- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.801
Çok iyi bir değer...Ben her zaman yüksek değerler gördüm kendimde....24 falan hayal oldu benim için...Ilacı araştıracağım. Bu arada doktorun kim sakıncası yoksa söyler misin? ya da özelden de atabilirsin?O donem gitmedim doktora 6 ay kullamdim. Adet gormuyordum sormutum bu senin icin iyi bisi demisti. Benimde bir ara yuksek cikti.. ilac kullandim en son 24 oldu degerim.
Ben 1 sene evvel Zubeyde Hanimda 1 kez AyseYeliz Selimogluna muayene oldum sonra 4 ay Ziya Cetine muayene oldum. Kizdim sonra biraktim.yazin kafami dinledim tedavime ara verdim simdi ise Uludah universitesqinde tedaviye basladim. Tup bebek bolumunde. Su an heyet raporu cikarmaya basladim insallah bir an once cikar ve bende disarida bir merkezde ilk kez bir tup denerim.Çok iyi bir değer...Ben her zaman yüksek değerler gördüm kendimde....24 falan hayal oldu benim için...Ilacı araştıracağım. Bu arada doktorun kim sakıncası yoksa söyler misin? ya da özelden de atabilirsin?
Peki visanneyi öneren doktor kimdi? onu merak ettim....Ben 1 sene evvel Zubeyde Hanimda 1 kez AyseYeliz Selimogluna muayene oldum sonra 4 ay Ziya Cetine muayene oldum. Kizdim sonra biraktim.yazin kafami dinledim tedavime ara verdim simdi ise Uludah universitesqinde tedaviye basladim. Tup bebek bolumunde. Su an heyet raporu cikarmaya basladim insallah bir an once cikar ve bende disarida bir merkezde ilk kez bir tup denerim.
Benim durumum cok vahim canim. Amh 0.20. Carsamba gunj doktor sag tarafini goremiyorum hic bir sey kalmamis dedi. Bitmis tukenmis yani. Yikildim sok oldum. 5 ay evvel tedavi gordugum doktor bunu baNa hic soylemedi. Cok kizginim ona.. bunu benim bilneye hakkim vardi nasil bir hekimmis amlayamadim... yeni yeni kendime geliyorum. Benim cok ama cok zor tup bebekle bile olamaz... bir ve son kez deneyecegim..Çok iyi bir değer...Ben her zaman yüksek değerler gördüm kendimde....24 falan hayal oldu benim için...Ilacı araştıracağım. Bu arada doktorun kim sakıncası yoksa söyler misin? ya da özelden de atabilirsin?
İyiymiş aslında canım sen yaptıracak mısınEmbriyo pooling. Emrbiyo havuzlama...Her yer yapabilir...Biz özelliği yok sadece birkaç defa sadece opu yapılıp yumurtalar döllenirse embriyolar donduruluyor...Sonra aralarında en iyisi seçiliyor. 2-3 tane yaşınız 35 den büyükse transfer edilebiliyor
Canim o Orhan Orhan di. O zamanalr zubeyde de gorev yapiyordu. Su anda ise sanirim ozelde calisiyor... iyi bir doktordu. Basarili cok sevilen. Tavsoye ederim bak onuPeki visanneyi öneren doktor kimdi? onu merak ettim....
Benim mesajlarımı okumadın sanırım...Benim ki 0,01...Bu değer senin değerinden düşük. O zaman ben öleyim...Tamam senin değerin de kötü ama düşünün ben 2 kez transfere gittim...Bedenime hayret ediyorum hala yumurta vermeye çalışıyor zavallı...Bu arada sağ taraf demişken...Benim sağ tarafım için de doktorlar aynı şeyi söylüyor...Sağ tarafını göremiyorum dedi kaç doktor hem de...HSG filmi çektirdim. Sağ tüp tıkalı...Benim durumum cok vahim canim. Amh 0.20. Carsamba gunj doktor sag tarafini goremiyorum hic bir sey kalmamis dedi. Bitmis tukenmis yani. Yikildim sok oldum. 5 ay evvel tedavi gordugum doktor bunu baNa hic soylemedi. Cok kizginim ona.. bunu benim bilneye hakkim vardi nasil bir hekimmis amlayamadim... yeni yeni kendime geliyorum. Benim cok ama cok zor tup bebekle bile olamaz... bir ve son kez deneyecegim..
Benim doktorumda fsh yüksek ve menopoza doğru gittiğimi söylemedi hem endokrin hem kadın doğumcu Allah cezalarını versin böyle doktorların seni çok iyi anlıyorum peki bumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun canımBenim durumum cok vahim canim. Amh 0.20. Carsamba gunj doktor sag tarafini goremiyorum hic bir sey kalmamis dedi. Bitmis tukenmis yani. Yikildim sok oldum. 5 ay evvel tedavi gordugum doktor bunu baNa hic soylemedi. Cok kizginim ona.. bunu benim bilneye hakkim vardi nasil bir hekimmis amlayamadim... yeni yeni kendime geliyorum. Benim cok ama cok zor tup bebekle bile olamaz... bir ve son kez deneyecegim..
