- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.841
Ama benim kistim 1 tane ve sol tarafta. Sag tarafim temizdi. Orasi bitmis.. kist madem bitiriyor niye sol tarafi degilde sag tarafÖnceki mesajlarında çikolata kisti için ilaç kullandığını söyledi...Ben de oradan tahmin ettim...Aynen bana da öyle dediler. Tabi bu kadar katı değil ama sağ tarafı göremediğini söyledi doktorlar...
Bende dusunuyorum. Ama bir arkadasim dediki; bizim hukumet tc vatandaslarina bu isi yasaklatcakmisİnşallah canım dua ediyorum herkese tüp olmazsa yumurta donasyonu düşünüyorum
Çikolata kisti olup hamile kalan çok kişi var. Sadece burada değil, günlük yaşamımda da karşılaştım..Bir çalışma arkadaşımın çikolata kisti vardı ve üstelik yaşı da benden büyüktü...Yeni evlenmişti, evlenir evlenmez hamile kaldı...38 yaşında hamile kaldı anlayacağınız...Şimdi bebeğini büyütmekle meşgul...Eğer tüplerde yapışıklık olmadııysa, çikolata kisti çok ilerlemediyse rahat hamile kalınır. benim çikolata kistim 4. derece idi yani en son...Düzeyleri var...Kizlar simdi trend konular bir derdim var da okudum. Bizim gibi cikolata kisti olan bir kiz varmis ameliyat olmus 8 sene evvel. Ve kendiliginden hamile kalmis bahsediyor. Yazmis hikayesini okuyun isterseniz
O zaman ilginç nasıl olmuş peki? Şaşırdım doğrusu..En iyisi rahim filmi çektir uygun olduğunda...Acaba hangi taraf sorunlu? Bu arada sizlerle bir bilgi paylaşayım hidrosalpenks diye bir durum var. Sen-ben gibi çikolata kisti olmuş kişilerin eğer tüplerinde zarar olduysa, o tüplerden sıvı sızması oluyor ve bebek tutmayabiliyor...kesin tutmuyor diyeyim hatta...Çok ciddi bir durum bu nedenle rahim filmi önemli...Hidrosalpenks ultrasonla farkedilmiyor...Ben çektirdim bir doktor hidrosalpenks var sende dedi, başka bir doktor kesinlikle yok dedi. Kime inanayım ? :)). Filmin görüntüsü var elimde...farklı görüşler var..Ama benim kistim 1 tane ve sol tarafta. Sag tarafim temizdi. Orasi bitmis.. kist madem bitiriyor niye sol tarafi degilde sag taraf
Evet yasaklanacakmış ama yasaklanmadan yaptırabilirsem yaptıracam inşallahBende dusunuyorum. Ama bir arkadasim dediki; bizim hukumet tc vatandaslarina bu isi yasaklatcakmis
Doktorum benden istemedi bu filmi acaba önümüzdeki ay mı isteyecek doktorlara zaten artık güvenmiyorum.O zaman ilginç nasıl olmuş peki? Şaşırdım doğrusu..En iyisi rahim filmi çektir uygun olduğunda...Acaba hangi taraf sorunlu? Bu arada sizlerle bir bilgi paylaşayım hidrosalpenks diye bir durum var. Sen-ben gibi çikolata kisti olmuş kişilerin eğer tüplerinde zarar olduysa, o tüplerden sıvı sızması oluyor ve bebek tutmayabiliyor...kesin tutmuyor diyeyim hatta...Çok ciddi bir durum bu nedenle rahim filmi önemli...Hidrosalpenks ultrasonla farkedilmiyor...Ben çektirdim bir doktor hidrosalpenks var sende dedi, başka bir doktor kesinlikle yok dedi. Kime inanayım ? :)). Filmin görüntüsü var elimde...farklı görüşler var..
Sağlıcakla büyütsün o zaman dediğin gibi seviyesine göre ameliyat ile almıyorlar mı doktorlar canım senin kistiniÇikolata kisti olup hamile kalan çok kişi var. Sadece burada değil, günlük yaşamımda da karşılaştım..Bir çalışma arkadaşımın çikolata kisti vardı ve üstelik yaşı da benden büyüktü...Yeni evlenmişti, evlenir evlenmez hamile kaldı...38 yaşında hamile kaldı anlayacağınız...Şimdi bebeğini büyütmekle meşgul...Eğer tüplerde yapışıklık olmadııysa, çikolata kisti çok ilerlemediyse rahat hamile kalınır. benim çikolata kistim 4. derece idi yani en son...Düzeyleri var...
