AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İşte insan bazen üzülüyor ve kafaya takıyor neden ben diye

Evet çok zararlılar fıs fıs şişeye karbonat ve market Sirkesi karıştırdım onlar ile yapıyorum
Kanser yaparlar biliyorum da yumurta rezervi veya kalitesine de etkileri var mı? bunları kullanmazsam hiç temizlemiş gibi hissetmem ben...Sık sık ıslak mendil kullanırım...onu azaltmam gerekir...Önerini deneyeceğim

Üzücü ve saçma ama katılıyorum doktora...Benim sağ taraf da bitik...Çünkü çikolata kistleri bitirdi hepsini, yapışıklıklar ileri derece...Endometriozis kısaca...

Çikolata kistleri ne yazık ki bilgim olan bir konu değil. Ama arkadaşın durumu çikolata kistleri değil sanırım. Yalnızca rezerv azlığı. Yanlış anlamadıysam tabii.

Üzücü ve saçma ama katılıyorum doktora...Benim sağ taraf da bitik...Çünkü çikolata kistleri bitirdi hepsini, yapışıklıklar ileri derece...Endometriozis kısaca...
Sanırım benimde kistim endometriozis birden çıktı son 3 ayım kabusa döndü

Çikolata kistleri ne yazık ki bilgim olan bir konu değil. Ama arkadaşın durumu çikolata kistleri değil sanırım. Yalnızca rezerv azlığı. Yanlış anlamadıysam tabii.
Önceki mesajlarında çikolata kisti için ilaç kullandığını söyledi...Ben de oradan tahmin ettim...Aynen bana da öyle dediler. Tabi bu kadar katı değil ama sağ tarafı göremediğini söyledi doktorlar...

Kanser yaparlar biliyorum da yumurta rezervi veya kalitesine de etkileri var mı? bunları kullanmazsam hiç temizlemiş gibi hissetmem ben...Sık sık ıslak mendil kullanırım...onu azaltmam gerekir...Önerini deneyeceğim
Canım aidin Salih'in bir kitabı var yitik şifa orada yazıyor hamile kalmak ve menopoz kurtulmak isteyenler bunu yapsın diye

Katılıyorum. Normal yoldan hamile kalan kadınlara hayretle bakıyorum. Üstelik 5 ay öncesine kadar çok basit sanıyordum ben de. Sen de ümidini kesme. Mutlaka yaşayacağız biz de.
İnşallah canım dua ediyorum herkese tüp olmazsa yumurta donasyonu düşünüyorum

Bana kist için Doğum kontrol hapı verdi benimki basit kist mi kızlar doktora hep sormayı unutuyorum daha doğrusu ağlıyorum

Katılıyorum. Normal yoldan hamile kalan kadınlara hayretle bakıyorum. Üstelik 5 ay öncesine kadar çok basit sanıyordum ben de. Sen de ümidini kesme. Mutlaka yaşayacağız biz de.

İnşallah inşallah burada isteyen herkes bu güzelliği tadar inşallah...Hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin Yüce Allahım. Normal yolla hamile kalan kadınlara o kadar özeniyorum ki. Hiçbirşeye dikkat etmeden, farkına bile varmadan birden hamileyim diyorlar ya...Biz ise daha tutunma aşamasına gelemedik, gelsek ve tutunsa bile, acaba düşük olur mu? kese görünür mü? telaşı ile geçireceğiz...

Kesinlikle katılıyorum

Hic yumurta dokusu bile kalmamis dedi ben nasil olur dedim daha 5 ay once kimyasal gebelik yasadim klomen ile yumurtam olustu dedim. bana tup bebek tedavisinde 1 yumurta bile %10 dedi. Burada zor sira gelir siz disarida tedavi gorun dedi resmen basindsn savdi. Ben heyet raporu cikartip disarida bir merkezde tedavi gormeyi dusunuyorum. Psikolojime gelirse cok kotu tahmin edebilirsinizki.. Hala soktayim... tavri acimasizca ve umursamazcaydi.. Ne diyeyim alisacagim bir iki gune kadar.

Ben anlayamiyorum menepoza dogru gitmek nasil oluyor. Sadece amh degeri bunu gostermez diyor bir dpktor bana. Birbtanesi bana belkide 5 sene sonra girersin dedi bu ise bambaska. Bir tane tup bebek yapmaya calisagim. Heyet raporu cikartiyoruz insallah aksilil cikmaz. Baskads ugrasmam zaten. Ben sizler kadar guclu ve sabirli degilim

Sag tup tikali oldugu icin mi oyle dedi doktorunuz. Benim kistim solda ama o taraf saglam sagtarafta kist yok orasi bitmis.

Sende mi cikolata kisti meliyati oldun, benim ondan dusuk maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…