AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

bu sene ölçülen değer bu. 2011 de tabi daha yuksektir. Ama bu seneye kadar hiç olculmemisti. Amh üşük çıkınca doktor hemen tüp bebek dedi.
Bu arada bende amh düşük ama adetlerimde ne azalma ne de zamanlamasinda değişme olmadı. Eskiden nasıl adet oluyorsam yine öyle.

Ben daha tedaviye başlayamadım çok bilmiyorum o yüzden soruyorum. 8 yumurtanın neden 2’si toplanmış anlayamadım. Gerisini niye toplamamışlar. Bu arada inşallah 10 gün sonra hayırlı haberlerini alırız.

Detaylı tetikler ve muayene yapıldı, ultrasonla muayenede 6 adet yumurta var dedi doktorum ama bu sayınin da yaşıma göre az olduğunu belirtti. 12-13 adet olması lazımmış.
1,54 e göre 6 yumurta azmış amh belki o ay için 6 folüküldür

Hayırlı olsun kaç yaşındasınız çikolata kisti bende de amh yı düşürdü

Kristin yakinindaydi diğerleri. Liste zarar gelirse en az 1,5 ay enfeksiyon nedeniyle yatarsin hastanede dedi. İki yumurtamfan biri iyi kalite diğeri orta kalite çıktı. Şu an transferini de oldum. Bundan sonrasını bekliyoruz bakalım

Hayırlı olsun

Ameliyat ya da ilaç tedavisi oldunuz mu kist için amh yı korumak için bi yöntem varmıymış benim aklım hep ona takılıyor
Hayır ameliyati gittiğim hiç bir doktor önermedi. Çünkü yumurtalarimda alinabilirdi. Bir doktor 4 ay iilaç tedavisi yapti. Ama kist hiç küçülmedi sadece ça125 degerim düştü o kadar. Bu arada amh düşükse hemen tüp bebek dedi

Teşekkürler cevabınız için

Evet 5 yılda yalnızca 1 kez hamilelik oldu ama onun da devamı gelmedi zaten. Bir sonraki ay tekrar baktirdiginda teşekkür ederim :)

Hayirli olsun. Inşallah tutar ikisi de. Guzel haberlerini bekliyoruz...

Selam kızlar
Epeydir yazamıyorum.psikolojik olarak kötüyüm şuan.9 haftalık bebeğimin kalbi durdu onu kaybettim .
Buraya yazma sebebim hiç kimse umudunu yitirmesin.ben o değerlerle hamile kalabildim Dr lar tüp bebekle bile çok zor demişlerdi .ama hamile kalabildiysem demek ki bebek sahibi de olabilirim.
Sadece umudumu kaybetmek istemiyorum.ben altı aydır dhea kullanıyordum.yumurta kalitesini arttırır diye ayrıca bağışıklık sistemini düzenleyen birkaç destekleyici hap daha alıyordum.hamile kaldığım ay incir ve havuç kürü uygulamıştım.mutlaka bu kürlerin faydası oluyor.

İnşallah bi daha nasip olur. Amh fsh kaç?

Geçmiş olsun çok üzüldüm nedeni araştırıldımı neden Durmuş kalbi bebeğinizin ?

Geçmiş olsun çok üzüldüm nedeni araştırıldımı neden Durmuş kalbi bebeğinizin ?
Sağolun , yok, nedeni filan araştırmadılar.bu ikinci düşüğüm zaten 3 yıl içinde .daha önce de 6 haftalık düşmüştü muhtemelen yumurta kalitesizliği diye düşünüyorum.biraz kendimi toparlayıp Dr a gidicem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…