evliyim yani 2 yıllık :)..Bütün bu sorunlara rağmen bir de 33 yaşında evlenen biriyim. iki tüp bebek denemesinden negatif sonuç aldım...Ben normal yolla zaten hamile kalacağımı sanmıyorum...Benim için öyle birşey olması imkansız gibi...Tabi yine de Allah bilir...

Nasibimizde varsa olur canım inşaallah s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…