- 6 Ocak 2018
- 198
- 122
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.121
Tedaviniz ilaçlamı yapılmıştı ilaçsızmı ? Bide kan sulandırıcı ilaç kullandınızmı gebelikte ? Yada baktılarmı pıhtılaşma problemi varmı diye ?Sağolun , yok, nedeni filan araştırmadılar.bu ikinci düşüğüm zaten 3 yıl içinde .daha önce de 6 haftalık düşmüştü muhtemelen yumurta kalitesizliği diye düşünüyorum.biraz kendimi toparlayıp Dr a gidicem tekrar
Tedaviniz ilaçlamı yapılmıştı ilaçsızmı ? Bide kan sulandırıcı ilaç kullandınızmı gebelikte ? Yada baktılarmı pıhtılaşma problemi varmı diye ?
Bu sorunun cevabını bende merak ettim şimdi. Bu ay bende tekrar tedaviye başlıcam. Adetimin 2. Günü doktorla görüşmeye gidicem bu soruyu sorayım ona. Ama ilaçsızda tüp bebek tedavisi yapılabiliyo biz bu ay onu denicez muhtemelen..Yani ben şimdi yumurta geliştirici iğne filan olamaz mıyım o tarz yöntemlerle hamile kalamaz mıyım diye düşünüyordum.gerçekten dr un dediği gibi o iğneyi olursam hemen menapoza mı girerim ? Bunu merak ediyorum.
Pıhtılaşmadan mı oldu acaba diye sormuştunuz ya bende şimdi kan testi sonuçlarıma baktım fibrinojen 459.25 çıkmış .normalde 350 imiş sınır acaba pıhtılaşma sorunum mu var iyi ki sordunuz o soruyu hiç aklıma gelmemişti böle bişey olabileceği.bir daha Dr a sorucam bende.acaba çıkan değer yüksek mi o yüzden mi oluyor düşük.Bu sorunun cevabını bende merak ettim şimdi. Bu ay bende tekrar tedaviye başlıcam. Adetimin 2. Günü doktorla görüşmeye gidicem bu soruyu sorayım ona. Ama ilaçsızda tüp bebek tedavisi yapılabiliyo biz bu ay onu denicez muhtemelen..
Maalesef sonucunuz yüksek çıkmış yani pıhtılaşma probleminiz var sanırım. Siz yinede doktorunuzada danışın. Bu tahlilleri doktorum istemişti sizden görmemişmiydi sonuçları ?Pıhtılaşmadan mı oldu acaba diye sormuştunuz ya bende şimdi kan testi sonuçlarıma baktım fibrinojen 459.25 çıkmış .normalde 350 imiş sınır acaba pıhtılaşma sorunum mu var iyi ki sordunuz o soruyu hiç aklıma gelmemişti böle bişey olabileceği.bir daha Dr a sorucam bende.acaba çıkan değer yüksek mi o yüzden mi oluyor düşük.
Yok bu sonuç: bebeğimin kalbi durduğunda hastanede kan testi yapıldı.o zaman çıkan sonuç.ben hiç bilmiyordum böyle bişey olabileceğiniMaalesef sonucunuz yüksek çıkmış yani pıhtılaşma probleminiz var sanırım. Siz yinede doktorunuzada danışın. Bu tahlilleri doktorum istemişti sizden görmemişmiydi sonuçları ?
Hangimiz biliyoruzki başımıza gelecekleriYok bu sonuç: bebeğimin kalbi durduğunda hastanede kan testi yapıldı.o zaman çıkan sonuç.ben hiç bilmiyordum böyle bişey olabileceğiniyani bilseydim önceden yaptırırdım bu testi
Haklısın canım çok teşekkürler iyi ki sordun o soruyu da baktım ben de sonuçlaraHangimiz biliyoruzki başımıza gelecekleribak şimdi öğrendin en azından bi dahaki gebeliğinde önlem alınır.
Sizi çok iyi anlıyorum mucize gebelik denildikten sonra kaybetmesi o kadar zor ki hayırlısı olur inşaallah kaç yaşındasınız acabaHaklısın canım çok teşekkürler iyi ki sordun o soruyu da baktım ben de sonuçlara
Amin inşallah
Amh 0.07
Fsh 37
38 yaşındayım bir tane kızım var 4 yaşında.o da klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu.kızımdan sonra bir düşük yaptım o zamanlar regl filan da normal oluyordum. .erken menopoz teşhisi konalı daha 6 ay oldu .sonra da bu düşüğü yaptım işte.Sizi çok iyi anlıyorum mucize gebelik denildikten sonra kaybetmesi o kadar zor ki hayırlısı olur inşaallah kaç yaşındasınız acaba
Adet olamıyordum önceleri cylo ile oluyordum.dört ay düzenli cylo kullandım.hamile kalmadan iki ay önce cylo ve içtiğim bütün diğer ilaçları bırakmıştım iki aydır düzenli regl oluyordum 28 günde bir .son ay hamile kaldım mucize bi şekilde ama kısmet değilmiş...Doğal mi adet oluyordunuz? Adet durumunuz nasıldı kaç gün, ne kadar falanda?
