- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.101
bu sene ölçülen değer bu. 2011 de tabi daha yuksektir. Ama bu seneye kadar hiç olculmemisti. Amh üşük çıkınca doktor hemen tüp bebek dedi.Merhabalar
0,34 amh değeriniz 2011 senesinde ölçülen mi, yoksa bugün mü bu değerinizde 2 döllenmiş yumurta elde edebildiniz?
Benim de ilk ölçülen değerim sizinki gibi olduğu için sormak istedim.
Maşallah dilerim her şey yolunda gider, daha güzel haberlerinizi de bekliyoruz...
Ben daha tedaviye başlayamadım çok bilmiyorum o yüzden soruyorum. 8 yumurtanın neden 2’si toplanmış anlayamadım. Gerisini niye toplamamışlar. Bu arada inşallah 10 gün sonra hayırlı haberlerini alırız.Benimde amh düşük. 0.34 üç asilamam var ve bu ay ilk kez tüp bebek denedik. İğnelerle 8 yumurta oluştu ancak opu da sadece 2 yumurta toplanabildi . 10 cm çikolata kistüm var. Merkezi aradım iki yumurta da döllenmiş . 4 hücreli olmuşlardı sabah. Yarın sabah 9 da transferim var. İkisini de koyacaklar çok heyecanlıyım. Daha önce 2011 de asilamam tutmuştu . Ama 10. Hafta da malesef düştü. İnşallah bu sefer tutar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada doktor 5. Güne beklemedi. yarın 3. Gün embriyolari konulacak
1,54 e göre 6 yumurta azmış amh belki o ay için 6 folüküldürDetaylı tetikler ve muayene yapıldı, ultrasonla muayenede 6 adet yumurta var dedi doktorum ama bu sayınin da yaşıma göre az olduğunu belirtti. 12-13 adet olması lazımmış.
Hayırlı olsun kaç yaşındasınız çikolata kisti bende de amh yı düşürdüBenimde amh düşük. 0.34 üç asilamam var ve bu ay ilk kez tüp bebek denedik. İğnelerle 8 yumurta oluştu ancak opu da sadece 2 yumurta toplanabildi . 10 cm çikolata kistüm var. Merkezi aradım iki yumurta da döllenmiş . 4 hücreli olmuşlardı sabah. Yarın sabah 9 da transferim var. İkisini de koyacaklar çok heyecanlıyım. Daha önce 2011 de asilamam tutmuştu . Ama 10. Hafta da malesef düştü. İnşallah bu sefer tutar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada doktor 5. Güne beklemedi. yarın 3. Gün embriyolari konulacak
Yaş *37 . Teşekkür ederimHayırlı olsun kaç yaşındasınız çikolata kisti bende de amh yı düşürdü
Kristin yakinindaydi diğerleri. Liste zarar gelirse en az 1,5 ay enfeksiyon nedeniyle yatarsin hastanede dedi. İki yumurtamfan biri iyi kalite diğeri orta kalite çıktı. Şu an transferini de oldum. Bundan sonrasını bekliyoruz bakalımBen daha tedaviye başlayamadım çok bilmiyorum o yüzden soruyorum. 8 yumurtanın neden 2’si toplanmış anlayamadım. Gerisini niye toplamamışlar. Bu arada inşallah 10 gün sonra hayırlı haberlerini alırız.