Bunu yazma nedenim kendini daha iyi hisset diye...Tabiki hepimizin durumu vahim...Yıkılıp şok olma...Ben iki negatif yaşadım daha öncesinde gelişmeyen yumurtalar var...2 gün ağladım sonra hayatıma döndüm...Benim durumum cok vahim canim. Amh 0.20. Carsamba gunj doktor sag tarafini goremiyorum hic bir sey kalmamis dedi. Bitmis tukenmis yani. Yikildim sok oldum. 5 ay evvel tedavi gordugum doktor bunu baNa hic soylemedi. Cok kizginim ona.. bunu benim bilneye hakkim vardi nasil bir hekimmis amlayamadim... yeni yeni kendime geliyorum. Benim cok ama cok zor tup bebekle bile olamaz... bir ve son kez deneyecegim..
Canım ben sirke ,karbonat ve Arap sabunu kullanıyorum temizlikte çamaşırda da beyazlar için soda matik ve Eti matik renkliler in Eti matik koltuk altı rolonu,duş jeli losyon,parfüm,yumaşıtıcı ,oje makyaj malzemeleri hepsi çöpe gittiHanımlar birşey soracağım size...Yumurta rezervlerimiz az olduğu için sağlıklı (!) beslenmeye çalışıyoruz. Ne kadar olabilirse artık...Kullanılan ürünler konusunda ne diyorsunuz...Örneğin kozmetik ve temizlik. Nasıl hallediyorsunuz? Ben organik ürünleri inceliyorum bu aralar...Hiç organik ürün almadım bugüne kadar. Siz ne düşünüyorsunuz? Organik ürünler mi kullanmalıyız? U..... ile başlayan bir Danimarka markası organik kozmetik veya kişisel temizlik ürünleri satıyor...Güvenilir geldi bana..
Kesinlikle söylemeleri gerekirdi...Acaba strese sokmamak için mi demedi? Ben de AMH ne anlama geldiğini bilmiyordum. Doktorlar söylemedi...Gerçi söylese de farketmezdi çünkü bekardım...Şans işte..Erken evlenmek gerektiğine inanıyorum ben...33 yaşında evlenmek mantıklı değil...Benim doktorumda fsh yüksek ve menopoza doğru gittiğimi söylemedi hem endokrin hem kadın doğumcu Allah cezalarını versin böyle doktorların seni çok iyi anlıyorum peki bumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun canım
Benim durumum cok vahim canim. Amh 0.20. Carsamba gunj doktor sag tarafini goremiyorum hic bir sey kalmamis dedi. Bitmis tukenmis yani. Yikildim sok oldum. 5 ay evvel tedavi gordugum doktor bunu baNa hic soylemedi. Cok kizginim ona.. bunu benim bilneye hakkim vardi nasil bir hekimmis amlayamadim... yeni yeni kendime geliyorum. Benim cok ama cok zor tup bebekle bile olamaz... bir ve son kez deneyecegim..
Neden çöpe gitti? zararlı mı? Ay ben çok düşkünüm temizlik malzemelerine...Sürekli çamaşır suyu kullanırım, lavaboları ben temizlerim...Eşim o işleri beceremiyor...yanlış mı yapıyorum? Çok mu zarar verirlerCanım ben sirke ,karbonat ve Arap sabunu kullanıyorum temizlikte çamaşırda da beyazlar için soda matik ve Eti matik renkliler in Eti matik koltuk altı rolonu,duş jeli losyon,parfüm,yumaşıtıcı ,oje makyaj malzemeleri hepsi çöpe gitti
Üzücü ve saçma ama katılıyorum doktora...Benim sağ taraf da bitik...Çünkü çikolata kistleri bitirdi hepsini, yapışıklıklar ileri derece...Endometriozis kısaca...Sağ tarafın bitmiş tükenmiş ne demek yahu? İnanılmaz saçma ve moral bozucu buldum bu cümleyi. Bir kere hem sağ hem de soldaki foliküller her ay değişir. Bu ay sağda bir şey yoksa, bir sonraki ay olur. Zaten durumumuz kötü, bu doktorların bu insanlıktan nasibini almamış sözleri beni deli ediyoe gerçekten.
30 yaşındayım, AMH'ım 0,06 canım. Yani seninkinden katbekat düşük. Çaba göstermekten asla vazgeçme. Elbet bizim de yüzümüz gülecek. Ama lütfen eğer imkanım varsa başka bir doktora da görün.
Soda matik organik mi?Canım ben sirke ,karbonat ve Arap sabunu kullanıyorum temizlikte çamaşırda da beyazlar için soda matik ve Eti matik renkliler in Eti matik koltuk altı rolonu,duş jeli losyon,parfüm,yumaşıtıcı ,oje makyaj malzemeleri hepsi çöpe gitti
Evet çok zararlılar fıs fıs şişeye karbonat ve market Sirkesi karıştırdım onlar ile yapıyorumNeden çöpe gitti? zararlı mı? Ay ben çok düşkünüm temizlik malzemelerine...Sürekli çamaşır suyu kullanırım, lavaboları ben temizlerim...Eşim o işleri beceremiyor...yanlış mı yapıyorum? Çok mu zarar verirler
Yok marketlerde var 2-3 tl bişey organik sadece bu Migros'larda var ya sembolü kurbağa olan o var oda bulaşık makinesi deterjanı o bile pahalı gerçektenSoda matik organik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?