Bi evladınız varmış ne güzel.. rabbim tekrar nasip eder inşallah..Adet olamıyordum önceleri cylo ile oluyordum.dört ay düzenli cylo kullandım.hamile kalmadan iki ay önce cylo ve içtiğim bütün diğer ilaçları bırakmıştım iki aydır düzenli regl oluyordum 28 günde bir .son ay hamile kaldım mucize bi şekilde ama kısmet değilmiş...
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaBi evladınız varmış ne güzel.. rabbim tekrar nasip eder inşallah..
Adetinin 7. Günü gidiyorsun tüm ay boyunca hiç ilaç kullanmıyorsun kendi geliştirdiğin yumurtalara bakılıyor.Biraz bahsedebilirmisiniz nasıl oluyobu tedavi ?
Yani ben şimdi yumurta geliştirici iğne filan olamaz mıyım o tarz yöntemlerle hamile kalamaz mıyım diye düşünüyordum.gerçekten dr un dediği gibi o iğneyi olursam hemen menapoza mı girerim ? Bunu merak ediyorum.
Bişey sorucam benim kullanmak istediğim bi macun vardı bayanlara özel bi macun. O macunla hamile kalan çok kişi var (genellikle pkolular ) ama yinede çok işe yarar bi macun gibi duruyo. bizim geubumuzdakilerden bile kullanıp hamile kalan var. Hatta Donasyon önerilmiş bu kullanıp hamile kalan kişilere.. acaba ilaçsız yumurta geliştirmeye çalışırken bu macun kullanılabilirmiki ? İçeriğine baktım bal Aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı civanperçemi çam balı çörekotu falan var.Adetinin 7. Günü gidiyorsun tüm ay boyunca hiç ilaç kullanmıyorsun kendi geliştirdiğin yumurtalara bakılıyor.
Sonra 14mm filan olunca ki buda adetinin 15. Gübü gibi filan oluyor birkaç iğne kullanıyosun ve opuya giriyorsun. Bu şekilde oluyor yani yumurta geliştieici iğneleri kullanmayıp bücudunun kendi geliştirdiği yumurtaları deniyorsun. Bu yöntemde sana tavsiyem e2 ölüçülmeden opuya girme. Asssla.
İkinci bilmen gerekende ilaçsız tüp bebek diye birley devlette yok devletün verdiği 3 hak ilaçlı yüp bebek tedavisi. İlaçsız sadece özelde yapılıyor.
Yine aklına birşey takılırsa sorabilirsin
Doktorunuzun dediği şey çok ilgimi çekti iğne geliştirici ilaçlar kullanrsan neden daha erken menapoza girersin dedi??ilaçlı yani klsik tüp bebek tedavilerinin bizim açımızdan böyle bir dezavantajımı varmış.???? Hepimizin aydınlanması için yazabilir misin bu konuda bildiklerini...
Aynı macunu ben de kullandım doktora sordum ilaçlarla da kullan dediBişey sorucam benim kullanmak istediğim bi macun vardı bayanlara özel bi macun. O macunla hamile kalan çok kişi var (genellikle pkolular ) ama yinede çok işe yarar bi macun gibi duruyo. bizim geubumuzdakilerden bile kullanıp hamile kalan var. Hatta Donasyon önerilmiş bu kullanıp hamile kalan kişilere.. acaba ilaçsız yumurta geliştirmeye çalışırken bu macun kullanılabilirmiki ? İçeriğine baktım bal Aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı civanperçemi çam balı çörekotu falan var.
Bebeginiz için çok üzüldüm kısmeti bukadarmış bende 10 haftalık kaybetmiştim kalp atışları durmuştu sizi okadar iyi anlıyorum ki..benim sonrasında baska sağlık sorunlarım oldu bidaha hamile kalamadim simdide fsh tavan amh yerlerde sen bize umut oldun umudunu kaybetme lütfenSelam kızlar
Epeydir yazamıyorum.psikolojik olarak kötüyüm şuan.9 haftalık bebeğimin kalbi durdu onu kaybettim .
Buraya yazma sebebim hiç kimse umudunu yitirmesin.ben o değerlerle hamile kalabildim Dr lar tüp bebekle bile çok zor demişlerdi .ama hamile kalabildiysem demek ki bebek sahibi de olabilirim.
Sadece umudumu kaybetmek istemiyorum.ben altı aydır dhea kullanıyordum.yumurta kalitesini arttırır diye ayrıca bağışıklık sistemini düzenleyen birkaç destekleyici hap daha alıyordum.hamile kaldığım ay incir ve havuç kürü uygulamıştım.mutlaka bu kürlerin faydası oluyor.
Merhaba bende macunu kullandım 6 kavanoz faydasįnı șöyle gördüm daha öncede burda yazmıștım macundan önce en son fshım 85 di macun kullanmaya bașlınca düșmeye bașladı en son 40 a düștü ve ilk defa doktor yumurtan var dediler 3 yıldır hangi doktora gittiysen hiç yumurtan yok diyorlardıBişey sorucam benim kullanmak istediğim bi macun vardı bayanlara özel bi macun. O macunla hamile kalan çok kişi var (genellikle pkolular ) ama yinede çok işe yarar bi macun gibi duruyo. bizim geubumuzdakilerden bile kullanıp hamile kalan var. Hatta Donasyon önerilmiş bu kullanıp hamile kalan kişilere.. acaba ilaçsız yumurta geliştirmeye çalışırken bu macun kullanılabilirmiki ? İçeriğine baktım bal Aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı civanperçemi çam balı çörekotu falan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?