Hayırlı olsunKristin yakinindaydi diğerleri. Liste zarar gelirse en az 1,5 ay enfeksiyon nedeniyle yatarsin hastanede dedi. İki yumurtamfan biri iyi kalite diğeri orta kalite çıktı. Şu an transferini de oldum. Bundan sonrasını bekliyoruz bakalım
Ameliyat ya da ilaç tedavisi oldunuz mu kist için amh yı korumak için bi yöntem varmıymış benim aklım hep ona takılıyorYaş *37 . Teşekkür ederim
Hayır ameliyati gittiğim hiç bir doktor önermedi. Çünkü yumurtalarimda alinabilirdi. Bir doktor 4 ay iilaç tedavisi yapti. Ama kist hiç küçülmedi sadece ça125 degerim düştü o kadar. Bu arada amh düşükse hemen tüp bebek dediAmeliyat ya da ilaç tedavisi oldunuz mu kist için amh yı korumak için bi yöntem varmıymış benim aklım hep ona takılıyor
Teşekkürler cevabınız içinHayır ameliyati gittiğim hiç bir doktor önermedi. Çünkü yumurtalarimda alinabilirdi. Bir doktor 4 ay iilaç tedavisi yapti. Ama kist hiç küçülmedi sadece ça125 degerim düştü o kadar. Bu arada amh düşükse hemen tüp bebek dedi
Evet 5 yılda yalnızca 1 kez hamilelik oldu ama onun da devamı gelmedi zaten. Bir sonraki ay tekrar baktirdiginda teşekkür ederim :)Estağfurullah. öyle düşünmeyin. Bir yanlışlık olsa gerek diye düşündüm. ama mesajinizda 5 yıldır çocuk istediğinizi söylemissiniz. uzun süredir olmuyor aynı soruna sahibiz Sonuç olarak..tabiki doktorunuz bizden daha iyi bilir. Amh değerine isterseniz tekrar bakılsin..bazen yanlışlık olabiliyor...
Hayirli olsun. Inşallah tutar ikisi de. Guzel haberlerini bekliyoruz...Benimde amh düşük. 0.34 üç asilamam var ve bu ay ilk kez tüp bebek denedik. İğnelerle 8 yumurta oluştu ancak opu da sadece 2 yumurta toplanabildi . 10 cm çikolata kistüm var. Merkezi aradım iki yumurta da döllenmiş . 4 hücreli olmuşlardı sabah. Yarın sabah 9 da transferim var. İkisini de koyacaklar çok heyecanlıyım. Daha önce 2011 de asilamam tutmuştu . Ama 10. Hafta da malesef düştü. İnşallah bu sefer tutar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada doktor 5. Güne beklemedi. yarın 3. Gün embriyolari konulacak
Ben varımHerkese merhaba aranızda ilaçsız tüp bebek deneyen varmı ??
İnşallah bi daha nasip olur. Amh fsh kaç?Selam kızlar
Epeydir yazamıyorum.psikolojik olarak kötüyüm şuan.9 haftalık bebeğimin kalbi durdu onu kaybettim .
Buraya yazma sebebim hiç kimse umudunu yitirmesin.ben o değerlerle hamile kalabildim Dr lar tüp bebekle bile çok zor demişlerdi .ama hamile kalabildiysem demek ki bebek sahibi de olabilirim.
Sadece umudumu kaybetmek istemiyorum.ben altı aydır dhea kullanıyordum.yumurta kalitesini arttırır diye ayrıca bağışıklık sistemini düzenleyen birkaç destekleyici hap daha alıyordum.hamile kaldığım ay incir ve havuç kürü uygulamıştım.mutlaka bu kürlerin faydası oluyor.
Geçmiş olsun çok üzüldümSelam kızlar
Epeydir yazamıyorum.psikolojik olarak kötüyüm şuan.9 haftalık bebeğimin kalbi durdu onu kaybettim .
Buraya yazma sebebim hiç kimse umudunu yitirmesin.ben o değerlerle hamile kalabildim Dr lar tüp bebekle bile çok zor demişlerdi .ama hamile kalabildiysem demek ki bebek sahibi de olabilirim.
Sadece umudumu kaybetmek istemiyorum.ben altı aydır dhea kullanıyordum.yumurta kalitesini arttırır diye ayrıca bağışıklık sistemini düzenleyen birkaç destekleyici hap daha alıyordum.hamile kaldığım ay incir ve havuç kürü uygulamıştım.mutlaka bu kürlerin faydası oluyor.
Biraz bahsedebilirmisiniz nasıl oluyobu tedavi ?Ben varım
Sağolun , yok, nedeni filan araştırmadılar.bu ikinci düşüğüm zaten 3 yıl içinde .daha önce de 6 haftalık düşmüştü muhtemelen yumurta kalitesizliği diye düşünüyorum.biraz kendimi toparlayıp Dr a gidicem tekrarGeçmiş olsun çok üzüldümnedeni araştırıldımı neden Durmuş kalbi bebeğinizin ?
İnşallah bi daha nasip olur. Amh fsh kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?