- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.821
İşte insan bazen üzülüyor ve kafaya takıyor neden ben diyeArkadaşlar fsh ı amh ı boş verin. Bunların artık bir önemi yok. 1 tane bile yumurta göründüğü müddetçe, adet olmaya devam ettiğiniz müddetçe her zaman ümit var.
Bu işte iyi olan doktorların amh ı düşük, fsh ı yüksek ve folikül sayısı az görünen hastalara sordukları ilk soru; "Düzenli adet oluyor musun?" Hepsi adet olunduğu müddetçe bir şans olduğunu savunuyor. Lütfen moralinizi bozmayın. Şu dünyada bir tek ölümün çaresi yok.
Kanser yaparlar biliyorum da yumurta rezervi veya kalitesine de etkileri var mı? bunları kullanmazsam hiç temizlemiş gibi hissetmem ben...Sık sık ıslak mendil kullanırım...onu azaltmam gerekir...Önerini deneyeceğimEvet çok zararlılar fıs fıs şişeye karbonat ve market Sirkesi karıştırdım onlar ile yapıyorum
Üzücü ve saçma ama katılıyorum doktora...Benim sağ taraf da bitik...Çünkü çikolata kistleri bitirdi hepsini, yapışıklıklar ileri derece...Endometriozis kısaca...
Sanırım benimde kistim endometriozis birden çıktı son 3 ayım kabusa döndüÜzücü ve saçma ama katılıyorum doktora...Benim sağ taraf da bitik...Çünkü çikolata kistleri bitirdi hepsini, yapışıklıklar ileri derece...Endometriozis kısaca...
İşte insan bazen üzülüyor ve kafaya takıyor neden ben diye
Önceki mesajlarında çikolata kisti için ilaç kullandığını söyledi...Ben de oradan tahmin ettim...Aynen bana da öyle dediler. Tabi bu kadar katı değil ama sağ tarafı göremediğini söyledi doktorlar...Çikolata kistleri ne yazık ki bilgim olan bir konu değil. Ama arkadaşın durumu çikolata kistleri değil sanırım. Yalnızca rezerv azlığı. Yanlış anlamadıysam tabii.
Canım aidin Salih'in bir kitabı var yitik şifa orada yazıyor hamile kalmak ve menopoz kurtulmak isteyenler bunu yapsın diyeKanser yaparlar biliyorum da yumurta rezervi veya kalitesine de etkileri var mı? bunları kullanmazsam hiç temizlemiş gibi hissetmem ben...Sık sık ıslak mendil kullanırım...onu azaltmam gerekir...Önerini deneyeceğim
Önceki mesajlarında çikolata kisti için ilaç kullandığını söyledi...Ben de oradan tahmin ettim...Aynen bana da öyle dediler. Tabi bu kadar katı değil ama sağ tarafı göremediğini söyledi doktorlar...
İnşallah canım dua ediyorum herkese tüp olmazsa yumurta donasyonu düşünüyorumKatılıyorum. Normal yoldan hamile kalan kadınlara hayretle bakıyorum. Üstelik 5 ay öncesine kadar çok basit sanıyordum ben de. Sen de ümidini kesme. Mutlaka yaşayacağız biz de.
Bana kist için Doğum kontrol hapı verdi benimki basit kist mi kızlar doktora hep sormayı unutuyorum daha doğrusu ağlıyorumÖnceki mesajlarında çikolata kisti için ilaç kullandığını söyledi...Ben de oradan tahmin ettim...Aynen bana da öyle dediler. Tabi bu kadar katı değil ama sağ tarafı göremediğini söyledi doktorlar...
Katılıyorum. Normal yoldan hamile kalan kadınlara hayretle bakıyorum. Üstelik 5 ay öncesine kadar çok basit sanıyordum ben de. Sen de ümidini kesme. Mutlaka yaşayacağız biz de.
Kesinlikle katılıyorumİnşallah inşallah burada isteyen herkes bu güzelliği tadar inşallah...Hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin Yüce Allahım. Normal yolla hamile kalan kadınlara o kadar özeniyorum ki. Hiçbirşeye dikkat etmeden, farkına bile varmadan birden hamileyim diyorlar ya...Biz ise daha tutunma aşamasına gelemedik, gelsek ve tutunsa bile, acaba düşük olur mu? kese görünür mü? telaşı ile geçireceğiz...