Gerçekten mi okumak lazım bir başka konuda tüp bebek tedavisini eşinin ailesini söylemiş pişman olmuş biz eşimle kimseye söylemedik iyiki söylemedikKizlar simdi trend konular bir derdim var da okudum. Bizim gibi cikolata kisti olan bir kiz varmis ameliyat olmus 8 sene evvel. Ve kendiliginden hamile kalmis bahsediyor. Yazmis hikayesini okuyun isterseniz
Herşey birden gelişti canım her sene kadın Doğuma gittim herşey normal dedi agustos ayında reglim gelmeyince doktora gidince ögrendim herşeyi tam kabullenmedimNiye ağlıyorsun canım?
CA125 diye bir tahlil var...Onu iste...Çikolata kistini belirleyen ölçütt
Bende soylemek isyemorum cunku biliyormusun herkes beklenti icinde. Ustunde bir baski olusuyor. Cok zor bir sey...Gerçekten mi okumak lazım bir başka konuda tüp bebek tedavisini eşinin ailesini söylemiş pişman olmuş biz eşimle kimseye söylemedik iyiki söylemedik
Canim cektirdim ben temiz cikti. Tuplerim acik herhangi bisi yok..O zaman ilginç nasıl olmuş peki? Şaşırdım doğrusu..En iyisi rahim filmi çektir uygun olduğunda...Acaba hangi taraf sorunlu? Bu arada sizlerle bir bilgi paylaşayım hidrosalpenks diye bir durum var. Sen-ben gibi çikolata kisti olmuş kişilerin eğer tüplerinde zarar olduysa, o tüplerden sıvı sızması oluyor ve bebek tutmayabiliyor...kesin tutmuyor diyeyim hatta...Çok ciddi bir durum bu nedenle rahim filmi önemli...Hidrosalpenks ultrasonla farkedilmiyor...Ben çektirdim bir doktor hidrosalpenks var sende dedi, başka bir doktor kesinlikle yok dedi. Kime inanayım ? :)). Filmin görüntüsü var elimde...farklı görüşler var..
Ben doktoruma söylesem film çektirmek istiyorum diye kabul eder mi ki o nerden çıktı diye sormasınCanim cektirdim ben temiz cikti. Tuplerim acik herhangi bisi yok..
benim de yaşım 26 amh 0,27 çıktı doktor yanlışlık var dedi ama başka hastaneye hulusi beye gidicem gerçekten dopruysa benim de mi tüp bebek zor olurBenim durumum cok vahim canim. Amh 0.20. Carsamba gunj doktor sag tarafini goremiyorum hic bir sey kalmamis dedi. Bitmis tukenmis yani. Yikildim sok oldum. 5 ay evvel tedavi gordugum doktor bunu baNa hic soylemedi. Cok kizginim ona.. bunu benim bilneye hakkim vardi nasil bir hekimmis amlayamadim... yeni yeni kendime geliyorum. Benim cok ama cok zor tup bebekle bile olamaz... bir ve son kez deneyecegim..
canm benim de mh 0,27 kimyasal şeylerden uzak mı durmam gerekio ben bunu bilmiyodumCanım ben sirke ,karbonat ve Arap sabunu kullanıyorum temizlikte çamaşırda da beyazlar için soda matik ve Eti matik renkliler in Eti matik koltuk altı rolonu,duş jeli losyon,parfüm,yumaşıtıcı ,oje makyaj malzemeleri hepsi çöpe gitti
Canım genelde uzak durmamız laxım aidin Salih'in yitik şifa kitabını omu erken menopoz ve bebek isteyenler için orada yazıyor her türlü kimyasaldan uzak durun diyecanm benim de mh 0,27 kimyasal şeylerden uzak mı durmam gerekio ben bunu bilmiyodum
aldılar daha önce iki kez ama rezerve zarar veriyor ameliyatlar biliyorsun..çikolata kisti de ameliyat da rezervi azaltıyor. o nedenle her opuda doktorum kistleri boşaltiyor...yani aspire ediyor..ams yeniden oluşuyor...Sağlıcakla büyütsün o zaman dediğin gibi seviyesine göre ameliyat ile almıyorlar mı doktorlar canım senin kistini
söylemedim ben de açıkcasi. aynen beklenti içindeler..Bende soylemek isyemorum cunku biliyormusun herkes beklenti icinde. Ustunde bir baski olusuyor. Cok zor bir sey...
bu konuyu merak ettim...başlığı nedir konunun? okumak istiyorumGerçekten mi okumak lazım bir başka konuda tüp bebek tedavisini eşinin ailesini söylemiş pişman olmuş biz eşimle kimseye söylemedik iyiki söylemedik
Anladım canım Allah bizlere güç ve sabır versin bu zorlu yoldaaldılar daha önce iki kez ama rezerve zarar veriyor ameliyatlar biliyorsun..çikolata kisti de ameliyat da rezervi azaltıyor. o nedenle her opuda doktorum kistleri boşaltiyor...yani aspire ediyor..ams yeniden oluşuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?