AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tedaviniz ilaçlamı yapılmıştı ilaçsızmı ? Bide kan sulandırıcı ilaç kullandınızmı gebelikte ? Yada baktılarmı pıhtılaşma problemi varmı diye ?

Tedaviniz ilaçlamı yapılmıştı ilaçsızmı ? Bide kan sulandırıcı ilaç kullandınızmı gebelikte ? Yada baktılarmı pıhtılaşma problemi varmı diye ?

Dr kontrolünde olmadı tamamıyle spontane gelişen gebelikti ilaçsız .iki doktora gittim ikisi de artık çocuğun olmaz menapoza gireceksin dediler tek çare tüp bebek onda bile şansın az dediler.tüp bebek haricinde tedavi uygulayın dedim kabul etmediler.boşuna umut vermiş oluruz , yumurta geliştirici iğne verirsek hemen menapoza girersin dedi biri doktorun.öyle şey olur mu bilemedim hatta tüp bebek haricinde düşük amh si olup başka yöntem ile hamile kalan var mı diye buraya da yazdım ama kimse yanıt yazmamıştı.

Yani ben şimdi yumurta geliştirici iğne filan olamaz mıyım o tarz yöntemlerle hamile kalamaz mıyım diye düşünüyordum.gerçekten dr un dediği gibi o iğneyi olursam hemen menapoza mı girerim ? Bunu merak ediyorum.

Bu sorunun cevabını bende merak ettim şimdi. Bu ay bende tekrar tedaviye başlıcam. Adetimin 2. Günü doktorla görüşmeye gidicem bu soruyu sorayım ona. Ama ilaçsızda tüp bebek tedavisi yapılabiliyo biz bu ay onu denicez muhtemelen..

Pıhtılaşmadan mı oldu acaba diye sormuştunuz ya bende şimdi kan testi sonuçlarıma baktım fibrinojen 459.25 çıkmış .normalde 350 imiş sınır acaba pıhtılaşma sorunum mu var iyi ki sordunuz o soruyu hiç aklıma gelmemişti böle bişey olabileceği.bir daha Dr a sorucam bende.acaba çıkan değer yüksek mi o yüzden mi oluyor düşük.

Maalesef sonucunuz yüksek çıkmış yani pıhtılaşma probleminiz var sanırım. Siz yinede doktorunuzada danışın. Bu tahlilleri doktorum istemişti sizden görmemişmiydi sonuçları ?

Maalesef sonucunuz yüksek çıkmış yani pıhtılaşma probleminiz var sanırım. Siz yinede doktorunuzada danışın. Bu tahlilleri doktorum istemişti sizden görmemişmiydi sonuçları ?
Yok bu sonuç: bebeğimin kalbi durduğunda hastanede kan testi yapıldı.o zaman çıkan sonuç.ben hiç bilmiyordum böyle bişey olabileceğini yani bilseydim önceden yaptırırdım bu testi

Yok bu sonuç: bebeğimin kalbi durduğunda hastanede kan testi yapıldı.o zaman çıkan sonuç.ben hiç bilmiyordum böyle bişey olabileceğini yani bilseydim önceden yaptırırdım bu testi
Hangimiz biliyoruzki başımıza gelecekleri bak şimdi öğrendin en azından bi dahaki gebeliğinde önlem alınır.

Haklısın canım çok teşekkürler iyi ki sordun o soruyu da baktım ben de sonuçlara
Sizi çok iyi anlıyorum mucize gebelik denildikten sonra kaybetmesi o kadar zor ki hayırlısı olur inşaallah kaç yaşındasınız acaba

Sizi çok iyi anlıyorum mucize gebelik denildikten sonra kaybetmesi o kadar zor ki hayırlısı olur inşaallah kaç yaşındasınız acaba
38 yaşındayım bir tane kızım var 4 yaşında.o da klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu.kızımdan sonra bir düşük yaptım o zamanlar regl filan da normal oluyordum. .erken menopoz teşhisi konalı daha 6 ay oldu .sonra da bu düşüğü yaptım işte.

Doğal mi adet oluyordunuz? Adet durumunuz nasıldı kaç gün, ne kadar falanda?
Adet olamıyordum önceleri cylo ile oluyordum.dört ay düzenli cylo kullandım.hamile kalmadan iki ay önce cylo ve içtiğim bütün diğer ilaçları bırakmıştım iki aydır düzenli regl oluyordum 28 günde bir .son ay hamile kaldım mucize bi şekilde ama kısmet değilmiş...

Bi evladınız varmış ne güzel.. rabbim tekrar nasip eder inşallah..

Biraz bahsedebilirmisiniz nasıl oluyobu tedavi ?
Adetinin 7. Günü gidiyorsun tüm ay boyunca hiç ilaç kullanmıyorsun kendi geliştirdiğin yumurtalara bakılıyor.
Sonra 14mm filan olunca ki buda adetinin 15. Gübü gibi filan oluyor birkaç iğne kullanıyosun ve opuya giriyorsun. Bu şekilde oluyor yani yumurta geliştieici iğneleri kullanmayıp bücudunun kendi geliştirdiği yumurtaları deniyorsun. Bu yöntemde sana tavsiyem e2 ölüçülmeden opuya girme. Asssla.
İkinci bilmen gerekende ilaçsız tüp bebek diye birley devlette yok devletün verdiği 3 hak ilaçlı yüp bebek tedavisi. İlaçsız sadece özelde yapılıyor.
Yine aklına birşey takılırsa sorabilirsin

Doktorunuzun dediği şey çok ilgimi çekti iğne geliştirici ilaçlar kullanrsan neden daha erken menapoza girersin dedi??ilaçlı yani klsik tüp bebek tedavilerinin bizim açımızdan böyle bir dezavantajımı varmış.???? Hepimizin aydınlanması için yazabilir misin bu konuda bildiklerini...

Son düzenleme:
Bişey sorucam benim kullanmak istediğim bi macun vardı bayanlara özel bi macun. O macunla hamile kalan çok kişi var (genellikle pkolular ) ama yinede çok işe yarar bi macun gibi duruyo. bizim geubumuzdakilerden bile kullanıp hamile kalan var. Hatta Donasyon önerilmiş bu kullanıp hamile kalan kişilere.. acaba ilaçsız yumurta geliştirmeye çalışırken bu macun kullanılabilirmiki ? İçeriğine baktım bal Aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı civanperçemi çam balı çörekotu falan var.

Aynı macunu ben de kullandım doktora sordum ilaçlarla da kullan dedi

Bebeginiz için çok üzüldüm kısmeti bukadarmış bende 10 haftalık kaybetmiştim kalp atışları durmuştu sizi okadar iyi anlıyorum ki..benim sonrasında baska sağlık sorunlarım oldu bidaha hamile kalamadim simdide fsh tavan amh yerlerde sen bize umut oldun umudunu kaybetme lütfen

Merhaba bende macunu kullandım 6 kavanoz faydasįnı șöyle gördüm daha öncede burda yazmıștım macundan önce en son fshım 85 di macun kullanmaya bașlınca düșmeye bașladı en son 40 a düștü ve ilk defa doktor yumurtan var dediler 3 yıldır hangi doktora gittiysen hiç yumurtan yok diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…