Onu doktoruna sor mutlaka, ama basit kist olabilir. Çikolata kisti doğum kontrol hapı ile geçmezzzBana kist için Doğum kontrol hapı verdi benimki basit kist mi kızlar doktora hep sormayı unutuyorum daha doğrusu ağlıyorum
Anladım canım ptesi reglim gelirse doktora gideceğim mutlaka sorucamOnu doktoruna sor mutlaka, ama basit kist olabilir. Çikolata kisti doğum kontrol hapı ile geçmezzz
Niye ağlıyorsun canım?Bana kist için Doğum kontrol hapı verdi benimki basit kist mi kızlar doktora hep sormayı unutuyorum daha doğrusu ağlıyorum
CA125 diye bir tahlil var...Onu iste...Çikolata kistini belirleyen ölçüttAnladım canım ptesi reglim gelirse doktora gideceğim mutlaka sorucam
Hic yumurta dokusu bile kalmamis dediSağ tarafın bitmiş tükenmiş ne demek yahu? İnanılmaz saçma ve moral bozucu buldum bu cümleyi. Bir kere hem sağ hem de soldaki foliküller her ay değişir. Bu ay sağda bir şey yoksa, bir sonraki ay olur. Zaten durumumuz kötü, bu doktorların bu insanlıktan nasibini almamış sözleri beni deli ediyoe gerçekten.
30 yaşındayım, AMH'ım 0,06 canım. Yani seninkinden katbekat düşük. Çaba göstermekten asla vazgeçme. Elbet bizim de yüzümüz gülecek. Ama lütfen eğer imkanım varsa başka bir doktora da görün.
Peki sizin ne tarafindaydi kistleriniz?Üzücü ve saçma ama katılıyorum doktora...Benim sağ taraf da bitik...Çünkü çikolata kistleri bitirdi hepsini, yapışıklıklar ileri derece...Endometriozis kısaca...
Ben anlayamiyorum menepoza dogru gitmek nasil oluyor. Sadece amh degeri bunu gostermez diyor bir dpktor bana. Birbtanesi bana belkide 5 sene sonra girersin dedi bu ise bambaska. Bir tane tup bebek yapmaya calisagim. Heyet raporu cikartiyoruz insallah aksilil cikmaz. Baskads ugrasmam zaten. Ben sizler kadar guclu ve sabirli degilimBenim doktorumda fsh yüksek ve menopoza doğru gittiğimi söylemedi hem endokrin hem kadın doğumcu Allah cezalarını versin böyle doktorların seni çok iyi anlıyorum peki bumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun canım
Sag tup tikali oldugu icin mi oyle dedi doktorunuz. Benim kistim solda ama o taraf saglam sagtarafta kist yok orasi bitmis.Benim mesajlarımı okumadın sanırım...Benim ki 0,01...Bu değer senin değerinden düşük. O zaman ben öleyim...Tamam senin değerin de kötü ama düşünün ben 2 kez transfere gittim...Bedenime hayret ediyorum hala yumurta vermeye çalışıyor zavallı...Bu arada sağ taraf demişken...Benim sağ tarafım için de doktorlar aynı şeyi söylüyor...Sağ tarafını göremiyorum dedi kaç doktor hem de...HSG filmi çektirdim. Sağ tüp tıkalı...
Sende mi cikolata kisti meliyati oldun, benim ondan dusuk maalesef..Sağ tarafın bitmiş tükenmiş ne demek yahu? İnanılmaz saçma ve moral bozucu buldum bu cümleyi. Bir kere hem sağ hem de soldaki foliküller her ay değişir. Bu ay sağda bir şey yoksa, bir sonraki ay olur. Zaten durumumuz kötü, bu doktorların bu insanlıktan nasibini almamış sözleri beni deli ediyoe gerçekten.
30 yaşındayım, AMH'ım 0,06 canım. Yani seninkinden katbekat düşük. Çaba göstermekten asla vazgeçme. Elbet bizim de yüzümüz gülecek. Ama lütfen eğer imkanım varsa başka bir doktora da görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?